Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 1 /12/2023.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

KΡΙΟΣ

Ο μήνας μπαίνει με άγχος για σένα, καθώς νιώθεις ότι πρέπει να τακτοποιήσεις αρκετά πράγματα και τα βάζεις με τους συνεργάτες σου. Κάνε «ανακωχή» μαζί τους, γιατί δεν σε συμφέρει να χάσεις την εύνοιά τους. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου προσπαθεί να σε καταλάβει. Αν είσαι αδέσμευτος, προτιμάς τη μοναξιά σου, αλλά όχι μέσα στις γιορτές.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις κουραστεί από τη δουλειά και διάφορες καταστάσεις γύρω σου και θέλεις να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και να «γεμίσεις τις μπαταρίες σου». Αυτό προέχει, καθώς πρέπει να βρεις τα απαραίτητα ψυχικά αποθέματα για να προχωρήσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου είναι δίπλα σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται δυνατός έρωτας. Το θέλεις πολύ, οπότε προχώρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πρώτη μέρα του μήνα σού φέρνει ευχάριστα μηνύματα για δουλειά. Να χρησιμοποιήσεις όλη τη διπλωματία σου για να προσεγγίσεις πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις ένα σχέδιό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θέλει την προσοχή σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις για το παιχνίδι γιατί αυτό τον καιρό δεν θέλεις δεσμεύσεις. Ξεκαθάρισέ το.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε ενοχλούν κάποια πράγματα σε συνεργάτες σου, αλλά πρέπει να θέσεις τα όριά σου. Να το κάνεις, γιατί το να μιλάνε πίσω από την πλάτη σου δεν είναι καλό και για την εικόνα σου. Έχεις «στηρίγματα» για να θέσεις τους όρους σου. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε μην αποκαλυφθούν κρυφές αμαρτίες. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα νέο πρόσωπο σου χαμογελάει.

ΛΕΩΝ

Να θυμάσαι πως δεν φταίνε οι συνεργάτες σου αν εσύ… έβαλες πολλά καρπούζια κάτω από τη μασχάλη. Τώρα κάθε ξεκαθάρισμα, βάλε προτεραιότητες και άφησε ό,τι μπορείς, αν θέλεις να περάσεις ευχάριστες γιορτές χωρίς άγχος. Αν είσαι δεσμευμένος, μην το παίζεις έξυπνος στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια καινούρια γνωριμία φαίνεται ενδιαφέρουσα. Θα ανταποκριθείς και θα περάσετε ωραίες στιγμές. Μην κάνεις σχέδια για μονιμότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φρόντισε να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες στη δουλειά και να εξαφανιστείς για λίγο τις γιορτινές μέρες. Η δουλειά εκεί θα είναι, οπότε κάνε ό,τι μπορείς και απόφυγε τα «ανοίγματα» σε κάτι καινούριο προς το παρόν. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε τρυφερότητα στο ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μην επενδύσεις πολύ σε μια νέα γνωριμία. Δες τι σου προσφέρει.

ΖΥΓΟΣ

Μη… ζυγίσεις σήμερα συνεργασίες, γιατί κάπου θα κάνεις λάθος στην κρίση σου. Η πρώτη μέρα του μήνα σε καλεί να ανεβάσεις ρυθμούς στη δουλειά, προκειμένου να καταφέρεις να περάσεις όσο το δυνατόν πιο πολλές μέρες με αγαπημένα σου πρόσωπα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θέλει στοργή. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις προς κάθε κατεύθυνση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε έχουν πιάσει οι ανασφάλειές σου, κι ενώ ο νέος μήνας μπαίνει με ωραίες στιγμές, εσύ «τρώγεσαι» με τους συνεργάτες σου. Μια οικονομική συμφωνία είναι προ των πυλών, οπότε ηρέμησε και συγκεντρώσου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θέλει να σε… απομονώσει. Δεν λες «όχι». Αν είσαι αδέσμευτος, θα πλησιάσεις κάποιο πρόσωπο στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Να είσαι διακριτικός, γιατί θα δημιουργηθούν κουτσομπολιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είσαι χαρούμενος, καθώς αυτός ο μήνας είναι… δικός σου! Θέλεις να κατακτήσεις κι άλλες… κορυφές στη δουλειά σου και να ερωτευθείς ή να ανανεώσεις τη σχέση σου. Θα τα πετύχεις όλα, αν βάλεις πρόγραμμα και δεν είσαι χύμα στο κύμα. Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε τη ζήλια σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε διακριτικά και όχι σε πολλούς στόχους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις κουραστεί πολύ στη δουλειά. Μείωσε λίγο τις ταχύτητές σου και κάνε τα απολύτως απαραίτητα, γιατί οφείλεις στον εαυτό σου λίγη ξεκούραση. Είναι ευκαιρία να ηρεμήσεις τις μέρες των γιορτών . Τα οικονομικά σου πάνε καλά, οπότε δεν υπάρχει λόγος άγχους. Αν είσαι αδέσμευτος, μια επανασύνδεση σε χαροποιεί. Αν είσαι δεσμευμένος, κάνε έρωτα, όχι πόλεμο. Ζήσε ωραίες στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είσαι μες στην καλή χαρά! Νιώθεις ότι αυτός ο μήνας θα σου φέρει κάτι καλό. Δεν έχεις άδικο, γιατί από το πουθενά «σκάει» μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση. Μην την προσπεράσεις, γιατί θα φύγει το… τρένο. Όσο για τον έρωτα, αν είσαι αδέσμευτος, μην εμπιστεύεσαι έναν άνθρωπο με το «καλημέρα». Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θέλει σοβαρότητα.

ΙΧΘΥEΣ

Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι η καλοσύνη σου, γιατί κάποιοι ίσως την εκμεταλλευτούν -και με αφορμή τις άγιες ημέρες που έρχονται- με αποτέλεσμα να χάσεις ένα σημαντικό χρηματικό ποσό. Ακόμα όμως κι αν συμβεί, χαμογέλα και προχώρα. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται αισθητά. Μην αγχώνεσαι. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε υποστηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, πλησιάζεις νέο πρόσωπο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου