Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 27 Νοεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 27/11/2023.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Ακόμη και αν δεν γίνουν όλα όπως τα θέλεις, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τσακωθείς με όλο τον κόσμο. Ψύχραιμα, διότι ναι μεν η Πανσέληνος του Κάστορα δεν σε επηρεάζει σήμερα, αλλά μια αβεβαιότητα θα την έχεις. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε τι λες στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα πρόσωπο επιστρέφει, αλλά όχι για καλό.

ΤΑΥΡΟΣ

Όλα θα γίνουν αν είσαι ψύχραιμος. Έχεις κουραστεί, αλλά κατάφερες πολλά, οπότε να συνεχίσεις να διεκδικείς το καλύτερο, καθώς η επιτυχία είναι συνυφασμένη με το δυναμισμό σου. Φρόντισε να μην είσαι εριστικός με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία από το επαγγελματικό σου περιβάλλον έρχεται, αλλά καλό θα είναι να μην ενδώσεις τώρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρόσεξε να μην έχεις ανασφάλειες, διότι θα τις βγάλεις και στη δουλειά. Ειδικά σήμερα, που ως ζώδιο του Μεταβλητού Σταυρού σε «χτυπάει» η Πανσέληνος του Κάστορα κατακέφαλα, μην παραπλανηθείς από «κούφιες» υποσχέσεις. Χρησιμοποίησε τη διπλωματία σου. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις νεύρα, αλλά δεν φταίει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις κάτι «χαλαρό», επειδή νιώθεις πιεσμένος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά, οπότε συνέχισε να δουλεύεις έχοντας ξεκάθαρους στόχους. Μην πειστείς από λόγια τρίτων για μια νέα επένδυση. Δεν είναι καιρός να ανοιχτείς. Συνέχισε αυτά που κάνεις και βελτίωσέ τα. Άκουσε παλιούς συνεργάτες σου και κάνε διορθωτικές κινήσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θα… εκραγεί! Αν είσαι αδέσμευτος, μην επενδύσεις σε κεραυνοβόλα γνωριμία.

ΛΕΩΝ

Σε έχει πιάσει μια τάση να τα κάνεις όλα εδώ και τώρα. Μη βιαστείς να βάλεις σε εφαρμογή ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο και πρόσεξε ποιους θα εμπιστευθείς. Έχεις ήδη αποδείξει την αξία σου, οπότε προχώρα δυναμικά, αλλά χωρίς να κάνεις επίδειξη δύναμης. Δείξε τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δύσκολα θα δεχτείς κάτι νέο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δύσκολη μέρα για σένα, που βάλλεσαι έντονα από την Πανσέληνο του Κάστορα. Θα υπάρξει παραπλάνηση από ένα συνεργάτη σου και θα ανακαλύψεις ότι παίζει σε διπλό ταμπλό. Μην τσακωθείς, αλλά κινήσου παρασκηνιακά προκειμένου να τον αντιμετωπίσεις. Να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, διότι τον τελευταίο καιρό έχετε απομακρυνθεί. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις επανασύνδεση.

ΖΥΓΟΣ

Θα υπάρξει μια… στραβοτιμονιά στη δουλειά που θα σε προβληματίσει. Ένας συνεργάτης σου θα σου ζητήσει να τον βοηθήσεις, αλλά μην το πάρεις πάνω σου, διότι θα βρεθείς μπλεγμένος εκεί που δεν το περιμένεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θέλει στοργή. Αν είσαι αδέσμευτος, είσαι μέσα στην ανασφάλεια και «χτυπάς» αριστερά και δεξιά χωρίς στόχο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ηρέμησε και βάλε προτεραιότητες στη δουλειά. Δεν επηρεάζεσαι άμεσα από την Πανσέληνο, αλλά μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Έχεις πολλά να κάνεις επαγγελματικά, οπότε μην αφήνεις εκκρεμότητες. Αν δεν απαλλαγείς από «βαρίδια», δεν θα προχωρήσεις σε κάτι καινούριο. Αν είσαι δεσμευμένος, σταμάτα τις κτητικότητες στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία υπόσχεται ωραίες στιγμές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να ασχοληθείς με τρέχοντα θέματα και άσε τις σοβαρές συζητήσεις για επεκτάσεις και νέα σχέδια τώρα. Μείνε προσηλωμένος στο στόχο σου, καθώς σήμερα η Πανσέληνος του Κάστορα δεν αστειεύεται. Αν συμβεί μια… στραβή, θα είναι δύσκολο να «βολέψεις» το οικονομικό κόστος. Το ταίρι σου απαιτεί με το δίκιο του την προσοχή σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις ψυχικά «σκαμπανεβάσματα».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα πας καλά, αλλά κάτι καινούριο που ετοιμάζεις θέλει προσοχή και οργάνωση. Ασχολήσου με μια διαφωνία που θα δημιουργηθεί στη δουλειά προκειμένου να μην υπάρξει καθυστέρηση ή έξοδα. Είσαι πρακτικός και αυτό θα βοηθήσει την κατάσταση. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις αρμονία με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, δουλεύεις πολύ και δεν προλαβαίνεις για έρωτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αισιοδοξία σου θα σε βοηθήσει στη δουλειά να μην αφήσεις να σε πάρει από κάτω ψυχολογικά, επειδή θα γίνει ένα λάθος. Θα βάλεις νέα πρόσωπα στο επαγγελματικό σου «παιχνίδι», αλλά θα πρέπει να τους παρακολουθείς συνεχώς. Αν είσαι δεσμευμένος, θέλεις να κάνεις ένα ταξιδάκι με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, κάνεις νέα γνωριμία.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα υπάρξουν «τριγμοί» στη δουλειά. Η σημερινή Πανσέληνος του Κάστορα σου δίνει και καταλαβαίνεις. Πρόσεξε ένα συνεργάτη σου, καθώς μιλάει πολύ αριστερά και δεξιά και θα σου χαλάσει στημένη δουλειά. Μην αποκαλύπτεις πουθενά τα σχέδιά σου. Ακολούθησε τη διαίσθησή σου και όχι πανικός. Αν είσαι δεσμευμένος, μη δημιουργείς τριβές. Αν είσαι αδέσμευτος, αφήνεσαι σε μια νέα γνωριμία.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου