Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 6 Νοεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 6 /11/2023.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Φρόντισε να αλλάξεις στάση απέναντι σε συνεργάτες σου, που έχουν παράπονα, γιατί τους αδικείς. Δες καθαρά ποιος έχει σωστή συμπεριφορά και δεν βλάπτει εσένα. Δείξε πόσο προστατευτικός και δίκαιος μπορείς να γίνεις, πριν κάποιος σου… κουνήσει το μαντίλι. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς ήρεμα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια ξαφνική πρόσκληση σε επαγγελματικό περιβάλλον φέρνει στο δρόμο σου ταίρι.

ΤΑΥΡΟΣ

Πηγαίνεις καλά στα επαγγελματικά σου, όμως πολλοί σε ζηλεύουν και θέλουν να σου βάλουν «τρικλοποδιά». Μη στενοχωριέσαι γιατί έχεις ισχυρούς «συμμάχους» που σε προστατεύουν. Μη διστάσεις να τους χρησιμοποιήσεις για να αποδυναμώσεις έναν εχθρό, που αρκετά τον άφησες να… αλωνίζει! Αν είσαι δεσμευμένος, ταξιδεύεις σε πελάγη ευτυχίας. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις στο διαδίκτυο με επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα έχεις πολλές δυσκολίες στη δουλειά, οπότε στηρίξου σε έμπιστους συνεργάτες και μην πιστεύεις σε λόγια. Ένα παλιό επαγγελματικό σχέδιο επανέρχεται. Μην καθυστερήσεις να το ξεκινήσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, «φλέρταρε» και από μια επαγγελματική συνάντηση θα προκύψει έρωτας. Αν σου αρέσει πολύ, ρίσκαρε και όπου σε βγάλει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φρόντισε να οργανώσεις καλά τα σχέδιά σου. Να προσέχεις πού ανοίγεσαι, γιατί και οι… τοίχοι έχουν αυτιά. Έχεις πολλά στο κεφάλι σου, αλλά αυτό δεν είναι λόγος να φορτίζεις το ταίρι σου με αρνητισμό. Δείξε του τρυφερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, πλησίασε το άτομο που έχεις βολιδοσκοπήσει. Μόνο έτσι θα ξεκαθαρίσεις το τοπίο. Ίσως δεν είναι αυτό που νομίζεις. ΛΕΩΝ Θα τα καταφέρεις γιατί, όταν βάζεις στόχο κάτι, δεν σε σταματάει τίποτα. Μην παραγκωνίζεις τους συνεργάτες σου, ειδικά αυτούς που έχουν αποδείξει την αφοσίωσή τους. Αν είσαι δεσμευμένος, μη θελήσεις να λύσεις σήμερα προβλήματα που δημιούργησαν οι άλλοι στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια συνάντηση με έναν παλιό έρωτα θα σου φτιάξει τη διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα εκπλαγείς, καθώς ένας συνεργάτης σου θα σου δώσει μια καλή ιδέα στη δουλειά και θα σε βγάλει από οικονομικό αδιέξοδο. Έτσι θα καταφέρεις να «μπαλώσεις» μια ζημιά. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει σε όλες τις αποφάσεις σου. Αν «φλερτάρεις» με τη μοναξιά, δεν θα είναι για πολύ, αρκεί να μη σταθείς σε λεπτομέρειες.

ΖΥΓΟΣ

Κοίταξε το συμφέρον σου. Περίμενε, γιατί η καλή συνεργασία θα έρθει από το άμεσο περιβάλλον σου. Μην πολυζυγίζεις τα πράγματα και προχώρα δυναμικά, θέτοντας και τους δικούς σου όρους συνεργασίας. Αν είσαι δεσμευμένος, να ανανεώσεις τη σχέση σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, να βρεις επιτέλους το «λιμάνι» σου για να αράξεις. Όμως, το… ματάκι σου παίζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μη μένεις στις αναποδιές, προχώρα μπροστά και θα κερδίσεις. Ένα καινούριο επαγγελματικό σχέδιο ανοίγεται μπροστά σου. Μην το «φρενάρεις» με την απαισιοδοξία και τη μυστικοπάθειά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σου δίνει λύση που ούτε καν φαντάζεσαι. Αν είσαι αδέσμευτος, προχώρα αργά, όπως το συνηθίζεις θέλοντας να νιώσεις σιγουριά. Καλά κάνεις, για να μην πληγωθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά και μάλιστα αποφασίζεις να ανοιχτείς και σε κάτι καινούριο. Αν το έχεις οργανώσει καλά, θα πετύχεις. Αν είσαι απλώς ενθουσιώδης, μην το κάνεις. Αν είσαι δεσμευμένος, θα κάνεις ένα σύντομο ταξιδάκι για να ανανεωθείς με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις. Καλύτερα όμως να εστιάσεις σε ένα μόνο στόχο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαι πρακτικός και έχεις εναλλακτικό σχέδιο στη δουλειά. Αυτό θα σε βοηθήσει να προλάβεις μια… κακοτοπιά ή ένα λάθος από συνεργάτη σου. Η ψυχραιμία σου θα βοηθήσει. Αν είσαι δεσμευμένος, μην απομακρύνεσαι από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ψάχνεις για κάτι καλό γι’ αυτό και φλερτάρεις, αλλά δεν σε ικανοποιεί τίποτα. Μην ανησυχείς, γιατί έρχεται έρωτας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και ισορροπούν, αλλά μην είσαι υπεραισιόδοξος. Κινήσου με ευελιξία στο εργασιακό σου περιβάλλον, χωρίς να ανοίγεσαι σε πρόσωπα που δεν γνωρίζεις. Πρώτα δες τις προθέσεις τους. Μην είσαι ενθουσιώδης. Αν είσαι δεσμευμένος, δείχνεις τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέα γνωριμία και σου ανεβάζει τη διάθεση. Προχώρησέ το.

ΙΧΘΥΕΣ

Κράτησε πολύτιμους παλιούς συνεργάτες, αλλά ανανεώσου κιόλας, χωρίς όμως να εμπιστεύεσαι τους πάντες. Ένα επαγγελματικό σχέδιο πρέπει να το ξεκινήσεις άμεσα. Μην το καθυστερείς συνεχώς από ανασφάλεια. Αν είσαι δεσμευμένος, όλα πάνε καλά και είσαι πολύ τρυφερός με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ο ρομαντισμός σου και η δοτικότητά σου δεν περνάνε απαρατήρητα. Έχεις μεγάλη πέραση.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου