Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 22 Νοεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 22 /11/2023.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Να θυμάσαι ότι δεν μπορούν όλοι οι συνεργάτες σου να ανεχθούν τα ξεσπάσματά σου. Με αυτό τον τρόπο χάνεις «συμμάχους» και φίλους. Δεν είσαι άτρωτος, ούτε μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου. Ηρέμησε και δες πόσο σου έχουν σταθεί κάποια πρόσωπα. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις αρχίσει και βαριέσαι. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις πολλές προκλήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια επαγγελματική πρόταση θα σε φέρει σε δίλημμα. Να μείνεις εκεί που ξέρεις ότι έχεις γερούς «συμμάχους». Η νέα πρόταση είναι μεν «φαντεζί», αλλά μήπως είναι μόνο περιτύλιγμα; Μην αποφασίσεις αν δεν εξετάσεις όλες τις παραμέτρους. Αν είσαι δεσμευμένος, θα κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου και θα βρείτε λύσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΔΙΔΥΜΟI

Θα έχεις μια νέα πρόταση για συνεργασία. Αν δεις ότι πάνε να σε ρίξουν μην αντιδράσεις, αλλά φέρσου με διπλωματία. Μπορείς να βάλεις τους δικούς σου όρους και να μην ακυρωθεί η συνεργασία. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, «φλέρταρε» και από μια επαγγελματική συνάντηση θα προκύψει γνωριμία που θα γίνει γρήγορα σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να συνεχίσεις την καλή δουλειά, γιατί οι συνεργάτες σου έχουν επενδύσει σε σένα. Μια επαγγελματική πρόταση σου ανοίγει νέους δρόμους. Να εμπιστευτείς πρόσωπα που σε έχουν βοηθήσει στο παρελθόν. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει σε ό,τι κάνεις. Αν είσαι αδέσμευτος, πλησίασε το άτομο που έχεις βολιδοσκοπήσει. Να είσαι αποφασισμένος για σχέση, όχι για «παιχνίδια».

ΛΕΩΝ

Τα οικονομικά σου πάνε καλά, αλλά χρειάζεται αυτοσυγκράτηση αν θες να κρατήσεις ισορροπία. Ξοδεύεις αρκετά μόνο και μόνο για επίδειξη. Επιπλέον σταμάτα να συγκεντρώνεις γύρω σου «αυλοκόλακες». Σε παραπλανούν. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε τρυφερότητα και ανεκτικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα επαγγελματικό ραντεβού εξελίσσεται γρήγορα σε ερωτική σχέση. Μην αρχίσεις τους εγωισμούς γιατί εσύ θα χάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να ελέγξεις καθετί που αφορά νέους συνεργάτες. Μια επαγγελματική συνεργασία που ξεκίνησες πριν από λίγο καιρό από κάπου… μπάζει. Δες αν μπορείς να διορθώσεις τα πράγματα, αλλιώς κλείσε το αυτό το κεφάλαιο και προχώρα παρακάτω. Αν είσαι δεσμευμένος, κάνε μια ήρεμη συζήτηση για να λύσεις ένα πρόβλημα. Από φιλικό περιβάλλον έρχεται έρωτας κεραυνοβόλος. Μη γίνεις αδιάκριτος.

ΖΥΓΟΣ

Μια επαγγελματική πρόταση που θα σου γίνει θέλει πολλή προσοχή. Έχει πολλή… χρυσόσκονη, αλλά κρύβει και παγίδες. Άκουσε έναν παλιό σου συνεργάτη και μην ανοιχτείς σε πράγματα που δεν γνωρίζεις. Συνέχισε αυτά που κάνεις και θα δεις σύντομα κέρδη. Αν είσαι δεσμευμένος, μην «κουκουλώνεις» τα προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις «λιμάνι», αλλά… παίζεις αριστερά, δεξιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με το να απομονώνεσαι οξύνεις περισσότερο τα προβλήματα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Φρόντισε να μοιραστείς τις ευθύνες με καλούς σου συνεργάτες για να πετύχεις. Υπάρχει κάτι καλό που «ψήνεται» επαγγελματικά. Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα συζητάς με το ταίρι σου και λύνετε ένα πρόβλημα. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται κάτι καλό που θα έχει διάρκεια. Μην είσαι καχύποπτος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οργανώσου και άσε την υπεραισιοδοξία. Κάποιοι σου υπόσχονται «λαγούς με πετραχήλια», αλλά όταν γίνει η… στραβή, θα σε αφήσουν εκτεθειμένο. Κλείσε παλιούς οικονομικούς λογαριασμούς. Επίσης, μη δίνεις λαβή για κουτσομπολιά που θα πλήξουν την καλή σου εικόνα. Στα αισθηματικά σου, το ταίρι σου σε… απογειώνει. Αν είσαι αδέσμευτος, μη χτυπάς «άτσαλα», αλλά στόχευσε στο κέντρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όταν βάλεις κάτι στο μυαλό σου πάνω στη δουλειά, μπορείς να μετακινήσεις βουνά. Αυτό θα κάνεις και τώρα, καθώς ετοιμάζεις κάτι που έχεις σχεδιάσει πολύ καλά. Οι συνεργάτες σου σε ακολουθούν και πιστεύουν στην οργανωτικότητά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου έχει παράπονα γιατί το παραμελείς λόγω πολλής δουλειάς. Πρόσεχε. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις διακριτικά και πετυχαίνεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να προσέξεις μήπως πάνω στη βιασύνη σου κάνεις ένα σημαντικό λάθος στη δουλειά, γιατί δεν θα μπορέσεις να το διορθώσεις. Αν συμβεί, να είσαι ήρεμος και να προσπαθήσεις να βρεις νέα πηγή εσόδων. Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι… παγερός με το ταίρι σου λόγω προβλημάτων στη δουλειά. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις από ανία. Να είσαι προσεκτικός.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάποιοι θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν την καλή σου καρδιά. Μην ενδώσεις σε συναισθηματικούς «εκβιασμούς», γιατί τα οικονομικά σου είναι καλά μεν, αλλά όχι για να σκορπάς αριστερά και δεξιά χωρίς λόγο. Κοίτα τον εαυτό σου και μια νέα επαγγελματική επένδυση. Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι πολύ δοτικός με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μη θεωρήσεις μια φιλία έρωτα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου