Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια του Σαβαβτοκύριακου 25-26 Νοεμβρίου

Ζώδια αστρολογία

ΚΡΙΟΣ

Οργανώνεις εδώ και πολύ καιρό κάτι επαγγελματικό και μέσα στην εβδομάδα που έρχεται θα είσαι έτοιμος να το υλοποιήσεις. Μη βιάζεσαι, γιατί μπορεί μεν να μη σε «χτυπάει» η Πανσέληνος του Κάστορα μεθαύριο, αλλά όλο και θα δεχτείς κάποιες μικρές «αναταράξεις», καθώς οι μέρες θα είναι περίεργες. Οπότε, καλύτερα να αναβάλεις για λίγο το νέο σου… πέταγμα για να μην γκρεμοτσακιστείς. Στα συναισθηματικά σου θα πρέπει να προσέξεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το… ματάκι σου παίζει αριστερά και δεξιά, αλλά το ταίρι σου καραδοκεί. Αν είσαι αδέσμευτος, κάτι φαίνεται στον ορίζοντα, αρκεί να πιάσεις τα μηνύματα. Μην ενθουσιαστείς από το περιτύλιγμα, αλλά προχώρα αργά και σταθερά.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι υποχρεώσεις «τρέχουν», δυσκολεύοντάς σε την ώρα που ετοιμάζεσαι για νέα πράγματα. Αν έχεις ταίρι, νιώθεις πιεσμένος από τις απαιτήσεις του. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας φουντώνει ξαφνικά και σε αποσυντονίζει. Επιπλέον… ξεσπάνε και κάτι κληρονομικά ή αντιδικίες με το σόι, οπότε τα νεύρα σου «χτυπάνε κόκκινο». Προσπάθησε να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά κι όχι να τα σκέφτεσαι όλα μαζί. Με μεθοδικότητα και ψυχραιμία θα τα ξεμπερδέψεις. Αν είσαι δεσμευμένος, μην κάνεις… νερά στο σύντροφό σου. Ό,τι ανήκει στο παρελθόν, πρέπει να μείνει εκεί. Αν είσαι αδέσμευτος, προσπάθησε να βρεις κάτι που ταιριάζει στην καθημερινότητά σου και ξέχνα έναν έρωτα-φωτιά. Το έζησες και ξέρεις πως σβήνει απότομα. Προχώρα ήρεμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος του Κάστορα τη Δευτέρα σε χτυπάει κατακούτελα ως ζώδιο του Μεταβλητού Σταυρού. Θα νιώθεις αβεβαιότητα, ενώ μπορεί να παραπλανηθείς με λάθος εντυπώσεις για πρόσωπα στη δουλειά, αλλά και στην προσωπική σου ζωή. Μια οικονομική συμφωνία απειλεί να τινάξει στον αέρα τον προϋπολογισμό σου. Βρες συμπαραστάτη στο δύσκολο αυτό εγχείρημα, που βεβαίως έχει καλές προοπτικές. Πρόσεχε, γιατί κάποιοι ζηλεύουν την πρόοδό σου και θα θελήσουν να σου βάλουν… τρικλοποδιά. Χρησιμοποίησε τη μαεστρία που έχεις στην πειθώ. Το ταίρι σου σε στηρίζει και καταλαβαίνει τις ανησυχίες σου, προτείνοντάς σου λύσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα πρόσωπο από φιλικό περιβάλλον σε.. φλογίζει. Μην προχωρήσεις, αν θέλεις μόνο… παιχνιδάκια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα σου θα έχει σκαμπανεβάσματα. Αρχικά στη δουλειά θα καταλάβεις ότι πόνταρες σε κάποιο πρόσωπο που δεν άξιζε. Αυτό όχι μόνο θα σε στενοχωρήσει και θα σε κάνει πιο πεσιμιστή, αλλά ταυτόχρονα θα γίνει αιτία να χάσεις έναν καλό συνεργάτη. Θα υπάρξουν πρόσκαιρα εμπόδια στην επικοινωνία, αλλά θα τα καταφέρεις, αν είσαι συγκεντρωμένος στη δουλειά σου και όχι στα κουτσομπολιά. Αν είσαι δεσμευμένος, ζητάς πολλά από το ταίρι σου κι εκείνο δυσανασχετεί. Ταυτόχρονα γκρινιάζεις συνεχώς και χαλάς τις ωραίες σας στιγμές. Σύνελθε, πριν να είναι αργά. Αν είσαι αδέσμευτος, θα αποφασίσεις να διεκδικήσεις ένα πρόσωπο που σου έχει κάνει εντύπωση εδώ και καιρό.

ΛΕΩΝ

Να μην εμπιστευτείς κάποιους που θα σου παρουσιάσουν ως ευκαιρία ζωής μια επένδυση. Πρόσεξε μη χάσεις λεφτά. Η εβδομάδα που μπαίνει σε καλεί να είσαι πολύ ψύχραιμος, χωρίς έπαρση, και να έχεις τις… κεραίες σου τεντωμένες, γιατί η επαγγελματική ευκαιρία θα έρθει εκεί που δεν την περιμένεις, σε μια φιλική συζήτηση. Κάνε βήματα αργά και σταθερά, γιατί έτσι έχεις την επιτυχία στο… τσεπάκι σου. Στα αισθηματικά σου άφησε στην άκρη τους εγωισμούς και την έπαρση, που απομακρύνουν το ταίρι σου και το φέρνουν εκτός ορίων! Δείξε τρυφερότητα και ερωτισμό. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο σε μια μετακίνησή σου. Προχώρα διερευνητικά και βλέπεις. Μην κάνεις υπερβολές, ούτε να έχεις πολλές απαιτήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα κρύβει εκπλήξεις, και ευχάριστες και δυσάρεστες, καθώς επηρεάζεσαι από την Πανσέληνο του Κάστορα. Για αρχή σε περιμένει μια απογοήτευση. Φαίνεται, όμως, ότι όλα θα εξαρτηθούν από το πώς θα κρατήσεις το… τιμόνι στα επαγγελματικά σου. Θα κληθείς να πάρεις κρίσιμες αποφάσεις για παλιότερες συνεργασίες, αλλά και για καινούριες. Να θυμάσαι ότι δεν πρέπει να δεις τα πράγματα μόνο με ψυχρή λογική. Μια φρέσκια επαγγελματική πρόταση θα έχει ρίσκο, αλλά και αρκετές προοπτικές επιτυχίας, αν ασχοληθείς σοβαρά. Στα συναισθηματικά σου κάτι έχει συμβεί και απομακρύνθηκες από το ταίρι σου. Φρόντισε να έρθετε πάλι κοντά. Αν είσαι αδέσμευτος, θα γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο που θα σε εντυπωσιάσει με την ευστροφία του.

ΖΥΓΟΣ

Οι αναποδιές και οι ανατροπές που θα σου συμβούν μέσα στην εβδομάδα είναι πρόσκαιρες και θα δεις πως τα καλύτερα έρχονται. Μην απογοητεύεσαι, γιατί δεν θα δεις μια πρόταση που θα σου γίνει από το πουθενά και αξίζει να τη σκεφτείς. Μπορεί εκ πρώτης όψεως να μη δείχνει απόλυτα προσοδοφόρα, αν όμως την αντιμετωπίσεις με μεγάλη υπευθυνότητα, θα σου αποφέρει κέρδος. Σε αυτό θα σε βοηθήσει ένας καλός σου συνεργάτης, που βλέπει ότι κάποιες φορές… πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό! Αν είσαι δεσμευμένος, θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, γιατί θέλεις να νιώσεις ζεστασιά, ενώ είναι πιθανή και η έλευση ενός απογόνου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα σχέση λέει πολλά λόγια. Να δεις πράξεις αγάπης πριν προχωρήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα απομονωθείς θέλοντας να σκεφτείς διάφορα πράγματα. Μια βόλτα στη θάλασσα θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις και να δεις τα πράγματα πιο χαλαρά. Η βοήθεια ενός δικού σου προσώπου θα αποδειχτεί σωτήρια, κι ας κάνεις ό,τι μπορείς για να τα καταφέρεις όλα μόνος σου. Μέσα στην εβδομάδα ένας παλιός συνεργάτης θα σου προτείνει κάτι που θα είναι… έξω από τα νερά σου. Καλό είναι να μην κλείσεις την πόρτα, αλλά όχι να ξεκινήσεις κάτι καινούριο αυτή την εβδομάδα της Πανσελήνου. Αν είσαι δεσμευμένος, δεν θα γλιτώσεις τη μουρμούρα από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις χρόνο για έρωτες αλλά μόνο για φλερτ, αλλά η αγάπη δεν ρωτάει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το άγχος σου θα είναι μεγάλο, καθώς η Πανσέληνος του Κάστορα στην αρχή της εβδομάδας σε… βγάζει από τα νερά σου και δημιουργεί καθυστερήσεις σε επαγγελματικά σου θέματα. Βλέπεις ότι η κατάσταση είναι ακόμα αμφίβολη στην εργασία σου και ψάχνεις τις καλύτερες λύσεις. Συζήτησε διάφορες προτάσεις με συνεργάτες σου, αλλά μην κλείσεις μια συμφωνία που θα σε δεσμεύσει για πολύ. Καλύτερα άφησε τις υπογραφές γι’ αργότερα. Θα θελήσεις να πλησιάσεις το ταίρι σου και να κάνετε μαζί πράγματα που αγαπάτε, γιατί επιθυμείς να ανανεώσεις τη σχέση σας. Θα εκπλαγείς με το πόσο θετικά θα το δει. Αν είσαι αδέσμευτος, μια ερωτική εξομολόγηση θα σε ανεβάσει στα… ουράνια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια νέα οικονομική συμφωνία είναι προ των πυλών, αλλά πρέπει να προσέξεις σε ποιους θα εμπιστευτείς τις αρχικές συζητήσεις. Υπάρχει κάποιος εχθρός στη δουλειά σου, που θα κάνει καθετί ώστε να χαλάσει η συμφωνία, οπότε είναι καλύτερο να μην πεις τίποτα πουθενά, πριν «δέσει το γλυκό», και να κάνεις τη συζήτηση σε χώρο εκτός γραφείου. Μην βιαστείς να υπογράψεις, πριν μελετήσεις καλά την οικονομική προσφορά. Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις να ασφυκτιάς, επειδή έχεις κρατήσει μυστικά από το ταίρι σου. Κάνε μια συζήτηση μαζί του, γιατί αργότερα θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία θα σε προβληματίσει. Ξεκίνα το χαλαρά και βλέπεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα επαγγελματικά σου πάνε καλύτερα κι εσύ έχεις αρχίσει να ονειρεύεσαι το ταξίδι που θα κάνεις τα Χριστούγεννα. Να προσέξεις, γιατί αυτή η εβδομάδα θα έχει και αναποδιές, οπότε να είσαι έτοιμος να αντιδράσεις για να μη χάσεις χρήματα. Ευτυχώς, έχεις καλούς συνεργάτες. Θα θελήσεις να ενδυναμώσεις και την προσωπική σου ζωή. Έχεις παραμελήσει το ταίρι σου, γι’ αυτό και θα αναζητήσεις τρόπους να μη βαθύνει κι άλλο το χάσμα. Θα το καταφέρεις, αν φερθείς με τρυφερότητα, και θα δεις ότι και το ταίρι σου θα ανταποκριθεί με θέρμη. Αν είσαι αδέσμευτος, επιστρέφεις σε μια σχέση που την παλεύεις εδώ και καιρό. Όμως, σύντομα θα καταλάβεις πως δεν αλλάζει ο άνθρωπος.

ΙΧΘΥΕΣ

Ως ψαράκι, θα προσπαθήσεις να… ξεγλιστρήσεις από τις αναποδιές που θα σου φέρει η Πανσέληνος της Δευτέρας, αλλά θα στενοχωρηθείς με τη συμπεριφορά ενός συνεργάτη ή φίλου. Θα θελήσει να σου βάλει… τρικλοποδιά, γιατί σε θεωρεί ευκολόπιστο. Μια λάθος κίνησή του θα σε βάλει σε σκέψεις. Πρόσεξε αυτά που σου τάζουν επαγγελματικά. Μείνε ψύχραιμος και οργανώσου. Αν χρειαστεί, δείξε ότι δεν είσαι… ψαράκι του γλυκού νερού, οπότε κάνε κινήσεις για να απομονώσεις τυχόν εχθρούς. Χρησιμοποίησε την εμπειρία και τη διαίσθησή σου. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς όμορφα με το ταίρι σου, αν δεν αρχίσεις τις ζήλιες, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που είναι πολύ διαφορετικό από σένα, αλλά σε διασκεδάζει.

 

 

 

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου