Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 8/12/2023.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Μη στενοχωριέσαι για τυχόν μικροπροβλήματα στη δουλειά, γιατί θα περάσουν γρήγορα και όλα θα φτιάξουν. Εκεί που δεν το περιμένεις, θα δεχτείς πρόταση για προαγωγή ή για μια νέα, καλή συνεργασία. Οι συνάδελφοί σου γνωρίζουν την αξία σου, οπότε μη φοβάσαι κάποιους που προσπαθούν να σε… υποσκελίσουν. Αν είσαι δεσμευμένος, δώσε σημασία στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, σε περιμένει ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Η καλή σου εικόνα ενισχύεται, οπότε μην παρακαλάς κανέναν να είναι στο πλευρό σου. Δεν έχεις ανάγκη να αποδείξεις τίποτα. Αυτοί που θέλουν να είναι μαζί σου σ’ το δείχνουν σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Σου αρέσουν -και καλά κάνεις- τα έξυπνα και φιλόδοξα άτομα. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα πρόσωπο από τη δουλειά σε φλερτάρει διακριτικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην εμπιστευτείς τυφλά ένα συνεργάτη σου και βασιστείς στην καλή πρόθεσή του. Ακολούθησε το ένστικτό σου σε μια συμφωνία που πρόκειται να υπογράψεις. Αν πιστεύεις ότι πρέπει να το αναβάλεις, κάνε το, μέχρι να είσαι σίγουρος για κάθε λεπτομέρεια. Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα η μέρα είναι ιδανική για να δείξεις ερωτική διάθεση στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην αφήνεις το χρόνο να περνάει εκνευρίζοντας τους γύρω σου στη δουλειά. Χάνεις ενέργεια, την οποία όμως χρειάζεσαι για να παλέψεις έναν ανταγωνιστή που σε «απειλεί» με γρήγορες αποφάσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε μη χαλάσεις την ερωτική βραδιά. Αν είσαι αδέσμευτος, μην μπλέκεις σε καταστάσεις που δεν μπορούν να προχωρήσουν επειδή φοβάσαι τη μοναξιά.

ΛΕΩΝ

Φρόντισε να κατέβεις από το… καλάμι σου. Δεν κερδίζεις κάτι με το να γίνεσαι θέμα συζήτησης πίσω από την πλάτη σου, κι αν οι άλλοι σε κοιτάνε με… μισό μάτι! Όταν θα χρειαστείς συμμάχους, δεν θα έχεις. Και αν δεν αλλάξεις τακτική, θα έρθει σύντομα η ώρα. Αν είσαι δεσμευμένος, μια φλογερή νύχτα είναι μπροστά. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέα γνωριμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να ακούς τους συνεργάτες σου και μην κάνεις του κεφαλιού σου. Φρόντισε να συμμαζέψεις τα οικονομικά σου και να μην κάνεις τώρα άλλο ένα άνοιγμα, που μπορεί να σου στοιχίσει. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου δείχνει αφοσίωση. Αν είσαι αδέσμευτος, μην είσαι ευκολόπιστος. Μια νέα γνωριμία θα σε εντυπωσιάσει, αλλά θα πρέπει να τσεκάρεις αν σου λέει αλήθειες.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγίζεις πολύ τα πράγματα στη ζωή σου και αυτό στη δουλειά δεν είναι πάντα καλό, γιατί μπορεί να χάσεις μια καλή ευκαιρία. Αν η πρόταση φαίνεται ενδιαφέρουσα και προέρχεται, μάλιστα, από συνεργάτη που γνωρίζεις, μη χρονοτριβείς. Ανοίξου όμως μέχρι εκεί που σε παίρνει. Αν είσαι δεσμευμένος, θα ανανεωθείς συναισθηματικά. Αν είσαι αδέσμευτος, ερωτεύεσαι, παίζεις όμως κι αλλού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα οικονομικά σου χρειάζονται τόνωση. Εμπιστεύσου παλιούς συνεργάτες και απομάκρυνε αυτούς που είναι μόνο λόγια. Μια οικονομική ευκαιρία έρχεται ξαφνικά. Μην είσαι επιφυλακτικός, αλλά δες τα θετικά. Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις την ερωτική σου ζωή με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, σκέφτεσαι σοβαρά μια επανασύνδεση. Όμως, αυτό το έργο το είδες και δεν είχε happy end.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια νέα οικονομική πρόταση δεν θα ευοδωθεί, αλλά μη στενοχωριέσαι, γιατί θα έρθει καλύτερη. Κι αυτό γιατί γυρίζεις σαν τη σβούρα και ανοίγεις πολλά επαγγελματικά μέτωπα, έχοντας μεγάλο άγχος. Οργανώσου και βάλε προτεραιότητες. Μόνο έτσι θα έχεις κέρδος. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε με την ψυχή σου. Δες το όμως μόνο σαν παιχνίδι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ετοιμάζεσαι να υλοποιήσεις ένα οικονομικό σχέδιο που θα σου αποφέρει γρήγορα κέρδος. Είσαι μεθοδικός και οργανωτικός, οπότε ό,τι κάνεις, ξέρεις και πώς να το υποστηρίξεις με τους κατάλληλους συνεργάτες. Το ταίρι σου σε χρειάζεται. Αν είσαι αδέσμευτος, επικεντρώσου σε μια νέα γνωριμία. Θα έχετε πολλά κοινά, αλλά θα πρέπει να ασχοληθείς πιο σοβαρά για να προχωρήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις ένα «μαγικό» τρόπο να ξεχνάς τους φίλους ή τους συνεργάτες σου και να τους θυμάσαι όταν έχεις κέφι ή τους χρειάζεσαι. Μην το κάνεις, ειδικά τώρα που επεξεργάζεσαι νέα σχέδια. Πρέπει να οργανωθείς σωστά. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε νιώθει απόμακρο. Αν είσαι αδέσμευτος, μίλα στο πρόσωπο που θέλεις για να δεις τις διαθέσεις του.

ΙΧΘΥEΣ

Καλό είναι να βρισκόμαστε σε… ροζ συννεφάκι, αλλά έχουμε ακόμα κάποιες μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα. Προσγειώσου, λοιπόν, οργανώσου, κλείσε εκκρεμότητες και δώσε κατευθυντήριες γραμμές στους συνεργάτες σου. Δεν μπορείς να αφήνεις τη δουλειά στον… αυτόματο πιλότο και να ονειροπολείς. Αν είσαι δεσμευμένος, μη ζηλεύεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα σε ενθουσιάσει μια νέα γνωριμία, αλλά για λίγο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου