Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 14 /12/2023.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Θα κυλήσει κάπως δύσκολα η μέρα, καθώς μια οικονομική πρόταση κρύβει «παγίδες». Μην ενθουσιάζεσαι και ψάξε καλά τις λεπτομέρειες. Ζήτα τη γνώμη κι ενός παλαιού συνεργάτη σου, που γνωρίζει τις κακοτοπιές. Αν είσαι δεσμευμένος, μη φορτίζεις με προβλήματα το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, πρόσκληση σε επαγγελματικό περιβάλλον σού φέρνει ταίρι.

 

TAΥΡΟΣ

Κάποιοι δεν βλέπουν με καλό μάτι την άνοδό σου και θα κάνουν καθετί προκειμένου να ανακόψουν την πορεία σου. Μην τσακωθείς, αλλά δες πώς μπορείς να απομονώσεις αυτούς που σου «φράζουν» το δρόμο με διάφορους τρόπους. Μη διστάσεις να χρησιμοποιήσεις δικούς σου ισχυρούς «συμμάχους». Αν είσαι δεσμευμένος, αγνοείς ένα μυστικό. Αν είσαι αδέσμευτος, νιώθεις απογοήτευση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην εμπιστευθείς πρόσωπα που δεν γνωρίζεις καλά στη δουλειά σου και μην ονειρεύεσαι πράγματα που δεν είναι στα ενδιαφέροντά σου. Θα έχεις ζημιά. Κάνε αυτό που γνωρίζεις καλά. Αν είσαι δεσμευμένος πρόσεξε, καθώς το ταίρι σου ψυλλιάζεται πως… παίζει το ματάκι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, «φλέρταρε» σε ένα στόχο και θα πετύχεις. Θα περάσεις καλά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προχώρα δυναμικά. Μη σε πτοήσει μια αναποδιά που θα έχεις στη δουλειά, ούτε να αρχίσεις τη μουρμούρα προς κάθε κατεύθυνση. Τα πας καλά επαγγελματικά, οπότε συνέχισε έτσι. Έχεις πολλά στο κεφάλι σου, αλλά το ταίρι σου θα σε… αποφορτίσει με αγκαλιές. Αν είσαι αδέσμευτος και δεν αποφασίσεις γρήγορα να πλησιάσεις ένα πρόσωπο, θα πετάξει το… πουλάκι.

 

ΛΕΩΝ

Θα πρέπει να καταλάβεις ότι δεν είσαι αλάθητος και θα πρέπει να κοιτάξεις και το συμφέρον σου στη δουλειά. Σε απασχολεί -μέρες που είναι και η οικογένειά σου και ξοδεύεις αρκετά για δώρα. Το σίγουρο είναι πως τους έχεις λείψει λόγω δουλειάς. Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να δείξεις τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις πετύχει πράγματα, αλλά σου ξεφεύγουν κάποια «ζιζάνια» στη δουλειά που όσο περνάει ο καιρός πληθαίνουν. Να τα… ξεριζώσεις προτού είναι αργά. Το να αγωνίζεσαι για νέες πηγές εσόδων είναι πολύ καλό, αλλά φρόντισε να μη σε προλάβουν οι ανταγωνιστές. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν «φλερτάρεις» με τη μοναξιά, δεν θα είναι για πολύ.

 

ΖΥΓΟΣ

Καλή η προσπάθεια που έχεις καταβάλει στη δουλειά σου, αλλά ακόμη χρειάζεται μεγάλη προσοχή, ώστε να βάλεις σε τάξη τα οικονομικά σου. Καθυστερείς πολύ να πάρεις αποφάσεις και σε προλαβαίνουν ανταγωνιστές. Στηρίξου στην εμπειρία σου και προχώρα δυναμικά. Αν είσαι δεσμευμένος, να ανανεώσεις τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, να κλείσεις παλιούς «κύκλους».

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φρόντισε να προετοιμαστείς για αλλαγές, διότι αν μείνεις πίσω, τότε θα κάνεις κακό σε σένα, αλλά κυρίως στη δουλειά σου. Τα πάντα εξελίσσονται. Με το να μένεις κλεισμένος στο «καβούκι» του δεν προστατεύεις τίποτα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σου δίνει λύση που ούτε καν φαντάζεσαι. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται γνωριμία από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχεις κουραστεί να τρέχεις και να ανοίγεις δρόμους για τη δουλειά σου, που επιτέλους πάει σχετικά καλά. Μια ακύρωση θα σε θορυβήσει, αλλά θα καταφέρεις με την αισιοδοξία σου να ξεπεράσεις το άγχος σου. Αν είσαι δεσμευμένος, θα ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις αλλά δεν θέλεις κάτι σταθερό. Σου αρκούν τα «παιχνιδάκια».

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις αφοσιωθεί πολύ στη δουλειά και θα εκνευριστείς, επειδή κάτι θα σου διαφύγει και θα έχεις ζημιά. Ανάλαβε την ευθύνη, αλλά να έχεις κι εναλλακτικό σχέδιο. Θα καταλάβεις από τα παράπονα που θα σου κάνει το ταίρι σου ότι πρέπει να δώσεις χώρο και στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος, πρόσεξε να μην υποκύπτεις σε… ρηχές σχέσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να αποφύγεις αυτούς που σου τάζουν «λαγούς με πετραχήλια», καθώς υπάρχει φόβος να σε εξαπατήσουν. Προχώρα όπως ξέρεις, βάζοντας στην άκρη την υπεραισιοδοξία σου που πολλές φορές δεν σε αφήνει να δεις τις κακοτοπιές. Κάνε καλό προγραμματισμό. Αν είσαι δεσμευμένος, δείχνεις προσοχή στο ταίρι σου που έχει παράπονα. Αν είσαι αδέσμευτος, «επενδύεις» σε νέα γνωριμία.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Έχεις μαζέψει γύρω σου μια… αυλή, που δεν σου προσφέρει και πολλά πράγματα. Το αντίθετο. Σε «απομυζά» οικονομικά και σου φέρνει δυσκολίες στις συνεργασίες. Κάνε ξεκαθαρίσματα. Μη σε πιάσουν οι συναισθηματισμοί σου, διότι αν δεν διώξεις τα… βαρίδια, θα παραμείνεις στάσιμος. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις κάτι σταθερό.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου