Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 19 Δεκεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 19/12/2023.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Οι συνεργάτες και οι προϊστάμενοί σου πίνουν νερό στο όνομά σου. Έτσι, αν και θα έχεις αρκετή δουλειά, με τη βοήθειά τους θα καταφέρεις να ξεμπερδέψεις γρηγορότερα με τις υποχρεώσεις σου. Μέρες που είναι, θα έχεις χρόνο να ασχοληθείς και με τα πρόσωπα που αγαπάς. Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να δώσεις σημασία στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, κάνεις γνωριμία με προοπτική εξέλιξης.

ΤΑΥΡΟΣ

Η δουλειά σου πάει καλά και σύντομα θα έχεις κι άλλες επαγγελματικές κατακτήσεις. Έχεις καταφέρει να γίνεις απαραίτητος στο χώρο εργασίας, οπότε μην πτοείσαι από κουτσομπολιά ορισμένων, γιατί οι περισσότεροι είναι με το μέρος σου. Αν είσαι δεσμευμένος, δείχνεις τρυφερότητα στο ταίρι σου και την «εισπράττεις». Αν είσαι αδέσμευτος, επιστρέφει πρόσωπο από το παρελθόν σου, με το οποίο θα κάνεις μια μίνι απόδραση στο εξωτερικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σου παρουσιάζεται μια καλή ευκαιρία, αλλά θα χρειαστεί να την εξετάσεις προσεκτικά. Καλύτερα να αφήσεις τα ξεκινήματα για τα μέσα Ιανουαρίου, που θα είναι πιο ξεκάθαρο το τοπίο. Εξάλλου, αυτό που σε ενδιαφέρει τώρα είναι να ενισχύσεις την κοινωνική σου εικόνα. Αν είσαι δεσμευμένος, αποφασίζεις να κάνεις μια απόδραση λόγω γιορτών με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχεις αρχίσει πάλι τη μουρμούρα και κουράζεις τους συνεργάτες σου. Μέρες που είναι, άσε τα παράπονα και ασχολήσου με τη δουλειά, ώστε να μπορέσεις να περάσεις ήρεμα τις γιορτές. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Αν είσαι δεσμευμένος, μη χαλάσεις μια υπέροχη ερωτική βραδιά με την γκρίνια σου. Σύνελθε. Αν είσαι αδέσμευτος, αναζητάς «λιμανάκι» και το βρίσκεις.

ΛΕΩΝ

«Όποιος ασχολείται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες» λέει ο λαός, κάτι που σου ταιριάζει γάντι, αφού κι εσύ ασχολείσαι πολύ με πρόσωπα που σου τάζουν «λαγούς με πετραχήλια». Πρόσεξε, γιατί δεν θα καταφέρεις να ισορροπήσεις, αν δεν στηριχτείς σε έμπιστους συνεργάτες σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε κάνει να αποβάλεις την έπαρση και να προσγειωθείς. Αν είσαι αδέσμευτος, προχωράς σε μια επανασύνδεση που θα κρατήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα είναι καθοριστική για κάποια σχέδιά σου. Οργάνωσέ τα καλά και μην τα ανακοινώνεις αριστερά και δεξιά, γιατί υπάρχουν και ανταγωνιστές. Έχεις κουραστεί πολύ και είναι κρίμα τις ιδέες σου να τις καρπωθεί άλλος. Αν είσαι δεσμευμένος, μια συζήτηση με το ταίρι σου θα φέρει ερωτική ανακωχή. Αν είσαι αδέσμευτος, ζητάς πολλά και κινδυνεύεις να μείνεις μόνος.

ΖΥΓΟΣ

Θα περάσεις ήρεμες γιορτές, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να «φουλάρεις» τις μηχανές. Εμπιστεύσου ένα άτομο στη δουλειά που ξέρει πολύ καλά από κακοτοπιές, ώστε να μπει ένα πρόγραμμα. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις μια επανασύνδεση που περίμενες καιρό. Μην τα… θαλασσώσεις πάλι. Θέλει αποκλειστικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε έχει πιάσει εργασιομανία, γιατί θέλεις να τελειώσεις με τις υποχρεώσεις σου και να περάσεις ήρεμα το διάστημα των γιορτών. Θα τα καταφέρεις, γιατί έχεις και καλούς συνεργάτες. Κάνε τα απαραίτητα. Μην πάρεις τώρα νέο ρίσκο. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε τις ζήλιες και έλα κοντά στο ταίρι σου. Μαζί του θα απογειωθείς αυτές τις γιορτινές μέρες. Αν είσαι αδέσμευτος, πιθανότατα θα έχεις ξαφνική επανασύνδεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν και θέλεις να φύγεις για ένα ταξιδάκι, οι δουλειές σε κρατάνε ακόμα πίσω. Μην ανοίγεσαι στα εργασιακά παραπάνω απ’ όσο πρέπει και κοίταξε να συμμαζέψεις ό,τι επείγει. Μην κάνεις τώρα ανοίγματα και άκουσε τους συνεργάτες σου, που έχουν καλές ιδέες. Αν είσαι δεσμευμένος, δείχνεις τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε με την ψυχή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ωραία ξεκινά η μέρα, καθώς θα έχεις μια συμφέρουσα επαγγελματική πρόταση. Μην την αφήσεις ανεκμετάλλευτη, αλλά δες και τα ψιλά γράμματα. Φρόντισε να ξεκουραστείς, γιατί δουλεύεις ακατάπαυστα και ο οργανισμός σου δεν αντέχει. Αν είσαι δεσμευμένος, ασχολήσου με το ταίρι σου, μέρες που είναι. Έχει παράπονα. Αν είσαι αδέσμευτος, επικεντρώσου σε κάποιο άτομο που σου κέντρισε το ενδιαφέρον. Θα γιορτάσετε παρέα με ερωτική διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτές τις μέρες νιώθεις σαν παιδί. Σου αρέσει να ψωνίζεις δώρα και να βλέπεις χαρούμενα τα πρόσωπα των δικών σου ανθρώπων. Δεν σε νοιάζουν τα έξοδα. Άλλωστε, έχεις καταφέρει να έχεις απόθεμα, οπότε θα καλύψεις την οικονομική «τρύπα». Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ερωτεύεσαι κάτω από το… γκι.

ΙΧΘΥEΣ

Είσαι στην καλύτερη φάση, οπότε μη βάζεις διάφορες «μαύρες» σκέψεις στο μυαλό σου. Ακόμα και μια μικρή αναποδιά που θα συμβεί στη δουλειά θα την ξεχάσεις γρήγορα, γιατί ενθουσιάζεσαι με το εορταστικό κλίμα και τη χαρά των δικών σου ανθρώπων. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς «ζάχαρη» με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις και ερωτεύεσαι κεραυνοβόλα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου