Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 20/12/2023.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Αν δεν βιάζεσαι, είναι σίγουρο ότι θα οδηγηθείς στην επιτυχία. Θα αναθεωρήσεις κάποιες σκέψεις σου και θα κοιτάξεις τι θέλεις πραγματικά να κάνεις. Αν κάτι δεν σε γεμίζει ή σε προβληματίζει, προχώρα παρακάτω γιατί θα είναι πιο εύκολο. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θέλει να σε στηρίξει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, πρόσεξε μην εξαπατηθείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Μη φοβηθείς κάποιες αλλαγές που έρχονται, γιατί θα είναι για καλό σου. Έχεις πολύτιμους συμμάχους στο χώρο της δουλειάς. Προχώρα δυναμικά στο δρόμο που έχεις χαράξει. Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η ιδανική μέρα για να ανανεώσεις τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις πολλές εξόδους και η μαγεία των γιορτών θα σε κάνει ακαταμάχητο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θέλεις να φύγεις ταξιδάκι, γι’ αυτό και θα ριχτείς στη δουλειά για να… μπαλώσεις κάποιες οικονομικές «τρύπες». Θα τα καταφέρεις μόνο αν είσαι προσηλωμένος στο στόχο σου. Σε αυτό θα σε βοηθήσει ένας καλός σου συνεργάτης. Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου ανανεώνεται. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα πρόσωπο από τη δουλειά θα σε δει… αλλιώς.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέρες που είναι, σταμάτα τη μουρμούρα και πέρνα χαλαρά τις γιορτές. Στη δουλειά θα σε απασχολήσει μια ενδιαφέρουσα οικονομική προσφορά, ανεβάζοντας τη διάθεσή σου. Μόνο μην είσαι παράλογος στις απαιτήσεις σου, γιατί θα χάσεις την ευκαιρία. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει και μαζί περνάτε «ζάχαρη». Αν είσαι αδέσμευτος, πάλι κλαίγεσαι; Ψάξε.

 

ΛΕΩΝ

Οι άγιες ημέρες σε κάνουν ακόμα πιο «γαλαντονόμο» με τα δικά σου πρόσωπα. Ταυτόχρονα, όμως, έχεις διάθεση να κάνεις το κάτι παραπάνω και στη δουλειά σου, καθώς θα… σκάσει μια νέα πρόταση συνεργασίας. Εξασφάλισε τις εγγυήσεις και προχώρα. Αν είσαι δεσμευμένος, θα ζήσεις παθιασμένες στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος, είσαι ακαταμάχητος και αριστοκρατικός.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η δουλειά σου πάει καλά, γιατί έχεις αφιερώσει χρόνο σε αυτήν. Έχεις καταφέρει να κάνεις κερδοφόρες επενδύσεις και όλοι σε εκτιμούν. Επιτέλους, θέλεις λίγη ξεκούραση. Η μέρα περιστρέφεται γύρω από τις ερωτικές σου σχέσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, θέλεις να πλησιάσεις περισσότερο το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, σε ενθουσιάζει μια νέα γνωριμία.

 

ΖΥΓΟΣ

Κάποιες καλές ειδήσεις στη δουλειά θα σε κάνουν να νιώσεις ασφαλής. Το έχεις ανάγκη γιατί έπεφτες από αναποδιά σε αναποδιά και είχες απογοητευθεί. Όμως ήταν κάτι παροδικό, καθώς έχεις δουλέψει πολύ. Στα συναισθηματικά σου τα πας θαυμάσια, αρκεί να περιορίσεις την τάση για ζήλιες, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα προκύψει ειδύλλιο μέσα από νέα επαγγελματική συνεργασία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα οικονομικά σου πάνε καλά και αποφασίζεις να γίνεις εξωστρεφής και να διασκεδάσεις με πρόσωπα που αγαπάς ή με φίλους. Η δουλειά σου έχει μπει σε έναν καλό ρυθμό, γιατί κατάφερες να κάνεις οικονομικούς διακανονισμούς που σε έβγαλαν από το άγχος. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου δείχνει αφοσίωση, ενώ αν είσαι ελεύθερος, έρχεται νέα γνωριμία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα οικονομικά σου πάνε καλά, οπότε αποφασίζεις να το ρίξεις έξω αυτές τις μέρες. Ένα ταξιδάκι θα το κάνεις, αν δεν βρίσκεσαι ήδη σε έναν ωραίο χειμερινό προορισμό. Όσο για τη δουλειά, μπορεί να περιμένει όσο εσύ και το ταίρι σου ανανεώνετε τους όρκους αγάπης σας. Αν είσαι αδέσμευτος, μην παρασυρθείς σε επανασύνδεση. Προχώρα μπροστά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πορτοφόλι σου γεμίζει και η μαγεία των Χριστουγέννων σε κάνει χαρούμενο, παρόλο που συνήθως δεν είσαι και τόσο εκδηλωτικός. Όλα πάνε καλά στη δουλειά, γι’ αυτό και αποφασίζεις να κοιτάξεις και το ταίρι σου, που σου κάνει παράπονα, και όχι άδικα. Αν είσαι ελεύθερος, μια συνάντηση φέρνει έρωτα κεραυνοβόλο. Μην τον φοβηθείς και μείνεις απαθής.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις βάλει το κεφάλι κάτω και δουλεύεις, γιατί καταλαβαίνεις πως, αν αφήσεις κάποια πράγματα πίσω, μετά θα αγχωθείς. Θέλεις να δραπετεύσεις για λίγο μακριά απ’ όλους και απ’ όλα. Αν είσαι σε σχέση, θα νιώσεις ότι το ταίρι σου σου συμπαραστέκεται, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ένα πρόσωπο σου εκδηλώνει το ενδιαφέρον του, οπότε δεν θα μείνεις μόνος.

 

ΙΧΘΥEΣ

Νιώθεις σαν παιδί μέσα σε όλη αυτή τη «χρυσόσκονη» των γιορτών. Ο ρομαντισμός σου χτυπάει κόκκινο και σε ξεσηκώνει. Με όλα αυτά πού μυαλό για δουλειά! Ευτυχώς, έχεις καλούς συνεργάτες που θα σε… ξελασπώσουν, γιατί με τέτοια αφηρημάδα το λάθος δεν θα το αποφύγεις. Αν είσαι δεσμευμένος, βάζεις πάθος στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, βρίσκεις την αδελφή ψυχή σου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου