Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 3 Νοεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 3/11/2023.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Ο Ήλιος τα… έχει βάλει με τον Δία και οι αντιθέσεις τους θα σε κάνουν νευρικό. Ηρέμησε και προσπάθησε να διαφυλάξεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις από ξεσπάσματα και ρήξεις! Να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε τα λόγια σου στο έτερόν σου ήμισυ γιατί θα… εκραγεί! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα δεν έχεις τύχη.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχεις απρόσμενες αλλαγές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Να παραμείνεις ψύχραιμος. Μείωσε τις σπατάλες, γιατί θα μείνεις με άδειο πορτοφόλι. Θα πρέπει να ψάξεις να βρεις νέα πηγή εσόδων σύντομα, αν και φαίνεται σαν κάτι καλό να κινείται λίγο αργότερα στη δουλειά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλέσεις καβγά. Αν είσαι αδέσμευτος, μην μπλέκεις σε «καμένες» ιστορίες.

ΔΙΔΥΜΟI

Να μη σε πιάσει πανικός μπροστά στις αναποδιές, καθώς κάποια άγχη σου θα σε οδηγήσουν σε αδιόρθωτα λάθη. Χρησιμοποίησε τη διπλωματία σου για να μην τσακωθείς με έναν καλό συνεργάτη σου. Αν είσαι δεσμευμένος, δεν σου φταίει το ταίρι σου για να ξεσπάς τα νεύρα σου. Αν είσαι αδέσμευτος, να αποφύγεις ένα φλερτ στον επαγγελματικό σου χώρο, γιατί θα εκτεθείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τι μουρμούρα έχουν να φάνε οι συνεργάτες σου δεν λέγεται! Προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος, γιατί είναι απλώς μια αναποδιά στη δουλειά. Μην κάνεις πράγματα για τα οποία θα μετανιώσεις, γιατί είσαι τύπος που εξαρτάσαι από τους δικούς σου ανθρώπους. Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι απαισιόδοξος. Αν είσαι αδέσμευτος, ξέρεις ότι οι επιπόλαιες σχέσεις δεν σου ταιριάζουν.

ΛΕΩΝ

Έξοδα που αφορούν στο σπίτι σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού. Ξανακάνε προγραμματισμό, αν δεν θέλεις να μείνεις με άδειο πορτοφόλι. Δεν τα ξέρεις όλα, οπότε άκουσε φίλο, συνεργάτη ή το ταίρι σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην προσπαθήσεις τώρα να λύσεις ένα πρόβλημα. Αν είσαι αδέσμευτος, πες «όχι» σε έναν παλιό έρωτα που έρχεται και απειλεί να σε… κάψει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ήλιος με τον Δία κάνουν τα… τερτίπια τους και μπορεί να τσακωθείς με έναν καλό σου συνεργάτη. Να υποχωρήσεις, αν δεν θέλεις να τινάξεις στον αέρα κάτι πολύ καλό που πάτε να κάνετε. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θέλεις αποδείξεις της αγάπης σου. Αν είσαι αδέσμευτος, κολλάς σε λεπτομέρειες, γι’ αυτό δεν προχωράει μια σχέση.

ΖΥΓΟΣ

Πρόσεχε να μην τα θαλασσώσεις στην επαγγελματική αλλά και στην προσωπική σου ζωή. Αν και τον τελευταίο καιρό προσπαθείς πολύ στη δουλειά σου, έχεις άγχος με αποτέλεσμα να μην αποφύγεις ένα σοβαρό λάθος. Μείνε ψύχραιμος. Αν είσαι δεσμευμένος, εμπιστεύσου το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην μπερδεύεις την αγάπη με το σεξ. Θα πληγωθείς από νέα σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να προστατέψεις τις φιλικές και επαγγελματικές σου σχέσεις από παρεξηγήσεις που θα σου στοιχίσουν ψυχολογικά. Στον οικονομικό τομέα καλά τα πας, αλλά σήμερα θα πρέπει να προσέξεις λίγο παραπάνω. Αν είσαι δεσμευμένος, θα κλειστείς στον εαυτό σου και θα απογοητεύσεις το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, μην προσεγγίσεις κάποιο πρόσωπο που γνώρισες γιατί θα απογοητευτείς. Περίμενε άλλο και δράσε γρήγορα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικονομικά θα μετανιώσεις σήμερα για παλιά λάθη, ενώ ένα έγγραφο θα σε αναστατώσει. Να εμπιστευτείς το κατάλληλο πρόσωπο, ώστε να λύσεις το πρόβλημα. Μην το αντιμετωπίσεις με τη γνωστή υπεραισιοδοξία σου, γιατί αργότερα θα πελαγώσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι σε κρυφές σχέσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, μη γυρίσεις σε έναν παλιό έρωτα. Επέστρεψε για να πάρει μόνο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα επαγγελματικό σου σχέδιο θα ανατραπεί. Ευτυχώς, είσαι οργανωτικός και θα προλάβεις τη μεγάλη ζημιά. Έχεις ικανούς συνεργάτες και θα το παλέψετε μαζί. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε γιατί μια φράση μπορεί να… πυροδοτήσει έκρηξη. Αν συμβεί, δύσκολα θα διορθωθεί. Αν είσαι αδέσμευτος, καλύτερα να μην εκδηλώσεις ερωτικό ενδιαφέρον για ένα φιλικό πρόσωπο, γιατί θα το χάσεις από κοντά σου. Προχώρα σε κάτι άλλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επαγγελματικά, θα έχεις κάποια ξαφνικά οικονομικά προβλήματα. Καταλαβαίνεις ότι πρέπει να μαζευτείς κι έτσι αρχίζεις περικοπές, που ίσως δεν θα αρέσουν σε δικά σου πρόσωπα, τα οποία σε έχουν συνηθίσει …ανοιχτοχέρη. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου έχει παράπονα. Αν είσαι αδέσμευτος, πιθανόν να παρασυρθείς σε κάτι εφήμερο. Αν το θέλεις πολύ, ζήσε το, αλλά μην κάνεις όνειρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Πρόσεξε να μην πάρεις αψήφιστα ένα μήνυμα ή μια είδηση στη δουλειά σου. Τακτοποίησέ το εδώ και τώρα και μην ακούς τυχαίες γνώμες. Πρέπει να κλείσεις… πληγές του παρελθόντος για να προχωρήσεις παρακάτω. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά, αν δεν αρχίσεις τις ζήλιες σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, φλερτάρεις χωρίς αποτέλεσμα. Μην πτοείσαι. Το καλό έρχεται.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου