Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 30 Νοεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 30/11/2023.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

KΡΙΟΣ

Αν και θα αφήσεις πίσω κάποιες δουλειές, γιατί έχεις κουραστεί, θα έχεις λιγότερο άγχος. Θα καταφέρεις να τελειώσεις κάποιες από αυτές και να κάνεις διακανονισμούς που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Προχώρα χωρίς ενδοιασμούς. Αν είσαι δεσμευμένος, δεν χρειάζεται να αντιδράς με νεύρα. Αν είσαι αδέσμευτος, προτιμάς τη μοναξιά σου, αλλά ο έρωτας δεν ρωτάει… Στοχεύει κέντρο.

ΤΑΥΡΟΣ

Φρόντισε να μην έχεις νεύρα και ασχολήσου ψύχραιμα με πράγματα που χρειάζονται προσοχή στα επαγγελματικά σου. Κάνε τη δουλειά σου κι άσε να εξελιχθούν πρώτα οι καταστάσεις, μέχρι να βγάλεις συμπεράσματα. Τελικά, θα έχεις καλές εξελίξεις. Αν είσαι δεσμευμένος, μην τραβάς τα πράγματα στα άκρα. Αν είσαι αδέσμευτος, άνοιξε καλά τα μάτια και κοίτα γύρω σου. Ο έρωτας είναι δίπλα σου, αλλά εσύ δεν το καταλαβαίνεις.

ΔΙΔΥΜΟI

Μια επαγγελματική συμφωνία επανέρχεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων εκεί που δεν το περιμένεις. Ένας συνεργάτης σου σε διαβάλλει και πρέπει να προσέχεις. Μη βιαστείς να κάνεις την οποιαδήποτε κίνηση πριν εξετάσεις καλά τα πράγματα. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε τις «επαναστατικές» δηλώσεις, γιατί το ταίρι σου σ’ τα έχει μαζεμένα. Αν είσαι αδέσμευτος, μην παρασυρθείς από μεγάλα λόγια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα καταφέρεις να φέρεις στα… νερά σου ένα δύσκολο ανταγωνιστή. Οι συνεργάτες σου επικροτούν την τακτική σου, αλλά όχι την γκρίνια σου. Προχώρα σταθερά και δυναμικά. Μπορείς να ελιχθείς, αν το θέλεις. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε γιατί κρυφές… αμαρτίες θα έρθουν στο φως. Αν είσαι αδέσμευτος, νέο πρόσωπο σου κλείνει το… μάτι. Μην το αφήσεις να περιμένει.

ΛΕΩΝ

Να αφοσιωθείς στη δουλειά και θα καταλάβεις πως υπάρχουν νέες ευκαιρίες για να αυξήσεις τα κέρδη σου. Όμως, μη βιάζεσαι και μη νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα -η γνωστή σου έπαρση-, αλλά άσε τους συνεργάτες σου να σου δείξουν κι έναν άλλο δρόμο. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, να επιλέξεις με προσοχή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις καταφέρει να κλείσεις παλιές «πληγές» στα οικονομικά σου και προχωράς σε μια νέα, συμφέρουσα συμφωνία. Μη βιάζεσαι να βάλεις υπογραφές, αν δεν δεις τα ψιλά γράμματα και δεν προσθέσεις τους δικούς σου όρους. Αν είσαι δεσμευμένος, μην «τρώγεσαι» για καβγά, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέα γνωριμία που θα σε ξεσηκώσει. Μην αργείς.

ΖΥΓΟΣ

Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου και καλούς συνεργάτες που θα σου δώσουν λύσεις σε ένα επαγγελματικό πρόβλημα. Μην πολυζυγίζεις τα πράγματα, γιατί έτσι χάνεις επαγγελματικές προτάσεις και βρίσκεις πάντα μπροστά σου ανταγωνιστές. «Στη βράση κολλάει το σίδερο», που λέει ο λαός. Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην ανοίξεις συζητήσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να μην έχεις τόσο άγχος με τη δουλειά και να περιμένεις να δεις πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση. Η λύση θα έρθει από μια παλιά επένδυση που έχεις κάνει ή αν βγάλεις από το συρτάρι σου μια πρόταση που σου έγινε. Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα προτίμησε να χαλαρώσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, πλησιάζεις ένα πρόσωπο στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχεις το ελάττωμα να χώνεις τη μύτη σου εκεί που δεν πρέπει. Μην το κάνεις, γιατί τα κουτσομπολιά μπορεί να μεταφερθούν διαφορετικά και να τσακωθείς με έναν πολύτιμο συνεργάτη σου. Χρειάζεσαι «συμμάχους», όχι εχθρούς. Ασχολήσου με τη δουλειά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι κτητικός. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα νέο πρόσωπο σε… απογειώνει με την πρώτη ματιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να προχωρήσεις στα επόμενα σχέδιά σου, κάνοντας νέο οργανόγραμμα. Ταυτόχρονα, τακτοποίησε τυχόν επαγγελματικές εκκρεμότητες και επίλεξε έμπιστους συνεργάτες στο επόμενο βήμα. Αν κάποιος δεν πάει πλέον με τα… νερά σου, απομόνωσέ τον. Αν είσαι αδέσμευτος, είναι πιθανή μια επανασύνδεση. Αν είσαι δεσμευμένος, αρκετές θα είναι σήμερα οι τριβές με το ταίρι σου, αλλά θα τα ξαναβρείτε σύντομα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις μπει σε εορταστική διάθεση και δεν βλέπεις ότι η δουλειά μαζεύεται επικίνδυνα. Φρόντισε να προσγειωθείς και άκου τι σου λέει ένας καλός συνεργάτης σου, που σε εκτιμάει. Κλείσε εκκρεμότητες και μετά σκέψου πού θα ταξιδέψεις μέσα στις γιορτές. Αν είσαι αδέσμευτος, μην παίζεις σε πολλά ταμπλό. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε τι λες και πώς το λες.

ΙΧΘΥEΣ

Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται τόνωση και νέες ιδέες, αλλά εσένα ο νους σου είναι στις μέρες των γιορτών και στην ονειροπόληση. Οι συνεργάτες σου στηρίζονται σε σένα. Ασχολήσου με τη δουλειά, γιατί κι εσύ δεν θέλεις να χάσεις πράγματα που κέρδισες με κόπο. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σου δείχνει στοργή. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου