Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 7 Νοεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 7/11/2023.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Θα καταφέρεις να διευθετήσεις ένα θέμα στη δουλειά που σε προβλημάτιζε καιρό. Ταυτόχρονα, μια οικονομική δαπάνη που φάνταζε δυσβάσταχτη θα καλυφθεί από κάποιο ξαφνικό κέρδος. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς μια υπέροχη βραδιά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια ξαφνική πρόσκληση σε επαγγελματικό περιβάλλον σού φέρνει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Τα πηγαίνεις πολύ καλά στα επαγγελματικά σου, οπότε άσε τους άλλους να «βράζουν στο ζουμί τους». Μη δώσεις σημασία σε έναν συνεργάτη ή συνάδελφο που φέρεται διπλοπρόσωπα… Συνέχισε έτσι όπως έχεις ορίσει τη δική σου φιλοσοφία ζωής. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει σε όλα. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις κι έχεις μια κατάκτηση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην εμπιστεύεσαι λόγια τρίτων που δεν γνωρίζουν τη δουλειά ή τη ζωή σου. Θέλεις να κάνεις εδώ και καιρό ένα επαγγελματικό άνοιγμα. Προχώρησέ το μόνο αν έχεις βρει τους κατάλληλους συνεργάτες. Αν είσαι δεσμευμένος, πλησίασε περισσότερο το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, «φλέρταρε» και από μια επαγγελματική συνάντηση θα προκύψει κάτι καλό.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα υπάρξουν νέες προκλήσεις στη δουλειά σου κι εσύ καλείσαι να ακολουθήσεις την καλύτερη. Σκέψου και πράξε χωρίς να σκέφτεσαι αρνητικά. Μην γκαντεμιάζεις ο ίδιος την τύχη σου. Αν είσαι αδέσμευτος, πλησίασε το άτομο που έχεις βολιδοσκοπήσει με αποφασιστικότητα. Έχεις μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας, αν δεν αρχίσεις να διηγείσαι όλα τα δυσάρεστα που σου έχουν συμβεί.

 

ΛΕΩΝ

Τα πας καλά οικονομικά. Να κάνεις έναν νέο προγραμματισμό, καθώς σε έχει πιάσει η τάση σου για επίδειξη. Αν είσαι δεσμευμένος, θα λύσεις προβλήματα που δημιούργησαν συγγενικά πρόσωπα. Αν είσαι αδέσμευτος, μια συνάντηση με ένα φιλικό πρόσωπο θα εξελιχθεί σε ερωτική έλξη. Το αν θα διαρκέσει θα εξαρτηθεί από το αν έχεις κλείσει ερωτικά «υπόλοιπα».

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να μην εγκαταλείψεις τώρα την καλή δουλειά που έκανες τόσο καιρό, μόνο και μόνο επειδή θα παρουσιαστεί μια αναποδιά που είναι παροδική. Προσπάθησε να μπαλώσεις την τρύπα. Αν είσαι δεσμευμένος, αναπόφευκτα θα κάνεις μια συζήτηση ξεκαθαρίσματος με το ταίρι σου. Τα βρίσκετε. Αν «φλερτάρεις» με τη μοναξιά, δες δίπλα σου, καθώς εκεί είναι η καλή περίπτωση.

 

ΖΥΓΟΣ

Μια πρόταση συνεργασίας φαίνεται ότι θα έχει οφέλη, αρκεί να μην αρχίσεις πάλι να καθυστερείς μετρώντας τα υπέρ και τα κατά. Χρειάζεται γρήγορη απόφαση. Στα συναισθηματικά σου νιώθεις μια «επίπλαστη» ευτυχία. Αν είσαι δεσμευμένος, κάτι σε ενοχλεί. Μίλα. Αν είσαι αδέσμευτος, μη σταματάς την αναζήτηση. Βγες και φλέρταρε. Μόνο μην εμπιστεύεσαι ό,τι σου λένε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχουν δίκιο οι συνεργάτες σου και οι άνθρωποι που σε αγαπούν όταν σου λένε ότι πρέπει να δεις τι θα κάνεις με τα οικονομικά σου. Έχεις αφήσει οικονομικές υποχρεώσεις στην τύχη τους. Σήμερα είναι καλή μέρα για διακανονισμούς. Αν είσαι δεσμευμένος, θέλεις ερωτική ανανέωση. Το ταίρι σου δεν έχει αντίρρηση. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται κάτι καλό.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποια οικονομικά προβλήματα στη δουλειά θα επιλυθούν. Αυτό σε κάνει κάπως αισιόδοξο κι έτοιμο να ξεκινήσεις ένα σχέδιο που σε απασχολεί αρκετά. Στα αισθηματικά σου, αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου έχει παράπονα, επειδή είσαι εργασιομανής. Δώσε του χρόνο. Αν είσαι αδέσμευτος, οι νέες γνωριμίες ευνοούνται και ως λάτρης του φλερτ χτυπάς σε πολλά ταμπλό.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να συνεχίσεις με την ίδια προσήλωση στον στόχο που έχεις βάλει στη δουλειά σου. Άκου τι έχουν να σου πουν και οι συνεργάτες σου και μη μένεις μόνο σε παλιές πρακτικές. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου τα λέει, αλλά εσύ είσαι αγύριστο κεφάλι. Αν είσαι αδέσμευτος, μην απογοητεύεσαι από την αναμονή. Έρχεται το καλό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Μάζεψε» το χέρι σου, διότι ξοδεύεις για την απόλαυσή σου πολύ περισσότερα απ’ ό,τι αντέχει η τσέπη σου. Δες πώς θα συμμαζέψεις τα οικονομικά σου και κλείσε «τρύπες» του παρελθόντος που σε εμποδίζουν να προχωρήσεις δυναμικά. Αν είσαι δεσμευμένος, δείχνεις τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, «παίζεις» και στο διαδίκτυο.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Έχεις καταφέρει να βάλεις μια τάξη σε αρκετά θέματα της δουλειάς σου, αλλά κινδυνεύεις από αυτούς που μπορεί να εκμεταλλευτούν την καλή καρδιά σου. Επιτέλους, πρέπει να καταλάβεις ότι ο κόσμος δεν είναι αγγελικά πλασμένος. Μην ανοίγεσαι. Αν είσαι δεσμευμένος, όλα πάνε καλά και είσαι πολύ δοτικός με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου