Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 16 Νοεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 16/11/2023.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Στη ζωή σου πνέει αέρας ανανέωσης και αυτό φαίνεται στη δουλειά σου αλλά και στα αισθηματικά σου. Ακόμα και οι εχθροί σου «τρώνε» τη… σκόνη σου. Είσαι αποφασισμένος να μην αφήσεις καμία ευκαιρία να χαθεί, ούτε να επιτρέψεις σε άλλους να σταθούν εμπόδιο στις φιλοδοξίες σου. Αν είσαι δεσμευμένος, βιώνεις μια όμορφη περίοδο στη σχέση σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια ξαφνική γνωριμία σε αναστατώνει.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχει έρθει η ώρα να προχωρήσεις μπροστά, χωρίς να φοβάσαι αν θα χάσεις τα κεκτημένα σου. Υπάρχουν συνεργάτες που θα εκτιμήσουν μια ιδέα σου και θα σε στηρίξουν ώστε να την υλοποιήσεις. Είναι κάτι που θα φέρει χρήμα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε υποστηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία έχει προοπτικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σκέφτεσαι διάφορα, αλλά είναι καλύτερα να μην προχωρήσεις σε μια συμφωνία τώρα. Να εξετάσεις όλες τις παραμέτρους πριν δεχτείς, γιατί κάποιοι σε ζηλεύουν και θέλουν να σου βάλουν… τρικλοποδιά. Δες τα σημάδια και υπερασπίσου τη δουλειά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις απομακρυνθεί από το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μην πειστείς αμέσως από μια νέα γνωριμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εξακολούθησε να κάνεις αυτό που ξέρεις καλά και μην πείθεσαι σε εύκολα λόγια. Τα έχεις καταφέρει καλά, οπότε δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Άλλωστε, δεν είσαι άνθρωπος της αλλαγής, οπότε άσε τα νέα σχέδια γι’ αργότερα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου δεν φαίνεται να συμμερίζεται κάποιες ιδέες σου επαγγελματικές, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μην εξιδανικεύσεις μια νέα γνωριμία.

ΛΕΩΝ

Η ψυχολογία σου είναι ανεβασμένη και θα εντυπωσιάσεις τους γύρω σου με την αποφασιστικότητά σου, ενώ ένας εχθρός σου θα μπει στο περιθώριο, ανίσχυρος, με μια «κίνηση-ματ». Μια νέα ενασχόλησή σου πάει καλά. Συνέχισε. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θέλει να ασχοληθείς μαζί του, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, συναντάς ένα πρόσωπο που καταλαβαίνει τις φιλοδοξίες σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις καταφέρει αρκετά πράγματα, αλλά τώρα θα πρέπει να παλέψεις για να τα διατηρήσεις. Ζήτα βοήθεια από τους συνεργάτες σου. Βάλε πρώτα σε τάξη εκκρεμότητες κι ύστερα προχωράς σε κάτι που θέλεις πολύ. Αν είσαι δεσμευμένος, λύνεις ένα πρόβλημα με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ένας παλιός έρωτας επιστρέφει και σου προκαλεί… ταραχή.

ΖΥΓΟΣ

Έχεις κουραστεί να σε προδίδουν συνεργάτες. Να προσέξεις γιατί μέσα στη δουλειά σου υπάρχει ίντριγκα. Μείνε στο παρασκήνιο μέχρι να ξεδιαλύνει το τοπίο για να μη σε μπλέξουν κάπου που δεν θέλεις. Αν είσαι δεσμευμένος, οι ανησυχίες σου θα σε οδηγήσουν σε εκρήξεις ζήλιας, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις μόνο για το παιχνίδι. Δεν έχεις όρεξη για σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκέφτεσαι να κάνεις αλλαγές στη δουλειά σου και αυτό θα σε αγχώσει. Είναι καλύτερα να αφοσιωθείς σε κάτι καινούριο, παρά να αναλωθείς σε πρόσωπα και καταστάσεις που δεν διορθώνονται. Ό,τι δεν λύνεται, κόβεται, οπότε πάρε αποφάσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε υποστηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο, αλλά θα προβληματιστείς αν είναι ειλικρινές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να μη βλέπεις τα επαγγελματικά σου με υπεραισιοδοξία, γιατί τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Σου αρέσει να ανοίγεις επαγγελματικά μέτωπα και μετά τρέχεις να τα προλάβεις όλα. Βάλε προτεραιότητες και διοχέτευσε την ενέργειά σου εκεί που επιθυμείς περισσότερο. Αν είσαι δεσμευμένος, μια παρεξήγηση θα απειλήσει τη σχέση σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις και νιώθεις υπέροχα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Άκουσε τη γνώμη καλού σου συνεργάτη που σου λέει να προσέξεις και να μην ανοιχτείς σε μια νέα οικονομική συμφωνία. Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου πάνε καλά, άρα γιατί να κάνεις ένα αβέβαιο βήμα; Σκέψου με την ψυχραιμία που σε διακρίνει. Αν και είσαι δεσμευμένος, βάλε ρομαντισμό στη σχέση σου. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, βρίσκεις τον έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην αγχώνεσαι με οικονομικά ζητήματα. Σε βοηθάει η υπεραισιοδοξία σου, αλλά και η τάση σου να μη βαλτώνεις και να ανακαλύπτεις λύσεις εκεί που όλα φαίνονται αδιέξοδα. Αυτό θα συμβεί και τώρα σε μια αναποδιά στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, αξιοποίησε τη νύχτα σου για να περάσεις «ζάχαρη». Αν είσαι αδέσμευτος, ένα νέο πρόσωπο σου προκαλεί… καρδιοχτύπι.

ΙΧΘΥΕΣ

Προσπάθησε να ασχοληθείς και με τον εαυτό σου, ώστε να διαχειριστείς το άγχος σου με κάποιον τρόπο, ακόμα και με τη βοήθεια ειδικού. Μη «μαζεύεις» άλλα «σκουπίδια» μέσα σου από ανθρώπους που σε πληγώνουν. Να ρυθμίσεις υποχρεώσεις, γιατί θα μαζευτούν «βουνό». Αν είσαι δεσμευμένος, μίλα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις και πετυχαίνεις καλό στόχο.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου