Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 9 Νοεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 9 /11/2023.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Έχεις καταφέρει πολλά στη δουλειά σου. Έχεις σίγουρη επιτυχία και απολαμβάνεις το θαυμασμό των συνεργατών σου. Μπορεί κάποιοι στη δουλειά να θελήσουν να σε παραπλανήσουν, αλλά θα… φάνε τη σκόνη σου. Προχώρα δυναμικά τα σχέδιά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, απόλαυσε τη θαλπωρή του σπιτιού σου με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, απόφυγε μια επανασύνδεση.

 

ΤΑΥΡΟΣ 

Νέα επαγγελματική πρόταση σου φτιάχνει τη μέρα, αλλά να αναλογιστείς τον όγκο δουλειάς, προτού πεις το «ναι», για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων. Ένας συνεργάτης θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση παρουσιάζοντάς σου μια συμφέρουσα λύση. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου έχει κατανόηση απέναντί σου, δείξε του τρυφερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, προκύπτει νέα γνωριμία.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε… τσιγκλάνε οι φιλοδοξίες σου, αλλά να εξετάσεις καλά όλα τα δεδομένα πριν από κάθε νέα συνεργασία. Μην πείθεσαι εύκολα, αλλά μην προσπεράσεις και προτάσεις που μπορεί να σου αποφέρουν κέρδος. Μην ακούς γνώμες τρίτων, αλλά λειτούργησε με τη διαίσθησή σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε έχει ανάγκη. Αν είσαι αδέσμευτος, προσεγγίζεις νέο άτομο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια χαρά τα πας στη δουλειά σου, αλλά να προσέξεις, γιατί κάνεις εχθρούς με τη συνεχή σου μουρμούρα και την πεσιμιστική διάθεση. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου κι όχι λόγια τρίτων που μπορεί να δουλεύουν και… υπόγεια. Αν είσαι δεσμευμένος, αν συνεχίσεις να αδιαφορείς, το ταίρι θα… κουνήσει μαντίλι. Αν είσαι αδέσμευτος, σε περιμένει μια συναρπαστική γνωριμία.

 

ΛΕΩΝ

Οι φιλοδοξίες σου γιγαντώνονται, αλλά αν τις κυνηγήσεις ίσως παραβλέψεις κάτι που αργότερα θα στοιχίσει στην τσέπη σου. Να ακούς τους συνεργάτες σου, γιατί θα συμβουλεύσουν σωστά και θα σε… προσγειώσουν. Μια συμφωνία ίσως ανατραπεί, αλλά για το καλό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, όλα κυλούν ήρεμα. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν θα αποφύγεις μια απογοήτευση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να μην αφήσεις τρίτους να σε επηρεάσουν, γιατί σήμερα η κρίση σου δεν θα είναι και τόσο καλή. Μια οικονομική πρόταση από παλιό συνεργάτη σου πρέπει να την εξετάσεις εδώ και τώρα για να μη χάσεις την ευκαιρία. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε εμπιστεύεται. Αν είσαι αδέσμευτος, θα γνωρίσεις νέο πρόσωπο, αλλά χρειάζεται υπομονή για να το φέρεις κοντά σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Θα πρέπει να κοιτάς καλά τι σου τάζουν ορισμένοι και να μην εμπιστεύεσαι εύκολα ό,τι σου λένε. Ευτυχώς, ζυγίζεις καλά τα πράγματα, αλλά αρκετές φορές κάνεις το λάθος να επηρεάζεσαι από πρόσωπα που αγαπάς. Να διαχωρίζεις τα επαγγελματικά από τα αισθηματικά σου θέματα. Αν είσαι δεσμευμένος, οργάνωσε ρομαντική βραδιά. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέα γνωριμία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα κοιτάξεις να οργανώσεις ένα παλιό σχέδιο στη δουλειά σου. Θα το πετύχεις χάρη στη βοήθεια ενός παλιού σου συνεργάτη, που εμφανίζεται την κατάλληλη στιγμή. Αν είσαι δεσμευμένος, «ζέστανε» τη σχέση σου ταχύτατα πριν… παγώσει. Αν είσαι αδέσμευτος, πλησιάζεις το πρόσωπο που θέλεις με επιτυχία. Μη φαίνεσαι ιδιαίτερα καχύποπτος, γιατί αυτό ενοχλεί.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή μέρα σε ευνοεί, γιατί είσαι πολύ δυναμικός και αποφασιστικός, αρκεί να μην επηρεαστείς από… μεγάλα λόγια. Επίσης, μην ξοδεύεις το χρόνο σου αριστερά και δεξιά επαγγελματικά και κλείσε οικονομικές «τρύπες» του παρελθόντος για να ξεκινήσεις κάτι καινούριο. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει και περνάτε ένα ωραίο βράδυ. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις αποφασίσει να ξεκινήσεις κάτι καινούριο, το οποίο προγραμματίζεις εδώ και καιρό. Πρόσεξε μόνο τους «συμμάχους» που θα επιλέξεις, γιατί κάποιοι δεν είναι και τόσο ειλικρινείς. Καλύτερα μην ανοιχτείς σε πολλά άτομα, μέχρι να σταθεροποιήσεις το αποτέλεσμα. Αν είσαι δεσμευμένος, βάλε λίγο ρομαντισμό στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις και κάτι ωραίο έρχεται.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να μη βλέπεις τα πράγματα με υπεραισιοδοξία. Κάνε ένα βήμα τη φορά. Με το να ξεκινάς πολλά μαζί και να μην ολοκληρώνεις σχεδόν τίποτα, θα το πληρώσεις σύντομα. Έχεις καλούς συνεργάτες, αρκεί να τους ακούς και να μην είσαι επιπόλαιος. Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα φλερτάκι σού ανεβάζει τη διάθεση.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Μην… πετάς στα σύννεφα και μην εμπιστευτείς συνεργάτες που δεν έχεις τσεκάρει τη φερεγγυότητά τους. Ακολούθησε πιο ρεαλιστικούς στόχους και στηρίξου στην εμπειρία σου και στη διαίσθησή σου. Αν είσαι δεσμευμένος, ζεις στιγμές πάθους με το ταίρι σου κι αυτό σου δίνει δύναμη. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέος έρωτας που θα σε κάνει να αγκιστρωθείς σε κάτι δυνατό.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου