Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 4 /12/2023.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Δυσκολίες θα σε κάνουν να αναρωτιέσαι ποιοι από τους συνεργάτες σου είναι υπέρ σου και ποιοι κατά. Να παραμείνεις ψύχραιμος, γιατί θα έρθεις σε οριστική ρήξη με έναν καλό σου συνεργάτη. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου δείχνει τρυφερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, μια ξαφνική πρόσκληση σε επαγγελματικό περιβάλλον φέρνει στον δρόμο σου μια γνωριμία-φωτιά.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Τα πηγαίνεις καλά στα επαγγελματικά σου και οι συνεργάτες σου ξέρουν ότι μπορούν να στηρίζονται πάνω σου. Έρχεται μια νέα επαγγελματική πρόταση, για την οποία θα διχαστείς. Να σκεφτείς τι κάνει καλό στην ψυχολογία σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θα σε προβληματίσει. Άκουσέ το. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις στο διαδίκτυο με επιτυχία.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάνε αυτό που εσύ θεωρείς σωστό τη δεδομένη στιγμή. Μην εμπιστεύεσαι λόγια τρίτων που δεν γνωρίζουν τη δουλειά ή τη ζωή σου. Τα πας καλά επαγγελματικά και ξέρεις να πείθεις ακόμα και αρνητικούς συνεργάτες. Αν είσαι δεσμευμένος, μην εγκαταλείπεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε και από μια επαγγελματική συνάντηση θα προκύψει έρωτας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ημέρα σε φέρνει κοντά σε νέες προκλήσεις και καλείσαι να ακολουθήσεις την πιο ενδιαφέρουσα. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα. Να ευγνωμονείς την καλή σου τύχη. Χαμογέλα και προχώρα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου έχει κουραστεί από την απαισιοδοξία σου. Άλλαξε στάση. Αν είσαι αδέσμευτος, πες «ναι» σε ένα πρόσωπο που σε πολιορκεί. Δεν θα χάσεις.

 

ΛΕΩΝ

Να ακούς τι σου λένε πρόσωπα που σε αγαπούν και νοιάζονται για σένα. Άρχισες και ανοίγεσαι οικονομικά, αλλά πρέπει να το περιορίσεις αυτό. Την έξωθεν καλή μαρτυρία την έχεις, οπότε μην ξοδεύεις πολλά για την εικόνα σου. Αν είσαι δεσμευμένος, θα λύσεις προβλήματα που δημιούργησαν τρίτοι στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια συνάντηση θα σου προξενήσει ενδιαφέρον.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχεις μια ανατροπή στη δουλειά, αλλά αυτό δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Εξάλλου, έχεις δουλέψει σκληρά και έχεις σε τάξη κάποια πράγματα. Θα τα καταφέρεις, γιατί φημίζεσαι για την ψυχραιμία σου. Αν είσαι δεσμευμένος, θα κάνεις μια συζήτηση για να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα. Αν είσαι ελεύθερος και φλερτάρεις με τη μοναξιά, δεν θα περάσεις τις γιορτές μόνος.

 

ΖΥΓΟΣ

Θα δεχτείς… βομβαρδισμό από επαγγελματικές προτάσεις. Ίσως δεν πρέπει να βιαστείς. Καλό είναι το καινούργιο, αλλά στις μέρες μας η σταθερότητα είναι που μετράει. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου δείχνει στοργή και του το ανταποδίδεις με αγκαλιές. Αν είσαι αδέσμευτος, μη σταματάς την αναζήτηση. Βγες και φλέρταρε, αλλά μην πιστεύεις λόγια της στιγμής. Προχώρα αργά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια δουλειά που θα «σκάσει» αναπάντεχα σε βγάζει από το αδιέξοδο. Είσαι αγχωμένος, αλλά θα πάρεις μια ανάσα, ενώ τις μέρες αυτές θα γίνεις πιο κοινωνικός, θα βγεις από το καβούκι σου και θα χαρείς. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε κάνει να νιώθεις χαρά. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται κάτι καλό. Αρκεί να μην είσαι καχύποπτος, αλλά να προχωρήσεις με καλή διάθεση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να αναζητήσεις σοβαρά νέες πηγές εσόδων, αν θέλεις να αναπτύξεις τη δουλειά σου. Κάνε νέο προγραμματισμό. Το ότι κάποια πράγματα πέτυχαν στη δουλειά σου δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι υπεραισιόδοξος και να τα αφήνεις όλα στον αυτόματο πιλότο. Αν είσαι δεσμευμένος, σκέφτεσαι μια μίνι απόδραση. Αν είσαι αδέσμευτος, οι νέες γνωριμίες ευνοούνται. Προχώρα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συνέχισε με την ίδια προσήλωση για να πετύχεις τον στόχο σου. Εμπιστεύσου παλιούς, έμπειρους συνεργάτες. Κάνε προγραμματισμό ώστε να ξέρεις μέχρι πού μπορείς να κινηθείς. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αγνοείς μια συζήτηση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην απογοητεύεσαι από την αναμονή. Κάτι φαίνεται στον ορίζοντα, αλλά μην υποκύψεις σε… προχειρότητες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα, οπότε σου φεύγει ένα μεγάλο βάρος. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα αφήσεις όλα στην τύχη. Έχεις να τακτοποιήσεις αρκετά πράγματα πριν από αυτό. Αν είσαι δεσμευμένος, δείχνεις τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, «παίζεις» στο διαδίκτυο. Κάτι θα προκύψει, αλλά να είσαι προσεκτικός.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Θα καταφέρεις να κάνεις μια συμφέρουσα επαγγελματική συμφωνία και, μάλιστα, εκεί που ούτε καν το περιμένεις. Αυτές τις μέρες σκέφτεσαι πώς θα κάνεις τους δικούς σου ανθρώπους να χαμογελάσουν. Έτσι δυναμώνεις και νιώθεις ζεστασιά. Αν είσαι δεσμευμένος, όλα πάνε καλά και είσαι πολύ δοτικός με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα φλερτάρεις και θα ζήσεις κάτι όμορφο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου