Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 28 Νοεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 28 /11/2023.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Να περιορίσεις τον έντονο ενθουσιασμό σου, ιδίως για επαγγελματικά ανοίγματα, γιατί είναι επικίνδυνη η απότομη προσγείωση! Θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός στην οργάνωση των επαγγελματικών σχεδίων σου, γιατί κάποιοι σου βάζουν ιδέες για απότομα… πετάγματα, που δεν είναι της παρούσης. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, φέρνεις κοντά σου ένα νέο πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός σε νομικά έγγραφα, χρήση τεχνολογίας, οργάνωση ταξιδιών! Να τα έχεις όλα σε πλήρη έλεγχο, ώστε ακόμα κι αν συμβεί μια μικρή αναποδιά σήμερα, να μη σου κοστίσει. Ό,τι και να γίνει, με ψυχραιμία θα το λύσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, μη «φορτίζεις» αρνητικά το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην εξιδανικεύεις καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η συμβουλή ενός φίλου θα σε βοηθήσει σε ένα επαγγελματικό σχέδιο. Μην κάνεις αλόγιστα έξοδα, γιατί θα το μετανιώσεις. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε επαγγελματικά θέματα που χρήζουν άμεσης αξιολόγησης. Μόνο έτσι θα προχωρήσεις μπροστά. Αν είσαι δεσμευμένος, δώσε σημασία στο ταίρι σου γιατί σε χρειάζεται. Αν είσαι αδέσμευτος, προσέγγισε μόνο ένα άτομο για να έχεις επιτυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα υπάρξουν παρεξηγήσεις στις επικοινωνίες σου, ενώ είναι πιθανή μια επαφή με άτομο του παρελθόντος, που όμως δεν θα σου βγει σε καλό. Αν πρόκειται για συνάδελφο, έρχεται μόνο για να πάρει από εσένα. Αν είσαι δεσμευμένος, μην παίρνεις όλα τα βάρη επάνω σου. Άσε το ταίρι σου να σε βοηθήσει. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε.

ΛΕΩΝ

Να πεις «ναι» σε κοινωνικές επαφές και μετακινήσεις που θα σου δώσουν χαρά, αλλά μην ξοδεύεις αλόγιστα μόνο για να κάνεις εντύπωση. Άσε τους άλλους να σου δείξουν τις προθέσεις τους, ειδικά αν πρόκειται για μελλοντικούς συνεργάτες. Γνώρισέ τους καλά πριν ανοιχτείς. Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι απαιτητικός με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις με επιτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας συνεργάτης σου «παίζει» σε διπλό ταμπλό. Όταν το καταλάβεις, θα κάνεις το απαραίτητο ξεκαθάρισμα. Είσαι σκληρός διαπραγματευτής, οπότε μια πρόταση για δουλειά θα την περάσεις από κόσκινο και θα βάλεις τους δικούς σου όρους. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις μια επανασύνδεση, αλλά όχι για πολύ. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε το… δίπορτο, γιατί θα αποκαλυφθείς.

ΖΥΓΟΣ

Έχεις κερδίσει την αποδοχή πολλών συνεργατών σου, είσαι δημοφιλής και πολύ αγαπητός, γεγονός που σε βοηθά να πετύχεις και προσωπικούς στόχους. Μόνο μη βιάζεσαι και μην ανοίγεσαι σε πολλά… μέτωπα. Εξέτασε κάποιες επαγγελματικές προτάσεις, αλλά κλείσε πρώτα παλιές «πληγές». Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε τρυφερότητα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, είσαι ακαταμάχητος και το ξέρεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να μην εμπιστεύεσαι τα σχέδιά σου ούτε σε παλιούς συνεργάτες σου. Προχώρησέ τα πρώτα και μετά τους ενημερώνεις. Ευτυχώς, είσαι επιφυλακτικός, οπότε θα γλιτώσεις μια «προδοσία» από έναν καλό συνεργάτη ή φίλο. Μην εκνευριστείς. Απλώς γύρισέ του την πλάτη. Αν είσαι δεσμευμένος, παίρνεις χαρά από τη σχέση σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, «ανάβεις φωτιές». Το απολαμβάνεις, αλλά χωρίς να προχωράει κάτι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χάρη στην αισιοδοξία σου, βρίσκεις πάντα λύσεις, οπότε και σε μια επαγγελματική αναποδιά ή ανατροπή σχεδίων που θα συμβεί σήμερα εσύ θα… σφυρίζεις αμέριμνος. Ίσως γιατί έχεις «στρώσει» καλά το έδαφος, οπότε δεν σε νοιάζει αν χάσεις κάτι που ούτως ή άλλως δεν είχες! Αν είσαι δεσμευμένος, μην αρχίσεις τις ζήλιες. Αν είσαι ελεύθερος, φλέρταρε και πέρνα καλά, χωρίς δεσμεύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις πρακτικό μυαλό, οπότε πάντα διαθέτεις κι ένα εφεδρικό επαγγελματικό πλάνο, αν … στραβώσει το πρώτο. Έτσι, θα… αλλάξεις γραμμή πλεύσης και θα ζητήσεις από τους συνεργάτες σου κατανόηση. Θα την έχεις και θα προχωρήσεις μπροστά. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, επιστρέφει ένας παλιός, φλογερός έρωτας. Ζήσε το και όπου πάει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η δουλειά σου πάει καλά κι εσύ σκέφτεσαι το επόμενο βήμα, αν και με ρίσκο. Όμως, δεν σου αρέσει να «βαλτώνεις» και νιώθεις πως επαγγελματικά έχεις μείνει στάσιμος. Δες τα πράγματα ήρεμα και προχώρα. Μην παίξεις σε διπλό ταμπλό, αν είσαι δεσμευμένος, γιατί το ταίρι σου… καραδοκεί. Αν είσαι ελεύθερος, θα ενθουσιαστείς με κάτι καινούριο.

ΙΧΘΥΕΣ

Να προσέξεις ποιους εμπιστεύεσαι στα επαγγελματικά σου, γιατί αυτά που λέγονται πίσω από την πλάτη σου δεν είναι κολακευτικά! Σε θεωρούν επιπόλαιο. Αυτά δεν είναι καλά στοιχεία για την επαγγελματική σου εικόνα. Μόνο αν κάνεις ξεκαθαρίσματα, θα προχωρήσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αρχίσεις ζήλιες. Αν είσαι αδέσμευτος, μην εξιδανικεύσεις μια νέα γνωριμία. Δες το σαν παιχνίδι και προχώρα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου