Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 10 Νοεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 10/11/2023.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Έχεις ανάγκη από δικούς σου ανθρώπους, γιατί έχεις βιώσει αρκετές «προδοσίες» στη δουλειά. Επαγγελματικά, τα πράγματα βελτιώνονται, οπότε μη φοβάσαι. Αυτοί που έχεις επιλέξει θα σταθούν δίπλα σου και με τη βοήθειά τους θα κάνεις πάλι θαύματα. Αν είσαι δεσμευμένος, άσε τις ανασφάλειες, ενώ αν είσαι αδέσμευτος ρίξε τον πήχυ των απαιτήσεών σου και προχώρα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Πλέον είσαι αποφασισμένος να κάνεις επιλογές στη ζωή σου και να μη σπαταλάς την ενέργειά σου σε ανούσιες «λυκοφιλίες». Αν χρειαστεί, μη διστάσεις να δείξεις τα νύχια σου σε κάποιους. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε κατανόηση στις ανησυχίες που έχει το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον. Προχώρα γρήγορα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα είσαι αρκετά δυναμικός και αυτό ίσως ενοχλήσει κάποιους, αλλά μην εκνευριστείς. Κάνε τη δουλειά σου και χρησιμοποίησε την πειθώ σου για να κατακτήσεις όσους σε κρατάνε μακριά. Θα έχεις επιτυχία, αλλά δεν θα πρέπει να επαναπαυτείς στις δάφνες σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην το παίζεις ανεξάρτητος. Αν είσαι αδέσμευτος, θα σε προσεγγίσει ενδιαφέρον πρόσωπο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ηρεμήσεις και να δεις τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται. Να αφήσεις στην άκρη τις ανασφάλειές σου. Οι συνεργάτες σου θέλουν έργα και όχι ηττοπάθεια. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει και είναι προστατευτικό απέναντί σου. Μην το απογοητεύσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, κυριαρχούν οι φόβοι σου.

 

ΛΕΩΝ

Να θυμάσαι ότι δεν είναι σωστό να παίρνεις την μπουκιά από το στόμα των άλλων. Μην είσαι πλεονέκτης, ούτε υπερφίαλος. Ήδη έχεις στρώσει κάποια πράγματα στη δουλειά σου, οπότε δεν χρειάζεται να κάνεις εχθρούς. Αν είσαι δεσμευμένος, μη δυναμιτίζεις τη σχέση σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μην έχεις τόσο πολλές απαιτήσεις. Θα παραμείνεις μόνος.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξέρεις να δουλεύεις σκληρά, οπότε θα βρεις τρόπο να κλείσεις «τρύπες» που δεν σε αφήνουν να πας μπροστά επαγγελματικά. Προχώρα δυναμικά και εμπιστεύσου παλιούς συνεργάτες. Μην ψάχνεις να βρεις μαγικές συνταγές, γιατί δεν υπάρχουν. Αν είσαι δεσμευμένος, εμμένεις σε λεπτομέρειες που στενοχωρούν το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, κάτι καλό έρχεται.

 

ΖΥΓΟΣ

Ευκαιρίες θα έχεις επαγγελματικά, αρκεί να μην τσαλαβουτάς από εδώ κι από εκεί, γιατί θα τις χάσεις στο τέλος όλες και θα φταίνε οι δικοί σου χειρισμοί. Αν είσαι δεσμευμένος, εκφράζεις έντονα συναισθήματα στο ταίρι σου και το χαροποιείς. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις αρκετά σκαμπανεβάσματα, κάτι που δεν σε βοηθάει να καταλήξεις σε μια επιλογή.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέλεις να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο για να βρεις νέες πηγές εσόδων. Όμως, για να γίνει αυτό, πρέπει να βρεις τους κατάλληλους συνεργάτες. Σταμάτα, λοιπόν, να νομίζεις πως θα τα καταφέρεις όλα μόνος σου και ζήτα βοήθεια. Αν είσαι δεσμευμένος, ανοίξου στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέα γνωριμία, αλλά είσαι διστακτικός. Προχώρα, γιατί θα… πετάξει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια πρόταση για να κάνεις κάτι καινούργιο θα σε απασχολήσει και δικαίως, γιατί θα έχει θετικά αποτελέσματα. Μη βιαστείς, όμως, γιατί πάνω στον ενθουσιασμό σου μπορεί κάτι να υπολογίσεις λάθος. Προχώρα αργά και σταθερά. Αν είσαι δεσμευμένος, ξεδιαλύνεις κάτι με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος κλείνεσαι στον εαυτό σου. Φλέρταρε για να ανέβεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σταμάτα να τα περνάς όλα από ψιλό κόσκινο. Μια επαγγελματική πρόταση που θα σου γίνει δεν χωράει καθυστέρηση, γιατί θα σε προλάβει άλλος στη γωνία. Θα σε βοηθήσουν να αποφασίσεις καλοί συνεργάτες σου. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ένα νέο πρόσωπο θέλει να αλλάξει τη ζωή σου. Μην έχεις δισταγμούς.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χρειάζεσαι συμμάχους, όχι εχθρούς, ειδικά τώρα που τα πας καλά στη δουλειά. Σταμάτα να χρησιμοποιείς το χιούμορ σου σε πρόσωπα που δεν το καταλαβαίνουν, γιατί μπορεί να τσακωθείς και αυτό δεν σε συμφέρει. Μείνε ήρεμος και προσγειωμένος στη δουλειά. Να δείξεις τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ψάξε μέσα σου τι πραγματικά θέλεις.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Να προσέξεις, ώστε οι λύσεις που προτείνεις στη δουλειά να είναι ρεαλιστικές. Κάποιοι συνεργάτες σου έχουν αρχίσει και κλονίζονται από την επιπολαιότητα με την οποία αντιμετωπίζεις ένα θέμα. Δείξε τους ότι έχουν κάνει λάθος με σοβαρότητα και προγραμματισμό. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, μην εντυπωσιαστείς από μια νέα γνωριμία.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου