Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 6 /12/2023.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Mέρες που είναι, πρόσεξε μην τσακωθείς με έναν καλό συνεργάτη σου γιατί η ρήξη θα είναι οριστική. Δεν σε συμφέρει να κάνεις εχθρούς, ακόμα κι αν σήμερα σου αποκαλυφθεί ένα μυστικό για τη δουλειά που ούτε καν το περίμενες. Αν είσαι δεσμευμένος, μίλα ειλικρινά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις πολλές προκλήσεις. Διάλεξε την καλύτερη.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Μια νέα επαγγελματική πρόταση που έρχεται από φιλικό σου περιβάλλον για δουλειά είναι μεν «φαντεζί», αλλά μην κοιτάς το… περιτύλιγμα. Σε αχαρτογράφητα νερά, θέλει μεγάλη προσοχή. Μείνε όπου έχεις ισχυρούς συμμάχους. Αν είσαι δεσμευμένος, θα κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να βάλεις τους δικούς σου όρους και μην «κολλήσεις» σε συναισθηματισμούς, γιατί μια νέα επαγγελματική πρόταση δεν είναι τόσο προσοδοφόρα όπως σου την εμφανίζουν. Αν έχεις την παραμικρή αμφιβολία, μην το κάνεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θέλει προσοχή. Αν είσαι αδέσμευτος, «φλέρταρε» και από μια επαγγελματική συνάντηση θα προκύψει έρωτας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα έχει τα πάνω της και τα κάτω της. Αν συμβεί να έχεις ξαφνικά ένα μικρό κέρδος, μην ενθουσιαστείς. Χρειάζεται ακόμα αρκετή δουλειά στα οικονομικά σου, παρόλο που έχεις καταφέρει να τα βάλεις σε τάξη. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, πλησίασε το άτομο που έχεις βολιδοσκοπήσει και θα δεις αντιδράσεις

 

ΛΕΩΝ 

Να μην πείθεσαι από τους «αυλοκόλακες». Τα οικονομικά σου πάνε καλά, αλλά χρειάζεται αυτοσυγκράτηση, αν θες να κρατήσεις ισορροπία. Ξοδεύεις πολλά για την προσωπική σου εικόνα και ειδικά αυτές τις μέρες σηκώνεις τα… μαγαζιά! Μαζέψου λίγο. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου ασφυκτιά από την κριτική σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία γίνεται γρήγορα σχέση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την ανατροπή στα οικονομικά σου δεν θα την αποφύγεις, αλλά, ευτυχώς, με την ψυχραιμία σου θα βρεις νέα πηγή εσόδων. Το ίντερνετ θα αποδειχτεί σωτήριο, αρκεί να προσέξεις ποιους θα εμπιστευτείς. Να ελέγξεις ό,τι αφορά νέους συνεργάτες. Αν είσαι δεσμευμένος, κάνε μια ήρεμη συζήτηση για να λύσεις ένα πρόβλημα. Από φιλικό περιβάλλον έρχεται έρωτας κεραυνοβόλος.

 

ΖΥΓΟΣ

Τα λόγια είναι εύκολα, οι πράξεις δύσκολες, οπότε προσγειώσου στη δουλειά και μην ενθουσιάζεσαι από τα… πυροτεχνήματα ορισμένων. Το οικονομικό σου πρόβλημα συνεχίζεται, οπότε περιόρισε τα έξοδά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, αναζητάς μια ζεστή αγκαλιά. Αν είσαι αδέσμευτος, «παίζεις» αριστερά και δεξιά, ψάχνοντας για «λιμάνι». Σκέψου αν τελικά θέλεις τη δέσμευση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να κάνεις μεθοδευμένες κινήσεις και να εμπιστευτείς συνεργάτες σου που ξέρουν καλά τη δουλειά, γιατί μια επαγγελματική αναποδιά θα σε κλονίσει. Μη μαζευτείς στο… καβούκι σου. Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι απόμακρος με το ταίρι σου. Μην τσακωθείς. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται κάτι καλό που φαίνεται να έχει διάρκεια. Μόνο μην αρχίσεις την καχυποψία και τις πολλές ερωτήσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οργανώσου και άσε την υπεραισιοδοξία. Κάποιοι σου υπόσχονται «λαγούς με πετραχήλια», αλλά σήμερα που από ένα λάθος χειρισμό θα συμβεί η… στραβή, θα σε αφήσουν ακάλυπτο. Εμπιστεύσου τις δυνάμεις σου. Αν είσαι δεσμευμένος, ονειρεύεσαι ταξιδάκι με το ταίρι σου. Θα το κάνεις. Αν είσαι αδέσμευτος, οι νέες γνωριμίες ευνοούνται. Φλέρταρε ή προχώρα σε κάτι πιο σταθερό.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η δουλειά σου πάει καλά, καθώς έχουν αρχίσει να αποδίδουν κάποια σχέδια που έχεις βάλει σε εφαρμογή, αλλά εσύ θέλεις όλο και περισσότερα. Ηρέμησε, απόλαυσε αυτές τις γιορτινές μέρες και δώσε χαρά στους γύρω σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου έχει παράπονα. Δείξε του στοργή. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν φαίνεται να έχεις όρεξη για φλερτ.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέλεις να τακτοποιήσεις τα πάντα και να φύγεις ένα ταξιδάκι. Και μπορεί ακόμα να έχεις εκκρεμότητες, αλλά εσύ τα… βλέπεις όλα εύκολα. Συγκεντρώσου γιατί σήμερα υπάρχει κίνδυνος να κάνεις λάθος επαγγελματικό χειρισμό. Άκουσε τους συνεργάτες σου ή το ταίρι σου. Αν είσαι δεσμευμένος, δείχνεις τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην «επενδύσεις» σε νέα γνωριμία

 

ΙΧΘΥΕΣ

Σε έχει πιάσει η ρομαντική σου διάθεση λόγω των ημερών. Έχεις αφήσει τη δουλειά στον… αυτόματο πιλότο και ονειρεύεσαι τζάκι και αγκαλιές. Ωραία είναι αυτά και τα πετυχαίνεις, αλλά, για να μην έχεις άγχος, φρόντισε να κλείσεις οικονομικές «τρύπες». Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι δοτικός με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν θα μείνεις μόνος για πολύ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου