Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 13 /12/2023.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Έχεις δίπλα σου καλούς συνεργάτες που θα σε βοηθήσουν στις δυσκολίες. Πρόσεξε μόνο μην κάνεις λάθη στη δουλειά, γιατί η κατάσταση δεν θα διορθώνεται. Τα νεύρα σου δεν είναι σε καλή κατάσταση κι ένας καβγάς θα γίνει η αιτία να χάσεις ένα «σύμμαχο». Αν είσαι δεσμευμένος, δώσε σημασία στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται κάτι καλό.

 

TAΥΡΟΣ

Άτομο που πίστευες ότι σε στηρίζει στη δουλειά σού δείχνει «άλλο πρόσωπο». Και να τσακωθείς δεν θα βγάλεις άκρη, οπότε άσ’ το να βράσει στο… ζουμί της κακίας του. Προσπάθησε να μη δείξεις εγωιστική συμπεριφορά στον άνθρωπό σου γιατί προμηνύεται καβγάς. Αν είσαι αδέσμευτος, θα προσέξεις ένα πρόσωπο από το χώρο της δουλειάς που σε θέλει καιρό.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχεις μεγαλεπήβολα σχέδια στη δουλειά, αλλά θα πρέπει να μετριάσεις τον ενθουσιασμό σου. Μη βιαστείς να διαδώσεις τις ιδέες σου αριστερά-δεξιά γιατί καραδοκούν ανταγωνιστές. Κάνε σωστό προγραμματισμό. Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι απόμακρος με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις, αλλά δεν έχεις καμία όρεξη για δεσμεύσεις. Το κάνεις μόνο για το «παιχνίδι»

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το να γκρινιάζεις δεν διορθώνονται τα οικονομικά σου προβλήματα, οπότε κοίτα να «συμμαζέψεις» τα χρέη σου. Μπορείς να τα καταφέρεις, αν δεν αρχίσεις να κουκουλώνεις τα προβλήματα, ρίχνοντας τις ευθύνες στους άλλους ως συνήθως. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου έχει παράπονα. Αν είσαι αδέσμευτος, μην μπλέκεις σε «καμένες» ερωτικές ιστορίες

 

ΛΕΩΝ

Φρόντισε ό,τι υποσχεθείς να το κάνεις στον εργασιακό σου χώρο, γιατί οι συνεργάτες σου υπολογίζουν πολύ σε σένα. Να προσέξεις τις κινήσεις σου, γιατί οι ανταγωνιστές είναι πολλοί. Μπορείς να τους κατατροπώσεις, αν στηριχτείς και στους συνεργάτες σου. Αν είσαι δεσμευμένος, τα οικονομικά σε εμποδίζουν να χαρείς τον έρωτα. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέα γνωριμία.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να μην αρχίσεις κάτι καινούριο στη δουλειά. Το καλύτερο είναι να το αφήσεις γι’ αργότερα, αφού πρώτα εξασφαλίσεις δυνατούς «συμμάχους». Ήδη έχεις κάνει αρκετά «ανοίγματα» και πρέπει να προσέξεις. Μια ξαφνική αναποδιά θα σε προβληματίσει. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις διάσταση απόψεων με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην είσαι ευκολόπιστος.

 

ΖΥΓΟΣ

Επαγγελματικές ευκαιρίες θα έχεις, αλλά με πανικό δεν μπορείς να δεις καθαρά. Όπως επίσης με το να πολυζυγίζεις τα πράγματα χάνεις ευκαιρίες. Είναι δύσκολη μέρα για αποφάσεις, οπότε καλύτερα να ασχοληθείς ήδη με αυτά που πρέπει να τελειώσεις. Μόνο έτσι θα συνεχίσεις σωστά. Αν είσαι δεσμευμένος, μίλησε στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην τσακωθείς, αλλά προσπάθησε να απομονώσεις αυτούς που… παίζουν με τα νεύρα σου. Μπορείς να τα καταφέρεις, αρκεί να μην είσαι μνησίκακος αλλά διορατικός. Υπάρχουν και συνεργάτες σου που σε τιμούν. Ξεχώρισέ τους από τα «βαρίδια». Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, πιθανότατα θα έχεις επανασύνδεση, αλλά όχι για πολύ.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είσαι επιρρεπής σε γνώμες τρίτων και δεν καταλαβαίνεις πως ανοίγεσαι σε… χωράφια που δεν ξέρεις. Ασχολήσου με αυτά που γνωρίζεις καλά και συνέχισε την προσπάθεια που κάνεις, καθώς έχει αρχίσει να αποδίδει στον επαγγελματικό-οικονομικό τομέα. Αν είσαι δεσμευμένος, πάψε να… λοξοκοιτάς γιατί θα αποκαλυφθείς! Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε με την ψυχή σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κοίταξε ξανά ένα σχέδιό σου γιατί κάτι σου έχει ξεφύγει. Εμπιστεύσου έναν καλό συνεργάτη που γνωρίζει καλά τη δουλειά. Άκουσε τι σου λέει, αλλιώς θα υποστείς οικονομική ζημιά. Αν είσαι δεσμευμένος, μη γίνεσαι κτητικός με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος επικεντρώσου σε μια νέα γνωριμία. Μην κοιτάς μόνο τη δουλειά. Αφιέρωσε χρόνο και στα προσωπικά σου. Το έχεις ανάγκη.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να προσέξεις ποιους θα εμπιστευτείς, γιατί πάνω στον ενθουσιασμό σου μπορεί να επιλέξεις λάθος άτομα για κάτι καινούριο που ετοιμάζεις. Είσαι ενθουσιώδης κι αυτό μπορεί να το εκμεταλλευτούν κάποιοι. Ακολούθησε τη διαίσθησή σου. Αν είσαι δεσμευμένος, καλύτερα να αποφύγεις τα συναισθηματικά ξεσπάσματα. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Έχεις καταφέρει κάποια πράγματα στη δουλειά, οπότε κάνε νέο πλάνο και συνέχισε για τον επόμενο στόχο. Όμως, μην παρασυρθείς σε οικονομικές ατασθαλίες. Μην πείθεσαι από λόγια. Μείνε συνεπής στον οικονομικό προϋπολογισμό σου γιατί θα έχεις σοβαρό πρόβλημα αργότερα. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην κάνεις επιπόλαιες σχέσεις.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου