Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 7/12/2023.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Θα νιώσεις ότι κάποιοι δεν σου λένε την αλήθεια στη δουλειά. Mην πτοείσαι. Είσαι τόσο δυναμική και διαισθητική, που θα πιάσεις αμέσως ποιoς… κάνει νερά. Εξάλλου, μια απροσδόκητη πρόσκληση φέρνει μια επαγγελματική επιτυχία που σου αναπτερώνει το ηθικό. Αν είσαι δεσμευμένος, μην εγκαταλείπεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται μια καλή παρέα που γίνεται γρήγορα σχέση.

TAΥΡΟΣ

Η κοινωνική σου εικόνα είναι ανεβασμένη, όσο κι αν εσύ προτιμάς να μην το δείχνεις. Οι άλλοι σε εκτιμούν και είναι έτοιμοι να σε ακολουθήσουν. Θα υπάρξουν έξοδα που δεν τα έχεις υπολογίσει. Να μην εμπιστεύεσαι κανέναν τόσο επαγγελματικά όσο και συναισθηματικά. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, μην ψάχνεις παθιασμένους έρωτες. Χρειάζεσαι σύντροφο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν και θέλεις να είσαι ελεύθερος, αυτές τις γιορτινές μέρες νιώθεις να σε γεμίζει η οικογενειακή θαλπωρή και θα… πετάξεις το μπαλάκι των ευθυνών σε άλλους. Μην τους αφήσεις όμως να πάρουν αποφάσεις σε θέματα που πρέπει να τακτοποιήσεις εσύ, ειδικά σε οικονομικά ζητήματα. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν ξέρεις τι θέλεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους προς κάθε κατεύθυνση και να αποφύγεις να εμπλακείς σε καβγά στη δουλειά, αν τυχόν σε προκαλέσουν. Εξάλλου, δεν είσαι πάντα ο αδικημένος, όπως νομίζεις, οπότε ασχολήσου με τη δουλειά σου. Το ταίρι σου έχει κουραστεί να είσαι μέσα στη μουρμούρα. Άλλαξε, όσο είναι καιρός. Μη βιαστείς να προχωρήσεις με μια νέα γνωριμία. Δες τα σημάδια και αποφάσισε.

ΛΕΩΝ

Να μη μένεις στην επιφάνεια των πραγμάτων, γιατί η ουσία είναι που μετράει. Σου αρέσει να επιδεικνύεσαι και με τη συμπεριφορά σου να κάνεις κακό στους άλλους ή να βάζεις εμπόδια που θα τα βρεις μπροστά σου. Δεν είσαι το κέντρο του Σύμπαντος! Αγκάλιασε το ταίρι σου, κι αν είσαι αδέσμευτος, μην είσαι απαιτητικός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις κουραστεί, αλλά πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο στη δουλειά και να μην εμπιστεύεσαι πρόσωπα που σου προτείνουν γρήγορες λύσεις. Στηρίξου σε παλιούς συνεργάτες σου, που ενδιαφέρονται πραγματικά για τη δουλειά σου. Στην προσωπική σου ζωή, μην απομακρύνεσαι από το ταίρι σου. Αν είσαι μόνος, μην αφεθείς σε κάτι καινούριο αν δεν είσαι σίγουρος ότι θέλεις σχέση.

ΖΥΓΟΣ

Θα δείξεις εμπιστοσύνη σε δικό σου πρόσωπο και θα πιστέψεις σε μια συνεργασία που, αν την ψάξεις, θα δεις ότι κρύβει «αγκάθια». Μη διστάσεις να πεις ανοιχτά τη γνώμη σου και να χαλάσεις ακόμα και μια φιλία, αν δεις ότι υπάρχει δόλος και συμφέρον. Συναισθηματικά, έχεις μια… τρικυμία, είτε είσαι δεσμευμένος είτε αδέσμευτος. Ηρέμησε και προχώρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχεις… σκαμπανεβάσματα στη δουλειά και πρέπει να προσέξεις κάποιους συνεργάτες. Ευτυχώς, είσαι από τη φύση σου επιφυλακτικός, οπότε θα δεις τα «σημάδια» μιας προδοσίας για να προφυλαχτείς. Υπάρχει ένας εχθρός, ο οποίος μιλάει πολύ. Τα νεύρα σου θα προκαλέσουν καβγά με το ταίρι σου, ενώ αν ψάχνεσαι για κάτι καινούριο, μην κάνεις όνειρα για κάτι μόνιμο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα πρόσωπο στη δουλειά θα σε φέρει σε δύσκολη θέση. Κι αυτό γιατί ναι μεν δεν έχει κακή πρόθεση, αλλά δεν διαθέτει και καλή κρίση, οπότε θα τα… θαλασσώσει. Πιάσε γρήγορα δουλειά για να αναστρέψεις το αποτέλεσμα και να σώσεις την κατάσταση. Το ταίρι σου σε ξεκουράζει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις χωρίς δεσμεύσεις. Προχώρα χωρίς φόβο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα πας καλά οικονομικά, οπότε μην εμπλακείς με πρόσωπα που ασχολούνται περισσότερο με κουτσομπολιά και λιγότερο με τη δουλειά. Δώσε σημασία σε αυτό που κάνεις ή σε ένα σχέδιο που έχεις αρχίσει να υλοποιείς και θα έχεις κέρδος. Δεν υπάρχουν τέλειες σχέσεις, οπότε συζήτα με το ταίρι σου. Αν ψάχνεις κάτι καινούριο, μάλλον δεν ικανοποιείσαι με τίποτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είσαι υπεραισιόδοξος και αφήνεις κάποια πράγματα στην τύχη τους. Ευτυχώς, στη δουλειά έχεις καλούς συνεργάτες, που σου χτυπάνε… καμπανάκια. Να τακτοποιήσεις κάποιες οικονομικές υποθέσεις πριν φύγεις για το ταξιδάκι που τόσο επιθυμείς. Δείξε στοργή στο ταίρι σου, κι αν είσαι αδέσμευτος, ξεκαθάρισε τη θέση σου σε μια καινούρια γνωριμία. Θέλεις να περνάς καλά και όχι δεσμεύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια συνεργασία που σου προτείνεται φαίνεται ότι δεν έχει μελανά σημεία, οπότε καλό είναι να το ψάξεις αρκετά πριν συμφωνήσεις, ακόμα κι αν προέρχεται από καλό συνεργάτη. Είσαι ευκολόπιστος, κάτι που αρκετές φορές το εκμεταλλεύονται οι γύρω σου. Να κοιτάξεις το συμφέρον σου. Στα συναισθηματικά σου μη χαλιέσαι με μικροπράγματα, κι αν τυχόν σκοπεύεις να ξεκινήσεις κάτι καινούριο, μη δείξεις ανασφάλεια.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου