Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 23 Νοεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 23 /11/2023.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Τα οικονομικά σου πάνε καλά, αλλά θα πρέπει να προστατέψεις τα κεκτημένα σου. Μην ξεκινήσεις τώρα κάτι καινούργιο, γιατί δεν θα έχει την επιτυχία που περιμένεις. Θέλει πολύ καλή οργάνωση και αρκετή δουλειά για να πετύχει και εσύ δεν έχεις τώρα χρόνο. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς ήρεμα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια ξαφνική πρόσκληση σου φέρνει ταίρι.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η κοινωνική σου εικόνα είναι ανεβασμένη και η γνώμη σου μετράει. Μη διστάσεις να αναζητήσεις συμμάχους για ένα νέο επαγγελματικό σχέδιό σου. Οργάνωσέ το όμως καλά πριν προχωρήσεις. Επίσης, μην αφήσεις κάποιες παλιές οικονομικές υποθέσεις στην τύχη τους. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου είναι δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις και πετυχαίνεις κάτι καλό.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα καταφέρεις χάρη στην κοινωνικότητα και την πειθώ που διαθέτεις να πείσεις έναν συνεργάτη σου να σε βοηθήσει σημαντικά σε ένα νέο επαγγελματικό σχέδιό σου. Καλό είναι να περιμένεις και να το ξεκινήσεις τον ερχόμενο μήνα. Αν είσαι δεσμευμένος, πλησίασε το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε και από μια επαγγελματική συνάντηση θα προκύψει έρωτας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα και μην αφήσεις μια επαγγελματική ευκαιρία να πάει χαμένη. Μην γκρινιάζεις αλλά να ευχαριστείς την καλή σου τύχη για όσα έχεις καταφέρει. Αν εσύ δεν αρπάζεις τις ευκαιρίες, δεν σου φταίνε οι άλλοι. Το ταίρι σου θα φροντίσει να σε… αποφορτίσει με αγκαλιές. Αν είσαι αδέσμευτος, πλησίασε το άτομο που έχεις βολιδοσκοπήσει.

 

ΛΕΩΝ

Νομίζεις ότι δεν έχεις ανάγκη κανέναν. Η έπαρση και ο εγωισμός σου σε «τυφλώνουν» για άλλη μια φορά. Αν δεν συνεργαστείς με ικανά άτομα, δεν θα πετύχεις να ολοκληρώσεις ένα σχέδιο που επεξεργάζεσαι εδώ και καιρό, οπότε συγκεντρώσου. Αν είσαι δεσμευμένος, δεν σου φταίει το ταίρι σου αν είσαι αλαζόνας. Αν είσαι αδέσμευτος, ένας παλιός έρωτας θα… ξύσει πληγές.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξέρεις πού να χτυπήσεις πόρτες ώστε να προχωρήσεις ένα επαγγελματικό σχέδιο, το οποίο επεξεργάζεσαι καιρό. Βρίσκεις καλούς υποστηρικτές, αλλά μην ανοιχτείς πολύ οικονομικά. Ευτυχώς που είσαι «σφιχτός» στα οικονομικά. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει και περνάτε ζάχαρη. Αν «φλερτάρεις» με τη μοναξιά, δεν θα είναι για πολύ.

 

ΖΥΓΟΣ

Μια καλή συνεργασία θα έρθει από το άμεσο περιβάλλον σου. Οι συνεργάτες σου σε στηρίζουν και συμφωνούν σε κάθε παράτολμο σχέδιό σου. Καλύτερα να περιμένεις και να μην ανοιχτείς σε κάτι πολυδάπανο και μακρόπνοο. Συζήτα τις λεπτομέρειες και οργανώσου. Αν είσαι δεσμευμένος, να ανανεώσεις τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, παίζεις σε δύο ταμπλό. Πρόσεχε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φρόντισε να μη μείνεις κλεισμένος στο… καβούκι σου, γιατί ίσως καθυστερήσεις να δεις μια επαγγελματική ευκαιρία και τη χάσεις. Εξέτασε με προσοχή ό,τι σου προτείνουν. Μην εμπιστεύεσαι κάποιους που σου υπόσχονται εύκολο και γρήγορο κέρδος. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σού δίνει λύση που ούτε καν φαντάζεσαι. Αν είσαι αδέσμευτος, προχώρα αργά, όπως το συνηθίζεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αισιοδοξία σου βοηθάει αλλά και η ικανότητά σου να προσαρμόζεσαι και να κοιτάς μπροστά. Θα έχεις μια επαγγελματική επιτυχία. Να προσέξεις, γιατί ένας ανταγωνιστής κινείται επικίνδυνα στα «χωράφια» σου. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις, αλλά δεν έχεις στόχο για κάτι σοβαρό, μόνο περιπέτεια.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αποφασίζεις να στηρίξεις το εναλλακτικό σχέδιό σου, καθώς το προηγούμενο έχει βαλτώσει και δεν βλέπεις τα κέρδη που θέλεις. Θα καταφέρεις να ισορροπήσεις με τις ζημιές και να γεμίσει το ταμείο σου, αλλά θα χρειαστεί να ρίξεις πάλι πολλή δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου έχει παράπονα, γιατί είσαι εργασιομανής. Δείξε τρυφερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, ψάχνεις κάτι καλό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέλεις να βγάλεις τους τοξικούς ανθρώπους από τη δουλειά και τη ζωή σου. Θα αρχίσεις ξεκινώντας από τον χώρο της δουλειάς. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να ισορροπούν, αλλά χρειάζονται ακόμα προσοχή. Αν είσαι δεσμευμένος, δείχνεις τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, «επενδύεις» αμέσως σε νέα γνωριμία και… απογειώνεσαι.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Θέλεις να κάνεις ριζικές αλλαγές στη δουλειά σου. Να υπερνικήσεις τους φόβους σου και να ακολουθήσεις τη διαίσθησή σου. Έχεις καλούς συνεργάτες και έτσι ακόμα και τα ανοιχτά «μέτωπα» που έχεις αφήσει στη δουλειά μπορείς να τα κλείσεις με επιτυχία. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς ένα ήρεμο βράδυ. Αν είσαι αδέσμευτος, κάνε νέες παρέες.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου