Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 20 Νοεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Ζώδια αστρολογία

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 20/11/2023.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Ξέχνα το «πάμε γι’ άλλες πολιτείες» επαγγελματικά. Μείνε εκεί που σε ξέρουν και τους ξέρεις καλά, γιατί σήμερα θα έχεις μια επιτυχία που θα σου αναπτερώσει το ηθικό. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου έχει θέματα που πρέπει να σε απασχολήσουν. Αν είσαι αδέσμευτος, παίρνεις απόφαση να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο για δέσμευση. Κινήσου γρήγορα αλλά διακριτικά.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Βγες στην αντεπίθεση για να διεκδικήσεις ό,τι σου αξίζει. Έχεις υποστήριξη από τους συνεργάτες σου, αλλά και από έναν ισχυρό «σύμμαχο», που ξέρει την αξία σου και θα σταθεί στο πλευρό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σου συμπαραστέκεται. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις και έρχεται κάτι που σου απογειώνει τη διάθεση. Μην αρχίσεις τις κτητικότητες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να προστατέψεις τα κεκτημένα σου. Ένας συνεργάτης σε βοηθάει ουσιαστικά, αλλά μην προχωρήσεις τώρα σε κάτι καινούριο. Το σίγουρο είναι πως σε κουτσομπολεύουν πίσω από την πλάτη σου και προσπαθούν να σου… σκάψουν το λάκκο, αλλά μη σε πτοεί τίποτα. Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι επικριτικός με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια παλιά αγάπη επανέρχεται.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η δουλειά σου πάει καλά, αλλά χρειάζεται να επικεντρωθείς περισσότερο σε αυτό που κάνεις. Οι συνεργάτες σου έχουν κουραστεί να σε ακούνε συνέχεια να παραπονιέσαι. Αν είσαι δεσμευμένος, να είσαι τρυφερός με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέα γνωριμία. Μη ζητάς εγγυήσεις στον έρωτα από ένα πρόσωπο που μόλις συνάντησες, γιατί θα τρομάξει και θα φύγει.

 

ΛΕΩΝ

Μια παλιά πιθανή συνεργασία επανέρχεται. Μην αρχίσεις τις απαιτήσεις, γιατί από μόνος σου θα… στραβώσεις τη δουλειά, από την οποία θα έχεις κέρδος. Άκουσε τι σου προτείνουν και σταμάτα να έχεις έπαρση. Αν είσαι δεσμευμένος, συζήτησε με το ταίρι σου κάτι που σε απασχολεί. Αν είσαι αδέσμευτος, πες «όχι» σε ανούσιες ερωτικές γνωριμίες που κάνεις μόνο για να επιδεικνύεσαι.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συνεργάτης σε βοηθάει να βρεις λύση σε ένα πρόβλημα οικονομικό. Έτσι αναπτερώνεται το ηθικό σου και αρχίζεις να κάνεις νέα επαγγελματικά σχέδια. Μη βιάζεσαι από πανικό. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε τη μουρμούρα και πέρνα καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία σε αναπτερώνει. Αν το πας χαλαρά, μπορεί να εξελιχθεί σε σοβαρή σχέση.

 

ΖΥΓΟΣ

Να κοιτάς τα δικά σου θέματα στη δουλειά και όχι πώς θα ισορροπήσεις διαφωνίες άλλων. Έχεις ανοιχτά «μέτωπα» και πρέπει να αρχίσεις να τα κλείνεις, ώστε να προχωρήσεις χωρίς «βαρίδια». Σκέψου και πράξε αυτό που νομίζεις εσύ καλό. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε να παίξεις σε διπλό ταμπλό γιατί θα αποκαλυφθείς. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται γνωριμία με προοπτική

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η καχυποψία δεν σε βγάζει πάντα στο σωστό δρόμο. Κι αυτό γιατί μπορεί να στενοχωρήσεις παλιούς συνεργάτες σου, οι οποίοι θέλουν να σε βοηθήσουν σε ένα επαγγελματικό πρόβλημα που αντιμετωπίζεις. Μην απομονώνεσαι. Δεν μπορείς να τα καταφέρεις όλα μόνος σου. Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι καχύποπτος χωρίς λόγο. Αν είσαι ελεύθερος, δεν έχεις όρεξη για φλερτ.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν σκέφτεσαι να κάνεις ένα επαγγελματικό άνοιγμα, εμπιστεύσου μόνο έναν παλιό συνεργάτη σου που ξέρει την αγορά. Μην ενθουσιαστείς με τα πρώτα κέρδη και συνέχισε, χωρίς να κάνεις περιττά έξοδα. Η δημόσια εικόνα σου είναι μια χαρά. Μην ξοδεύεις αλόγιστα για να την ενισχύσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, ζεις ωραίες στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος, σου αρέσει να φλερτάρεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οργάνωσε και ένα δεύτερο σχέδιο, γιατί κάτι μπορεί να… στραβώσει, παρόλο που τα έχεις υπολογίσει όλα πολύ καλά σε ένα πρότζκτ που έχεις αρχίσει εδώ και καιρό. Μην απογοητευτείς, άφησε για αργότερα τη λύση του και προχώρα δυναμικά σε κάτι καινούριο. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε εμπιστεύεται. Αν είσαι αδέσμευτος, μη ζητάς πολλά. Ζήσε τις στιγμές.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Να μη δανειστείς, ακόμα και από φιλικό πρόσωπο, αλλά φρόντισε να καλύψεις μόνος σου τη… ζημιά. Η δουλειά σου πάει σχετικά καλά, αλλά θα χρειαστεί να κάνεις καινούριο προγραμματισμό και να είσαι αυστηρός στην εφαρμογή του, αν θέλεις να πετύχεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου ζητάει προσοχή. Αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις να «παίξεις» για ανανέωση.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Να ακούσεις έναν παλιό συνεργάτη σου. Απομόνωσε κάποιον που μιλάει πολύ και θα σου χαλάσει στρωμένη δουλειά. Αυτό όμως θα γίνει η αιτία να καταλάβεις ότι ήρθε ο καιρός να μη δώσεις άλλες ευκαιρίες σε όσους παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια πίσω από την πλάτη σου. Αν είσαι δεσμευμένος, σταμάτα να είσαι κτητικός. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις μεγάλη ζήτηση.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου