Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 2 Δεκεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Σάββατο 2 /12/2023.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σήμερα σας σπρώχνει σε δημιουργικές διεξόδους σε τομείς που σχετίζονται με ότι μπορεί να σας δώσει χαρά στο σήμερα. Είτε έχετε κουραστεί από την αναμονή και θέλετε να νιώσετε τη χαρά της ολοκλήρωσης είτε υπάρχουν εκκρεμότητες που θέλετε να κλείσετε, σήμερα υπάρχει η εύνοια να πάρετε ικανοποίηση την ίδια στιγμή που θα είστε σε εγρήγορση με κάποιον τρόπο.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οικογενειακά ζητήματα και βαθύτερες επιθυμίες κινητοποιεί η Σελήνη στον Λέοντα ζητώντας να σκεφτείτε τρόπους να φέρετε καλύτερο συντονισμό με όσα θέλετε να πετύχετε. Είναι σημαντικό να σεβαστείτε τις προσωπικές σας ανάγκες, ακόμη και αν αυτό σημαίνει να προχωρήσετε πιο χαλαρά το πρόγραμμά σας σήμερα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ευνοϊκή ημέρα με την Σελήνη στον Λέοντα για δραστηριότητες που έχουν ως βάση την επικοινωνία. Οργανώστε το πρόγραμμα της ημέρας σας κάτω από το συγκεκριμένο πρίσμα και κάντε συναντήσεις και επαφές με ανθρώπους που μπορείτε να πάρετε ικανοποίηση με τον οποιοδήποτε τρόπο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σας ωθεί να ασχοληθείτε με ζητήματα που αφορούν τις σταθερές σας, τις αξίες σας και οικονομικά θέματα. Είναι ευνοϊκή ημέρα για να σκεφτείτε ιδέες και λύσεις όσον αφορά αυτούς τους τομείς, όπως και νέους τρόπους που θα αυξήσετε τα έσοδα σας.

 

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας μεγεθύνει τα συναισθήματα ωθώντας σας προς την υπερβολή αλλά ταυτόχρονα σας δίνει το απαραίτητο σθένος και τη δύναμη που χρειάζεστε. Καλό θα είναι να προσανατολιστείτε προς τη κατεύθυνση που θα σας φέρει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα σε ότι αφορά τη προβολή σας και την εικόνα που δίνετε στο κόσμο γύρω σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα ρίχνει φως σε βαθύτερες επιθυμίες και σας ζητά να βάλετε στη ζωή σας εκείνα τα συστατικά τα οποία θα βοηθήσουν να παίρνετε περισσότερη χαρά και ικανοποίηση σε καθημερινή βάση. Ακόμη και αν αυτό φαντάζει υπερβολικό, σκεφτείτε πως τα όνειρα χρειάζεται να είναι μεγάλα ώστε να μην ξεχνιούνται στη πορεία.

 

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να έχετε κουραστεί και να περιμένετε με αγωνία να γίνει το επόμενο βήμα αλλά η Σελήνη στον Λέοντα σας καθησυχάζει δίνοντάς σας κουράγιο και σθένος για το αύριο. Σήμερα έχετε την εύνοια να ασχοληθείτε με κοινωνικά ζητήματα και ότι αφορά όνειρα και στόχους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σήμερα σας βάζει σε σκέψεις την ίδια στιγμή που σας ωθεί να μην κάνετε πίσω στα σχέδια σας. Η παραμονή στους στόχους σας είναι σημαντική αυτή την στιγμή και σήμερα φωτίζεται ο δρόμος προς την όποια βελτίωση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας ωθούν σε μέρη όπου η δημιουργία είναι το κύριο χαρακτηριστικό. Οι εμπνεύσεις έρχονται από το πουθενά και εσείς είστε σε θέση να τις δεχτείτε και να τις αναπτύξετε στο έπακρο. Σήμερα είναι σημαντικό να εστιάσετε σε ότι σας δίνει χαρά και ικανοποίηση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η δύναμη καθώς και η αντοχή σας είναι μεγάλες και ζηλευτές από πολλούς, ωστόσο σήμερα χρειάζεται να τις χρησιμοποιήσετε για δικούς σας περισσότερο εσωτερικούς λόγους. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε βαθύτερες έννοιες και επιθυμίες. Αφεθείτε σε αυτή τη διαδικασία χωρίς αντιστάσεις και συστολές.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα απέναντι σας μπορεί να σας προβληματίσει σήμερα όσον αφορά ένα στόχο ή τους ανθρώπους που έχετε γύρω σας. Η σταθερότητα και η πειθαρχία σας είναι έντονη οπότε προσπαθήστε με το ταλέντο σας να κρατήσετε την κατάσταση στα χέρια σας, υπό έλεγχο.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα η Σελήνη στο Λέοντα κινητοποιεί θέματα που σχετίζονται με την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία. Σας δίνει την εύνοια να μπορέσετε να βρείτε τρόπους που θα κάνουν αυτούς τους τομείς περισσότερο δημιουργικούς και με μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Εστιάστε στις προσωπικές σας ανάγκες και προσαρμόστε τις στην καθημερινότητά σας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου