Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου 18 και 19 Νοεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ
Περίεργα θα κυλήσει η εβδομάδα με τα πάνω της και τα κάτω της. Μια συνεργασία που την είχες σίγουρη θα ανατραπεί και θα σε πιάσουν τα νεύρα σου. Ηρέμησε και προσπάθησε να διαφυλάξεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις από ξεσπάσματα και ρήξεις! Να προσέξεις τα οικονομικά σου γιατί πλέον δεν θα είναι τόσο εύκολο να τα φέρεις βόλτα μέχρι και το τέλος του μήνα, αλλά να μην ανησυχείς, γιατί οι δικοί σου άνθρωποι δεν θα σε αφήσουν ακάλυπτο οικονομικά. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε τι λες στο έτερόν σου ήμισυ, γιατί είναι έτοιμο να… εκραγεί! Αν είσαι ελεύθερος, δεν θα έχεις και ιδιαίτερη τύχη, αλλά όλο και κάτι θα… παίξει. Μην είσαι βιαστικός.
ΤΑΥΡΟΣ
Θα υπάρχουν απρόσμενες αλλαγές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Να παραμείνεις ψύχραιμος γιατί κάποιοι θα θελήσουν να σου βάλουν… τρικλοποδιά, αλλά να θυμάσαι πως η καλή δουλειά και η καθαρή εικόνα μας είναι ο καθρέφτης στους γύρω μας. Δεν πρόκειται να καταφέρουν να σε πλήξουν, αλλά μόνο να σου χαλάσουν για λίγο τη διάθεση. Οι συνεργάτες σου γνωρίζουν ότι μπορούν να σε εμπιστευτούν, οπότε μη φοβάσαι αυτούς που το παίζουν έξυπνοι, αλλά δεν είναι. Τους καταλαβαίνουν οι άλλοι και τους αποφεύγουν. Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλείς καβγάδες που δεν οδηγούν πουθενά. Το ταίρι σου σε χρειάζεται και σε αγαπάει. Αν είσαι αδέσμευτος, μην μπλέκεις σε «καμένες» ιστορίες. Προχώρα σε κάτι σταθερό.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα θα σου δείξει ότι πρέπει να χρησιμοποιήσεις όλη τη διπλωματία που σε διακρίνει ώστε να ρυθμίσεις πράγματα και καταστάσεις στη δουλειά σου. Μη σε πιάσει πανικός, γιατί λόγω άγχους θα οδηγηθείς σε λάθη που δεν θα μπορέσεις να διορθώσεις. Αντιθέτως, θα έχεις ευκαιρίες να φέρεις ισορροπίες και να κάνεις καινούριες «συμμαχίες» που θα σε βοηθήσουν να λύσεις προβλήματα που θα υπάρξουν στη δουλειά. Οι συνεργάτες σου πιστεύουν στις δυνατότητές σου και πείθονται με τις απόψεις σου. Αν είσαι δεσμευμένος, δεν σου φταίει το ταίρι σου για να ξεσπάς τα νεύρα σου. Να είσαι δοτικός και γλυκός. Αν είσαι αδέσμευτος, να αποφύγεις ένα φλερτ στον επαγγελματικό σου χώρο.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μια αναποδιά στη δουλειά θα την έχεις, αλλά δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Μην κάνεις πράγματα για τα οποία θα μετανιώσεις, γιατί είσαι τύπος που εξαρτάσαι από τους δικούς σου ανθρώπους. Αν αρχίσεις να μουρμουράς και να κρίνεις τους πάντες και τα πάντα, τότε το μόνο που θα καταφέρεις είναι να μείνεις αβοήθητος και δεν θα μπορέσεις να μειώσεις τη ζημιά. Αν ακούσεις τους συνεργάτες σου που σε εκτιμάνε, τότε θα ανακάμψεις πιο γρήγορα απ’ ό,τι φαντάζεσαι. Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι απαισιόδοξος. Το ταίρι σου έχει κουραστεί να σε ανεβάζει ψυχολογικά. Επιτέλους, χαμογέλασε. Αν είσαι αδέσμευτος, ξέρεις ότι οι επιπόλαιες σχέσεις δεν σου ταιριάζουν. Εσύ το προκαλείς, γιατί λοιπόν διαμαρτύρεσαι;
ΛΕΩΝ
Η έπαρση δεν οδηγεί πουθενά και δυναμιτίζει καταστάσεις. Χρειάζεται να προσέξεις στα οικονομικά σου, γιατί έχεις αρχίσει και ξοδεύεις πάρα πολλά και θα πρέπει να κάνεις καινούριο προγραμματισμό και κυρίως να κλείσεις παλιά χρέη. Δεν τα ξέρεις όλα, οπότε άκουσε φίλο, συνεργάτη ή το ταίρι σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην προσπαθήσεις να λύσεις ένα πρόβλημα τώρα. Έλα κοντά στο ταίρι σου που σε έχει ανάγκη. Αν είσαι αδέσμευτος, πες «όχι» σε έναν παλιό έρωτα που έρχεται κι απειλεί να σε… κάψει, αλλά μόνο αυτό. Αν το κάνεις, θα περάσεις μεν καλά, αλλά σύντομα θα δεις ότι δεν είναι αυτό που θέλεις για μια ουσιαστικότερη σχέση, οπότε μην ενδώσεις σε εύκολες λύσεις. Ηρέμησε.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχεις μάθει να θεωρείς ότι έχεις πάντα δίκιο στη δουλειά και αυτό δεν είναι σωστό. Μπορεί να δουλεύεις πολύ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να υποτιμάς τους άλλους και να υποβαθμίζεις τη βοήθειά τους. Να υποχωρήσεις, αν δεν θέλεις να τινάξεις στον αέρα κάτι πολύ καλό που πάτε να κάνετε. Οι συνεργάτες σου ή συνάδελφοί σου αυτή τη φορά δεν θα σε δικαιολογήσουν, αν τους παραγκωνίσεις, και θα φροντίσουν να σου βάλουν τόσα εμπόδια, που δεν θα ξέρεις από πού σου έρχεται η… κατραπακιά. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θέλει αποδείξεις της αγάπης σου. Αν είσαι αδέσμευτος, κολλάς σε λεπτομέρειες, γι’ αυτό δεν προχωράει μια σχέση.
ΖΥΓΟΣ
Να προσέξεις μην τα κάνεις θάλασσα τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σου ζωή. Αν και τον τελευταίο καιρό προσπαθείς πολύ, στη δουλειά σου έχεις άγχος με αποτέλεσμα να κάνεις λάθη που σου φέρνουν απογοήτευση. Να ξεκουραστείς, να μείνεις ψύχραιμος και να εμπιστευτείς συνεργάτες σου που σε εκτιμάνε. Μην είσαι αναποφάσιστος γι’ αυτά που θέλεις να πετύχεις. Βάλε τα σε μια σειρά και προχώρα χωρίς καθυστερήσεις. Μια οικονομική πρόταση που θα σου γίνει θέλει άμεση απάντηση. Αν είσαι δεσμευμένος, εμπιστεύσου το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην μπερδεύεις την αγάπη με το σεξ. Θα πληγωθείς από νέα σχέση, γιατί εσύ θέλεις συναίσθημα, ενώ η άλλη πλευρά επιδιώκει μόνο να περάσει καλά.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στον οικονομικό τομέα καλά τα πας, αλλά αυτή την εβδομάδα να προσέξεις παραπάνω. Έχεις απομονωθεί από τους συνεργάτες σου, γιατί νομίζεις ότι όλοι θέλουν να σ’ τη… φέρουν πισώπλατα. Έχεις άδικο να βάζεις στο ίδιο τσουβάλι κι ανθρώπους που σε έχουν βοηθήσει εδώ και χρόνια. Σύνελθε και συνεργάσου για να έχεις καλά αποτελέσματα στη δουλειά σου. Οι μέρες θέλουν ταχύτητα και δράση, γιατί οι ανταγωνιστές καιροφυλακτούν. Αν είσαι δεσμευμένος, θα κλειστείς στον εαυτό σου και θα απογοητεύσεις το ταίρι σου. Μην το κάνεις, γιατί το έχεις φέρει στα… όριά του. Αν τραβήξεις το σκοινί, θα σπάσει. Αν είσαι ελεύθερος, μην επενδύσεις σε ένα πρόσωπο που γνώρισες, γιατί θα απογοητευτείς. Περίμενε άλλο και δράσε.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Μια αναστάτωση θα την έχεις μέσα στην εβδομάδα, καθώς ένα έγγραφο θα απαιτήσει την προσοχή σου. Να εμπιστευτείς το κατάλληλο πρόσωπο, ώστε να λύσεις το πρόβλημα. Μην το αντιμετωπίσεις με τη γνωστή υπεραισιοδοξία σου, γιατί αργότερα θα πελαγώσεις. Οι συνεργάτες σου είναι ανήσυχοι, γιατί σε βλέπουν να τρέχεις αριστερά – δεξιά και συνεχώς να ανοίγεις εργασιακά «μέτωπα», χωρίς να ξέρεις κι εσύ ο ίδιος πού θα πάει όλη αυτή η κατάσταση. Να κάνεις οργανόγραμμα και να δεις τι σε συμφέρει να κρατήσεις και τι όχι. Μην αφήνεις τα πράγματα στην τύχη τους. Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι σε κρυφές σχέσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, μη γυρίσεις σε έναν παλιό έρωτα. Επέστρεψε μόνο για να πάρει.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είσαι οργανωτικός και θα τα καταφέρεις να προλάβεις μια επαγγελματική ζημιά που θα σου προξενήσει ένας συνεργάτης σου. Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενες, αλλά -ευτυχώς- είσαι οργανωμένος και κάτι θα προλάβεις να κάνεις, έστω και την τελευταία στιγμή. Μην αφήσεις άλλον να σε… ξελασπώσει. Ανάλαβε εσύ τα ηνία για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα σε εκμεταλλευτούν. Θα καταφέρεις να κερδίσεις το χαμένο έδαφος. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε γιατί μια φράση μπορεί να … πυροδοτήσει έκρηξη. Αν συμβεί, δύσκολα θα διορθωθεί. Αν είσαι αδέσμευτος, σε επαγγελματική συνάντηση βρίσκεις τον έρωτα της ζωής σου, αλλά δεν τολμάς να εκδηλωθείς. Αργείς και θα σε προλάβει άλλος στη… στροφή. Κινήσου γρήγορα και μεθοδικά.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχεις αρχίσει κι ανοίγεσαι πολύ οικονομικά. Καταλαβαίνεις ότι πρέπει να μαζευτείς και είσαι έτοιμος για περικοπές, αλλά ένα ταξίδι που είναι στα σχέδιά σου θα το κάνεις. Έτσι θα συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου, καθώς και μια δουλειά θα κλείσεις και ωραία θα περάσεις με το ταίρι σου, ή θα φλερτάρεις, αν δεν έχεις ταίρι. Πάντως, κάτι πολύ καλό θα βγει από αυτό το ταξίδι. Αν είσαι δεσμευμένος, κοιτάζεις αριστερά – δεξιά. Αν όμως το καταλάβει το ταίρι σου που καιροφυλακτεί, τότε θα τα χάσεις όλα. Πρόσεχε. Αν είσαι αδέσμευτος, πιθανόν να παρασυρθείς σε κάτι εφήμερο. Αν το θέλεις πολύ ζήσε το, χωρίς όμως να κάνεις όνειρα. Προχώρα.
ΙΧΘΥΕΣ
Τακτοποίησε τυχόν εκκρεμότητες στη δουλειά σου εδώ και τώρα και μην ακούς τυχαίες γνώμες. Πρέπει να κλείσεις… πληγές του παρελθόντος -και οικονομικές- για να προχωρήσεις παρακάτω. Έχεις ωραίες ιδέες και είναι κρίμα να μην εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν μέσα στην εβδομάδα. Νιώθεις κουρασμένος, αλλά οι οικονομικές ευκαιρίες δεν περιμένουν, οπότε πράξε ανάλογα. Μην κρύβεσαι σε έναν επαγγελματικό ανταγωνιστή γιατί του πήρες μια δουλειά. Άλλωστε, αυτά γίνονται. Να είσαι ειλικρινής. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά, αν δεν αρχίσεις τις ζήλιες σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, φλερτάρεις χωρίς αποτέλεσμα. Μην πτοείσαι. Το καλό έρχεται, αρκεί να μην είσαι απαισιόδοξος. Επίσης, μην κολλάς στο παρελθόν, γιατί έτσι δεν μπορείς να δεις μπροστά. Σύνελθε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου