Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 5 Δεκεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 5/12/2023.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Μέρες που έρχονται, είσαι όλο και πιο γλυκός, παρόλο που νιώθεις ότι οι υποχρεώσεις «τρέχουν» και πρέπει να γίνεις «λάστιχο». Ξέρεις ότι θα τα καταφέρεις. Το ίδιο γνωρίζουν και οι συνεργάτες σου, που στηρίζονται σε σένα. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς υπέροχα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, σε μια επαγγελματική πρόσκληση γνωρίζεις κάποιο πρόσωπο που σε ξεσηκώνει.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις αποφασίσει να μη σπαταλάς την ενέργειά σου σε υποθέσεις που μόνο μπελάδες θα σου φέρουν και θα σε κρατήσουν πίσω από άλλα πράγματα που έχεις ξεκινήσει. Μην ανησυχείς για πιθανούς αντίζηλους. Θα κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου και θα λυθεί μια παρεξήγηση. Ανανεώνετε τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος, ένας παρελθοντικός έρωτας ξαναχτυπά.

ΔΙΔΥΜΟI

Θα σου παρουσιαστεί μια σημαντική ευκαιρία για να αναπτυχθείς περισσότερο επαγγελματικά. Να την αρπάξεις, ώστε να αυξήσεις τα κέρδη σου, αλλά και την κοινωνική εικόνα σου. Ακολούθησε τη διαίσθησή σου και όχι τις γνώμες προσώπων που σε επηρεάζουν. Αν είσαι δεσμευμένος, γίνεσαι πιο ζεστός με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, βολιδοσκοπείς ένα πρόσωπο. Χρειάζεται προσοχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καταφέρνεις δύσκολα πράγματα στη δουλειά, παρά το γεγονός ότι είσαι μέσα στη μουρμούρα και με το ζόρι σε αντέχουν οι συνεργάτες σου. Σήμερα έχεις μια σημαντική ευκαιρία. Εξήγησε με ηρεμία στο ταίρι σου ότι το παρελθόν έχει μείνει πίσω. Αν είσαι αδέσμευτος, πλησίασε το άτομο που έχεις βολιδοσκοπήσει με θάρρος και αποφασιστικότητα. Αν πετύχει εξαρχής, προχώρα το.

ΛΕΩΝ

Μην αφήσεις μια επαγγελματική ευκαιρία να σου ξεφύγει λόγω της έπαρσής σου. Νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα και δεν καταλαβαίνεις ότι μόνος σου δεν γίνεται να πετύχεις τους υψηλούς στόχους που έχεις θέσει στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, θα λύσεις προβλήματα και θα περάσεις ένα υπέροχο βράδυ. Αν είσαι αδέσμευτος, μια συνάντηση θα σου φτιάξει τη διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχεις ευκαιρίες για να αυξήσεις τα κέρδη σου, οπότε μην αγχώνεσαι και κυρίως μην τρελαίνεις τους συνεργάτες σου. Έχεις πετύχει πολλά πράγματα στη δουλειά σου, αλλά είσαι «αχόρταγος». Να κοιτάξεις τι έχεις καταφέρει και να ηρεμήσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου νιώθει παραμελημένο. Αν «φλερτάρεις» με τη μοναξιά, έρχεται έρωτας φλογερός να σε απογειώσει.

ΖΥΓΟΣ

Τα επαγγελματικά σου βρίσκουν το δρόμο τους. Εμπιστεύσου πρόσωπα που γνωρίζεις τη φερεγγυότητά τους. Μη σε πιάνει πανικός για τα οικονομικά σου και κάνεις αψυχολόγητες κινήσεις, που θα σου στοιχίσουν οικονομικά. Το ταίρι σου θέλει στοργή, όπως κι εσύ. Αν είσαι αδέσμευτος, μην πέφτεις με τα μούτρα σε κάθε νέα γνωριμία. Προχώρα αργά και βλέπεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιοι δεν είναι τόσο ειλικρινείς μαζί σου και σου παρουσιάζουν μια άλλη εικόνα σε επικείμενη επαγγελματική συνεργασία. Είσαι καχύποπτος και αυτό θα σε βοηθήσει να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε υποστηρίζει σε όλα. Αν είσαι αδέσμευτος, το πρόσωπο που βολιδοσκοπείς θα σου ζητήσει λίγο χρόνο. Να του τον δώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέλεις να αρχίσεις κάτι καινούριο εδώ και καιρό και έχεις βρει «συμμάχους» για να το κάνεις. Περίμενε λίγο, καθώς πρώτα πρέπει να… συμμαζέψεις παλιές οικονομικές «αμαρτίες» και μετά προχωράς. Στα αισθηματικά σου μην κάνεις άστοχες υποθέσεις και χαλάς τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα νέο πρόσωπο θα σε εντυπωσιάσει, αλλά κι εκείνο δεν θέλει δεσμεύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαι οργανωτικός κι αυτό σε βοηθάει να συνεχίσεις την καλή δουλειά, που σήμερα ολοκληρώνεται με ένα στόχο που «κυνηγάς» καιρό. Ξεφεύγεις από το άγχος, αλλά η εργασιομανία σου σε έχει απομακρύνει από δικούς σου ανθρώπους. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αφήσεις άλλο το «χάσμα» να μεγαλώσει. Αν είσαι αδέσμευτος, μην απογοητεύεσαι από την αναμονή. Κάτι καλό έρχεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να κάνεις καινούριο προγραμματισμό και όχι να… σφυρίζεις ανέμελα. Τα πας καλά, αλλά θα πρέπει να θέσεις κι άλλους στόχους για να δεις το ταμείο σου να γεμίζει. Έχεις κοντά σου έμπιστα άτομα. Αν είσαι δεσμευμένος, άκου τις συμβουλές που σου δίνει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, «παίζεις» στο διαδίκτυο. Διάλεξε αργά και με προσοχή.

ΙΧΘΥΕΣ

Να μην εμπιστεύεσαι αυτούς που λένε μεγάλα λόγια, αλλά εκείνους που κάνουν πράξεις. Μην είσαι ευαίσθητος στη δουλειά, αλλά φρόντισε να λειτουργήσεις με γνώμονα το συμφέρον σου, ειδικά τώρα που θα βάλεις μπροστά ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο. Αν είσαι δεσμευμένος, όλα πάνε καλά, έχεις σύμπνοια με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις κι έρχεται κάτι για λίγο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου