Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 15 Νοεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 15 /11/2023.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Να θυμάσαι ότι μόνο αν συνεργαστείς με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι θα έχεις επιτυχία και κέρδη. Μη μαλώνεις με όλο τον κόσμο γιατί όταν θα τους χρειαστείς θα σου γυρίσουν την πλάτη. Θα αντιμετωπίσεις ένα οικονομικό πρόβλημα από λάθος χειρισμό. Αν είσαι δεσμευμένος μη δραματοποιείς τα πράγματα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα έχεις ένα φλερτ χωρίς συνέχεια.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Να συνεργαστείς με ένα πρόσωπο που σου έχει δείξει τις καλές του προθέσεις του, γιατί υπάρχει μια σημαντική πρόταση που δεν μπορείς να την αγνοήσεις. Όσο κι αν είσαι άνθρωπος που δένεσαι με πράγματα, να σκεφτείς το συμφέρον σου. Αν είσαι δεσμευμένος δεν θα αποφύγεις έναν καβγά, ενώ αν είσαι αδέσμευτος μη χτίζεις παλάτια στην άμμο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχεις ήδη αρχίσει να πηγαίνεις καλά στα οικονομικά σου, αλλά μην αρχίσεις να ξοδεύεις πολλά για την κοινωνική σου εικόνα. Έχεις το χάρισμα να πείθεις, οπότε αρκεί για να οργανώσεις και να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο με σωστούς συνεργάτες. Αν είσαι δεσμευμένος μην αρχίσεις το… φλερτ, ενώ αν είσαι ελεύθερος η διάθεση για φλερτ κάτι φέρνει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην γκρινιάζεις συνεχώς και να χαίρεσαι για την καλή σου τύχη και τους συνεργάτες σου που σε προστατεύουν. Θα σε προλάβουν από ένα λάθος που θα σου στοίχιζε αρκετά. Σταμάτα, όμως, να είσαι αφηρημένος γιατί τίποτα δεν σου αρέσει. Αν είσαι δεσμευμένος μην πιέζεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις, αλλά μην είσαι απόλυτος.

 

ΛΕΩΝ

Να προσέξεις γιατί κάποιοι σε περιμένουν στη… γωνία, καθώς σε ζηλεύουν. Βασίσου στη διαίσθησή σου. Απομόνωσε αυτούς που εποφθαλμιούν τη θέση σου και χρησιμοποίησε τους δικούς σου «συμμάχους» στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος θα έχεις μια νύχτα πάθους, ενώ αν είσαι αδέσμευτος στοχεύεις κάπου, αλλά το τοπίο είναι θολό. Ρίξε και αλλού τη ματιά σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι μια δύσκολη περίοδος για σένα, καθώς θα έχεις αρκετή δουλειά, αλλά σύντομα τα κέρδη θα ανταμείψουν τους κόπους σου. Εξάλλου, είσαι από τη φύση σου εργασιομανής. Έχεις δυνατούς «συμμάχους» στη προσπάθειά σου. Αν είσαι δεσμευμένος μην παρασυρθείς από έναν παράνομο έρωτα που σου κλείνει το μάτι, ενώ αν είσαι αδέσμευτος δεν έχεις χρόνο για έρωτες.

 

ΖΥΓΟΣ

Θα σε προβληματίσει έντονα μια επαγγελματική πρόταση που θα σου γίνει από νέο συνεργάτη. Να εμπιστευθείς αυτούς που θέλουν το καλό σου και όχι άσχετα άτομα που λένε ότι ξέρουν. Πρόσεξε, γιατί τώρα έχεις κάπως «στρώσει» τη δουλειά σου, οπότε μην… απλωθείς. Αν είσαι δεσμευμένος πρόσεξε έναν καβγά, ενώ αν είσαι αδέσμευτος ένα φλερτ δυστυχώς «ξεφουσκώνει».

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να μην κλείνεσαι στο «καβούκι» σου και απομονώνεσαι από ισχυρούς «συμμάχους» στη δουλειά. Θα πρέπει να συνεχίσεις τα σχέδιά σου και να παλέψεις για λανθασμένες επιλογές του παρελθόντος που σε πιέζουν τώρα. Αν είσαι δεσμευμένος μην αρχίσεις τις ζήλιες στο ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα γνωρίσεις ένα άτομο που σου προσφέρει σταθερότητα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα κλείσεις μια καλή επαγγελματική συμφωνία και θα γεμίσει το ταμείο σου. Όμως, μην αγνοείς τους καλούς σου συνεργάτες και εκθειάζεις συνεχώς τον εαυτό σου και τα διαπραγματευτικά σου προσόντα. Αν είσαι δεσμευμένος πάνε όλα ζάχαρη, ενώ αν είσαι αδέσμευτος κράτα… μικρό καλάθι σε μια γνωριμία που σου υπόσχεται πολλά. Μην ενθουσιάζεσαι, γιατί υπάρχει συμφέρον.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις δουλέψει αρκετά αλλά ποτέ δεν είσαι ευχαριστημένος ως κλασικός εργασιομανής. Χαλάρωσε. Έχεις καταφέρει αρκετά, οπότε αν κρατήσεις μια ισορροπία θα βάλεις μπροστά ακόμα ένα σχέδιό σου. Αν είσαι δεσμευμένος δείξε τρυφερότητα στο ταίρι σου γιατί το έχεις παραμελήσει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα κάνεις μια όμορφη αλλά εφήμερη σχέση. Μην κάνεις όνειρα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Ο Μανώλης με τα λόγια χτίζει ανώγια και κατώγια», λέει ο λαός. Με το που θα σου προτείνουν κάτι, εσύ το βλέπεις μεγάλη επαγγελματική ευκαιρία. Μην ανοιχτείς πολύ αλλά μόνο μέχρι εκεί που σε παίρνει. Μην εμπιστευθείς έναν νέο συνεργάτη. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου θέλει προσοχή, ενώ αν είσαι ελεύθερος θα έχεις ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Να «συμμαζέψεις» τον οικονομικό προϋπολογισμό σου και να αρχίσεις ν’ αποπληρώνεις διάφορα χρέη για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων. Η δουλειά σου πάει καλύτερα, αλλά πρέπει να απαλλαγείς από βαρίδια για να προχωρήσεις μπροστά. Μην είσαι χύμα στο κύμα. Αν είσαι δεσμευμένος δεν είναι ώρα να κάνεις παράπονα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος έρχεται κεραυνοβόλος έρωτας.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου