Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 18 /12/2023.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

 

ΚΡΙΟΣ

Στη δουλειά όλα πάνε καλά και σου ανοίγονται νέες πόρτες. Δυστυχώς, δεν θα αποφύγεις τους ζηλόφθονους που λένε λόγια πίσω από την πλάτη σου. Μη δίνεις σημασία, δεν μπορούν να σε βλάψουν. Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να πλησιάσεις περισσότερο το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, κινήσου γρήγορα για να μη μείνεις μόνος τις γιορτές.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Να μην υποχωρήσεις στην πρώτη δυσκολία, αν θέλεις να πετύχεις τους στόχους σου. Έχεις βάλει τον πήχυ ψηλά και έχεις ήδη ανέβει αρκετά. Μην αφήνεις τον παρορμητισμό σου να σε παρασύρει σε υπερβολές, γιατί αυτό θα ενοχλήσει το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, μην κοιτάς μόνο το πορτοφόλι. Αυτό αδειάζει καμιά φορά, η καρδιά όχι.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θέλει πολλή δουλειά ακόμα για να σταθεροποιήσεις τα οικονομικά σου. Μην πείθεσαι από μεγάλα λόγια, αλλά βασίσου στις δυνάμεις σου. Έχεις ιδέες, οπότε οργανώσου και άσε τις εύκολες λύσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου έχει κουραστεί από λόγια. Αν είσαι αδέσμευτος, άφησε ελεύθερο τον εαυτό σου και θα βρεις γρήγορα αυτό που θέλεις ερωτικά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι εξελίξεις στη δουλειά σου θα είναι ικανοποιητικές. Αξιοποίησε τις ικανότητές σου ενισχύοντας τη δημόσια εικόνα σου, κάτι που θα συμβάλει στην επιτυχία σου. Μην ακούς λόγια τρίτων. Ένα σχέδιό σου πάει καλά, αρκεί να ακολουθήσεις τον προγραμματισμό σου. Το ταίρι σου σε στηρίζει και δεν υπάρχει λόγος να είσαι ανασφαλής. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται έρωτας.

 

ΛΕΩΝ

Οι υποχρεώσεις σε γεμίζουν με άγχος και κούραση, αλλά τελικά θα τα καταφέρεις. Ξέρεις να δουλεύεις πολύ και έτσι τώρα θα απολαύσεις τα κέρδη σου από μια παλαιότερη επένδυσή σου. Κάποιοι σε ζηλεύουν, οπότε φρόντισε να απομονώσεις αυτούς που αποτελούν «βαρίδια». Στα αισθηματικά σου είσαι ήρεμος, ενώ αν είσαι αδέσμευτος δεν καίγεσαι να βρεις ταίρι.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα θα είναι καλή, καθώς με τις ιδέες σου και τη βοήθεια των συνεργατών σου θα προκύψει κάτι θετικό στη δουλειά. Ακόμα και το ταίρι σου σε στηρίζει και ενθαρρύνει τις προσπάθειές σου. Έχεις παλέψει αρκετά και βλέπεις τους κόπους σου να ανταμείβονται. Αισθηματικά περνάς μια ήρεμη φάση. Αν είσαι αδέσμευτος, κάτι καλό έρχεται.

 

ΖΥΓΟΣ

Είσαι κουρασμένος ψυχολογικά και καλά θα κάνεις να ανανεώσεις τον χώρο σου ή να πας ένα ταξιδάκι. Μην ψάχνεσαι για καβγά αν νιώθεις ότι οι γύρω σου ή και το ταίρι σου δεν μπορούν να σε καταλάβουν. Στα επαγγελματικά δείξε προσοχή, αλλά και να μην αναβάλλεις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις. Αν είσαι ελεύθερος, δεν έχεις όρεξη για νέο έρωτα.’

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δείξε ενδιαφέρον σε μια επαγγελματική πρόταση, μαθαίνοντας όλες τις παραμέτρους που την αφορούν. Μπορεί να μην είναι αυτό ακριβώς που περιμένεις, αλλά σίγουρα θα έχει κάποια καλά στοιχεία, που αυτή τη στιγμή σε ενδιαφέρουν, προκειμένου να έχεις σύντομα κέρδη. Αν είσαι δεσμευμένος, κάνε έρωτα και όχι πόλεμο. Αν είσαι μόνος, δες σοβαρά κάτι που έρχεται.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να κινηθείς εκ του ασφαλούς σε οικονομικές προτάσεις, ανταλλάσσοντας απόψεις και με τους συνεργάτες σου. Σε συζητήσεις που μπορεί να θίξουν πρόσωπα κράτησε μετρημένη στάση. Αυτή τη στιγμή χρειάζεσαι συμμάχους και τους έχεις, μη δείξεις επιπολαιότητα. Αν είσαι δεσμευμένος, εξομάλυνε τις εντάσεις στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να αποφεύγεις άτομα που σε εκνευρίζουν και βρες χρόνο να χαλαρώσεις αυτές τις γιορτινές ημέρες. Τελευταία έχεις ριχτεί πολύ στη δουλειά και έχεις ξεχάσει οτιδήποτε άλλο. Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά, οπότε μπορείς να κατεβάσεις λίγο τους ρυθμούς. Το ταίρι σου νιώθει μόνο και χρειάζεται την προσοχή σου. Αν είσαι μόνος, λες «ναι» σε ένα φλερτάκι.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι ανακατατάξεις στον χώρο της δουλειάς δεν πρέπει να σε τρομάξουν. Κάποιες θα αποδειχθούν ότι είναι προς όφελός σου. Έχοντας την αίσθηση του μέτρου και αφήνοντας στην άκρη τις υπερβολές, προσπάθησε να βάλεις τα πάντα σε τάξη χωρίς να απομονώνεις παλιούς συνεργάτες ή συναδέλφους. Μην κάνεις εχθρούς. Προχώρα χαλαρά, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτές τις γιορτές γίνε πιο κοινωνικός. Πες «ναι» σε προσκλήσεις συνεργατών και φίλων σου. Είσαι έτοιμος να δεις και από μια άλλη οπτική γωνία αυτά που μπορείς να εισπράξεις από τους άλλους, συναισθηματικά και υλικά. Αν είσαι δεσμευμένος, σε έχει πιάσει ο ρομαντισμός σου. Αν είσαι ελεύθερος, δεν θέλεις να μείνεις μόνος τις γιορτές.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου