Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου 9 και 10 Δεκεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Δεκεμβρίου.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

KΡΙΟΣ

Όλα θα κυλήσουν σχεδόν όπως τα έχεις υπολογίσει -εκτός από κάποιες μικρές κόντρες στη δουλειά-, καθώς η καθημερινότητά σου δεν επηρεάζεται από τη Νέα Σελήνη την Τρίτη, που έρχεται να… ξεβολέψει αρκετούς. Αν και θα έχεις αρκετή δουλειά, οι επιτυχίες σου, αλλά και το κλίμα των ημερών, θα σου αναπτερώσουν το ηθικό και θα σου δώσουν χαρά. Άσε που κάποια έκτακτα χρήματα ή δώρα θα κάνουν ακόμα καλύτερη τη διάθεσή σου. Αν είσαι δεσμευμένος, θέλεις την ηρεμία σου, γι’ αυτό δεν είσαι και τόσο κοντά στο ταίρι σου, αλλά όλα θα πάνε καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, προτιμάς τη μοναξιά σου, αλλά ο έρωτας θα… τρυπώσει εκεί που δεν τον περιμένεις. Μην αρχίσεις «παιχνιδάκια». Κράτησέ τον.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα έχεις καταφέρει να αποδείξεις την αξία σου επαγγελματικά, η οποία αναγνωρίζεται, παρόλο που εσύ προτιμάς να διατηρείς χαμηλό προφίλ. Μην ανησυχείς, γιατί η δουλειά σου εκτιμάται, ακόμα κι αν δεν σου το λένε. Κατάφερες να βγάλεις πολλά «βαρίδια» από τη ζωή σου και αυτή την εβδομάδα ασχολείσαι με ό,τι σου αρέσει και αγαπάς. Ταυτόχρονα, δίνεις πολλή βάση στην εκπαίδευσή σου και βάζεις στόχο κάτι καινούριο με το οποίο θα εντυπωσιάσεις. Τα πας καλά και θα τα πας καλύτερα και επαγγελματικά και προσωπικά, μόνο αν εστιάσεις σε εσένα και τις ανάγκες σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, κάνεις νέα γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ανήκεις στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, οπότε η Νέα Σελήνη, την Τρίτη, σε… χτυπάει κατακούτελα. Θα έχεις δυσκολίες στη δουλειά, γι’ αυτό πρέπει να δείξεις ψυχραιμία και να μην εγκαταλείψεις μια καλή συνεργασία. Μη δεσμευτείς σε κάτι καινούριο, αν δεν έχεις υπολογίσει το χρόνο που θα σου πάρει, γιατί αργότερα θα φανείς ασυνεπής. Ίσως, μάλιστα, χρειαστεί να αποδεσμευτείς και από κάποιες επαγγελματικές ευθύνες που ανήκουν σε άλλους. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε τις «επαναστατικές» δηλώσεις, γιατί το ταίρι σου είναι έτοιμο να σου δείξει την πόρτα της εξόδου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα φλερτάρεις, αλλά μην περιμένεις να στεριώσει κάτι αυτή την εβδομάδα. Μπορείς, όμως, να ανοίξεις μια πόρτα και να προσπαθήσεις. Είσαι διπλωμάτης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην εντυπωσιαστείς από μια νέα επαγγελματική πρόταση. Βάλε τη στο συρτάρι, γιατί ναι μεν μπορεί να είναι συμφέρουσα, αλλά με τη Νέα Σελήνη κάποια πράγματα είναι απατηλά, οπότε θα πρέπει να την εξετάσεις αφού πρώτα περάσει η επιρροή της. Μπορεί να είσαι λίγο κατσούφης, αλλά αυτό είναι χαρακτηριστικό σου και δεν έχει να κάνει με κάτι δυσάρεστο στη δουλειά, καθώς έχεις τον τρόπο να ξεφεύγεις από τις «κακοτοπιές». Αυτό συμβαίνει γιατί έχεις διαίσθηση, αλλά και καλούς συνεργάτες που σε προστατεύουν. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε γιατί το ταίρι σου σ’ τα έχει μαζεμένα! Μια γκρίνια και… έφυγες. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα νέο πρόσωπο σου… κλείνει το μάτι. Ακολούθησέ το, αλλά μην εξαρτηθείς από αυτό.

ΛΕΩΝ

Όλα σου πάνε μια χαρά κι αυτές τις μέρες αρχίζεις να σκέφτεσαι πώς θα απολαύσεις «χλιδάτες» γιορτές. Μπορεί οι συνεργάτες σου να σου κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για να μαζευτείς και να μην ξοδεύεις χρήματα άσκοπα, αλλά εσύ επιδεικνύεις ένα κοινωνικό προφίλ που θεωρείς ότι σου δίνει το προβάδισμα. Να συγκεντρωθείς στη δουλειά, γιατί έχεις καταφέρει πολλά και είναι κρίμα τώρα να τα τινάξεις στον αέρα. Αν είσαι δεσμευμένος, τα πας μέλι-γάλα με το ταίρι σου και μαζί κάνετε σχέδια για μια μίνι απόδραση. Αν είσαι αδέσμευτος, μια καινούρια γνωριμία φαίνεται ενδιαφέρουσα, αρκεί να μην είσαι απαιτητικός και βάλεις τον πήχη πολύ ψηλά, γιατί θα… γκρεμοτσακιστείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη την Τρίτη σε επηρεάζει πολύ και θολώνει την κρίση σου. Η διάθεσή σου θα επηρεαστεί αρνητικά από την πιθανή προδοσία ενός συνεργάτη σου, που θα σε αναγκάσει να πάρεις την απόφαση να αποδεσμευτείς από «βαρίδια» στη δουλειά. Μην αφήνεις να σου χαλάσει το κέφι. Σκέψου ότι υπάρχουν πρόσωπα που σε εκτιμούν, σε αγαπούν και σ’ το δείχνουν. Ρίξου στη δουλειά για να κλείσεις κάποιες οικονομικές «τρύπες» πριν φύγει ο χρόνος. Τα… συμμαζέματα στα επαγγελματικά σου είναι απαραίτητα, αν στη συνέχεια θέλεις να βάλεις σε εφαρμογή άλλα σχέδια, που τα μελετάς εδώ και καιρό. Αν είσαι δεσμευμένος, μην πάρεις αποφάσεις για ένα ξεκαθάρισμα στη σχέση σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μην επιμείνεις σε ένα φλερτ που δεν προχωράει. Πήγαινε γρήγορα παρακάτω.

ΖΥΓΟΣ

Γίνονται κουβέντες πίσω από την πλάτη σου, αλλά μην αγχώνεσαι. Δεν μπορεί κανείς να σε βλάψει, αρκεί να προσέχεις κι εσύ ποιους εμπιστεύεσαι στη δουλειά. Αν χρειαστεί, χρησιμοποίησε παλιούς σου «συμμάχους». Όμως, καλύτερα είναι να μείνεις στο παρασκήνιο, γιατί με το φόρτο και την ένταση των ημερών, μπορεί να… ξεφύγει η κατάσταση. Είναι κρίμα να συμβεί αυτό τώρα που έχεις καταφέρει να βρεις τις ισορροπίες. Μάλιστα, μια καλή επαγγελματική συμφωνία είναι προ των πυλών. Αν είσαι δεσμευμένος, μην ανοίξεις συζητήσεις με το ταίρι σου, αλλά πέρνα ωραία μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος, θα φλερτάρεις προς κάθε κατεύθυνση. Μπορεί να μη βρεις αυτό ακριβώς που αναζητάς, αλλά μόνος σου δεν θα μείνεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η δουλειά σου πάει καλά, αλλά θέλει μεγαλύτερη συλλογικότητα. Εμπιστεύσου τους συνεργάτες σου. Η καχυποψία σου τους ενοχλεί, οπότε φρόντισε -ειδικά αυτές τις γιορτινές μέρες- να είσαι πιο ανοιχτός και ευδιάθετος. Αυτό θα βοηθήσει πολύ και στη δουλειά. Θα δεις ότι θα ολοκληρώσεις πιο γρήγορα ό,τι έχεις αναλάβει, καθώς θα μοιραστούν οι ευθύνες και θα κάνεις και πράγματα που αγαπάς. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και βελτιώνονται, γιατί έκανες μεθοδευμένες κινήσεις. Το ίδιο να κάνεις και μέσα στην εβδομάδα. Αν είσαι δεσμευμένος, προτίμησε να χαλαρώσεις. Το να κοντράρεσαι με το ταίρι σου δεν είναι πάντα «αφροδισιακό». Κουράζει κάποια στιγμή. Αν είσαι αδέσμευτος, πλησιάζεις ένα πρόσωπο στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Κράτα το μυστικό για να πετύχει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αναζήτησε ισχυρούς συμμάχους στη δουλειά, γιατί με τη Νέα Σελήνη της Τρίτης, που σε επηρεάζει άμεσα, θα τους χρειαστείς. Μια νέα συνεργασία θα «στραβώσει». Οι συνεργάτες σου θα σε βοηθήσουν να ανοίξεις μια άλλη επαγγελματική πόρτα, κι εσύ με την ευστροφία σου θα καταφέρεις να αποκομίσεις γρήγορα όφελος. Μόνο μην υπογράψεις κάποια συμφωνία μέσα στην εβδομάδα, αν δεν πιέζεσαι πολύ να το κάνεις, γιατί θα αποδειχτεί παρακινδυνευμένη κίνηση. Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να περιορίσεις την τάση σου να… λοξοκοιτάς. Το ταίρι σου κάτι έχει… ψυλλιαστεί, οπότε να είσαι προσεκτικός, εκτός κι αν έχεις αποφασίσει ότι δεν θέλεις να διατηρήσεις μια βαρετή σχέση, οπότε προχώρα. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις με επιτυχία. Μη λες ψέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η δουλειά είναι το πάθος σου και, ως εργασιομανής, δεν ενδιαφέρεσαι καθόλου για τις στολισμένες βιτρίνες και το εορταστικό κλίμα. Ένας φίλος σε φέρνει σε επαφή με κάποιο πρόσωπο που θα γίνει καλός πελάτης σου. Αυτό σε χαροποιεί και σου δίνει το κίνητρο να σχεδιάσεις την επόμενη επαγγελματική κίνησή σου. Όμως, ξεχνάς πως και η ψυχή θέλει «τροφή», οπότε προσπάθησε να δεις τις αληθινές χαρές της ζωής. Η νέα εβδομάδα σού φέρνει πολλές ευκαιρίες να βρεθείς κοντά με δικά σου πρόσωπα. Άνοιξε το… πουγκί σου και μην είσαι «σφιχτοχέρης», ειδικά μέρες που είναι. Οικονομικά, πας καλά. Μην αγνοείς το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, πιθανότατα μια επανασύνδεση θα σου φέρει χαρά. Προχώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σταμάτα να σχεδιάζεις νέα πράγματα. Μια… αιμορραγία τώρα στην τσέπη σου θα ήταν ολέθρια. Έχεις πολλά ανοιχτά μέτωπα, ενώ πρέπει να κάνεις και πολλά ξεκαθαρίσματα. Αν και δεν βάλλεσαι από τη Νέα Σελήνη την Τρίτη, να σκεφτείς σοβαρά τι θα κρατήσεις και τι θα αφήσεις επαγγελματικά, γιατί έχεις φορτωθεί πολλά. Κι όποιος πάει για τα πολλά, χάνει και τα λίγα, που λέει και ο σοφός λαός. Μη φέρεσαι επιπόλαια. Όσο για τον έρωτα, αν είσαι αδέσμευτος, απόφυγε τις βιαστικές κρίσεις για τα άτομα που σε προσεγγίζουν. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε πολύ τι λες και πώς το λες στο ταίρι σου. Μην το πληγώσεις, μέρες που είναι. Πόσω μάλλον, από τη στιγμή που περιμένει πώς και πώς στοργή και αγάπη.

ΙΧΘΥEΣ

Η Νέα Σελήνη, που σε… χτυπάει αλύπητα την Τρίτη, σε κάνει οξύθυμο και γκρινιάρη. Προσπάθησε να φανείς ψύχραιμος. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και άκουσε κι έναν καλό φίλο ή συνεργάτη. Ηρέμησε, γιατί δεν είναι όλα αρνητικά. Κάποιες φορές, το να αποδεσμεύεσαι από κάτι επαγγελματικό ή συναισθηματικό σού βγαίνει σε καλό, οπότε μην το παίξεις θύμα, αλλά άφησε το χρόνο να δείξει τι αξίζει και τι όχι. Αφοσιώσου στη δουλειά και άσε την ονειροπόληση γι’ αργότερα. Αυτή τη βδομάδα πρέπει να κάνεις οικονομικές διευθετήσεις. Θα τα καταφέρεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σου δείχνει στοργή. Αν είσαι αδέσμευτος, πλησιάζεις νέο πρόσωπο. Θα περάσεις καλά, αν δεν σε πιάσουν οι ανασφάλειές σου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου