Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 24 Νοεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 24/11/2023.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Να μη γίνεσαι επικριτικός στον συναδελφικό περίγυρο ή με τους συνεργάτες σου. Τα πας καλά στη δουλειά. Δεν είναι ανάγκη να αποκτάς εχθρούς χωρίς λόγο. Μέσα από μια συζήτηση θα καταλάβεις ότι κάποιος σού κάνει τον φίλο αλλά δεν είναι. Αν είσαι δεσμευμένος άσε τις ανασφάλειες ενώ αν είσαι αδέσμευτος προχώρα για να κατακτήσεις κάτι ωραίο.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Υπάρχει ανταγωνισμός αλλά δεν κινδυνεύεις στη δουλειά. Το αντίθετο. Υπολογίζουν πολύ στις ιδέες σου και την προσφορά σου. Μη δίνεις σημασία στα κουτσομπολιά, γιατί δεν έχουν καμιά βάση. Να δείξεις κατανόηση στις ανησυχίες που έχει το ταίρι σου και μην το απομακρύνεις, ενώ αν είσαι αδέσμευτος μια γνωριμία θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να προχωρήσεις δυναμικά στα σχέδια που έχεις, γιατί θα αποδώσουν πολύ γρήγορα και θα αναβαθμιστείς. Μην ακούς κάποιους, δεν θέλουν το καλό σου. Να ανοίξεις τα φτερά σου και με τη διπλωματικότητά σου να προσεγγίσεις νέα άτομα που θα σε βοηθήσουν. Αν είσαι δεσμευμένος μην το παίζεις ανεξάρτητος. Αν είσαι αδέσμευτος μη χάσεις μια ευκαιρία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να ηρεμήσεις και να δεις τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται στη δουλειά. Μόνο έτσι θα ξεχωρίσεις. Μην αφήνεσαι να σε παρασύρουν σε δυσάρεστες σκέψεις κάποιοι που το μόνο που θέλουν είναι να σπείρουν διχόνοια ανάμεσα σε εσένα και τους συνεργάτες σου. Αν είσαι δεσμευμένος εμπιστεύσου το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος κυριαρχούν οι φόβοι σου.

 

ΛΕΩΝ

Έχεις έπαρση και χώνεις τη μύτη σου παντού! Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να γίνεις αντιπαθής και κάποιοι συνεργάτες σου να οργανώσουν σχέδιο εξόντωσής σου… Φέρσου έντιμα και συναδελφικά γιατί δεν είσαι άτρωτος. Αν είσαι δεσμευμένος μη δυναμιτίζεις τη σχέση σου χωρίς λόγο, ενώ αν είσαι ελεύθερος μην έχεις τόσο πολλές απαιτήσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να εμπιστευθείς τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σου. Κατάφερες πολλά στη δουλειά σου αλλά μπορείς να κάνεις πολύ περισσότερα με τη βοήθειά τους. Προσπάθησε να πηγαίνεις βήμα βήμα και μην ανοίγεσαι σε πολλά επειδή θέλεις γρήγορα να βγάλεις κέρδος. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου έχει παράπονα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος δεν έχεις όρεξη για φλερτ.

 

ΖΥΓΟΣ

Μια επαγγελματική πρόταση φαίνεται καλή. Μην πολυζυγίζεις τα πράγματα και εμπιστεύσου περισσότερο το ένστικτό σου και ένα δύο συνεργάτες που υπολογίζεις και εκτιμάς. Προχώρα κι ας νιώθεις κουρασμένος. Αν είσαι δεσμευμένος εκφράζεις έντονα συναισθήματα στο ταίρι σου και το χαροποιείς. Αν είσαι αδέσμευτος θα έχεις αρκετά ψυχικά σκαμπανεβάσματα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις μια καλή επαγγελματική ιδέα εδώ και καιρό. Ζήτα από συνεργάτες σου που γνωρίζεις εδώ και χρόνια να σε βοηθήσουν γιατί μόνος σου δεν μπορείς να την πραγματοποιήσεις. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου καθώς έχεις γύρω σου πρόσωπα που σε αγαπάνε. Αν είσαι δεσμευμένος ανοίξου στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται νέα γνωριμία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να προχωρήσεις σε κάτι καινούργιο επαγγελματικά μόνο αν κλείσεις κάποια από τα ανοιχτά μέτωπα που έχεις. Μην ενθουσιάζεσαι με πράγματα που σου λένε πρόσωπα που όταν χρειαστείς βοήθεια θα σου γυρίσουν τη πλάτη. Να είσαι προσεκτικός. Αν είσαι δεσμευμένος θα ξεδιαλύνεις κάτι με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος κλείνεσαι στον εαυτό σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα πρέπει να βρεις τρόπους αύξησης του εισοδήματός σου. Τα πας καλά αλλά θα πρέπει να ανανεωθείς στη δουλειά. Να προχωρήσεις πιο δυναμικά και με σύγχρονα εργαλεία προσέγγισης πελατών. Θα σε βοηθήσουν σε αυτό καλοί συνεργάτες σου. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς καλά ενώ αν είσαι αδέσμευτος ένα νέο πρόσωπο αλλάζει τη ζωή σου. Ακολούθησέ το.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν διαλύσεις μια συνεργασία θα έχεις μεγάλη ζημιά ενώ θα αφήσεις ελεύθερο το πεδίο στους ανταγωνιστές σου και θα σε προλάβουν στη… γωνία. Ηρέμησε και δείξε τον δυναμισμό σου με σωστό προγραμματισμό. Να δείξεις τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος ψάξε μέσα σου τι πραγματικά θέλεις κι ύστερα κυνήγησέ το σε πρόσωπα που συναντάς.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Να προσέξεις αυτά που τάζεις σε συνεργάτες σου, να μπορούν να είναι εφαρμόσιμα και πραγματοποιήσιμα από πλευράς κόστους, αλλιώς θα μπλέξεις σε κυκεώνα και θα χάσεις συνεργάτες αλλά και χρήματα. Μπορείς ήρεμα να κάνεις καλό προγραμματισμό. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε στηρίζει πολύ. Αν είσαι αδέσμευτος μην εντυπωσιαστείς από μια νέα γνωριμία.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου