Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 2 Νοεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Ζώδια αστρολογία

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 2 /11/2023.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Ένα σχέδιό σου τώρα μπαίνει σε εφαρμογή. Μόνο μη βιαστείς να πανηγυρίσεις και συγκράτησε τα έξοδά σου. Επίσης, μην εμπιστεύεσαι πρόσωπα που δεν γνωρίζεις καλά, γιατί μπορεί μια ιδέα σου να την παρουσιάσουν σαν δική τους. Αν είσαι δεσμευμένος μίλα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος αποφασίζεις ότι θέλεις να βρεις ταίρι για δέσμευση.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Μια επαγγελματική πρόταση σε «διχάζει». Μη βιαστείς να απαντήσεις. Σκέψου με γνώμονα το ποιοι σε έχουν βοηθήσει και είναι κοντά σου. Άλλωστε στη ζωή αυτό που μετράει είναι οι άνθρωποι. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου δείχνει λατρεία και το ακολουθείς. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις και έρχεται κάτι που σου απογειώνει τη διάθεση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εμπειρία και το ένστικτό σου θα σε οδηγήσουν σωστά ώστε να κλείσεις μια καλή επαγγελματική συμφωνία. Να είσαι προσηλωμένος στον στόχο και όχι σε κουτσομπολιά. Μη δεχτείς να μπεις σε μια φατρία για να πετύχεις αυτό που θες. Αν είσαι δεσμευμένος απόλαυσε τη συντροφικότητα και την ηρεμία. Αν είσαι αδέσμευτος γυρίζεις σε κάτι παλιό.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να δεις προσεκτικά τι σου προτείνουν και ζήτα εγγυήσεις για να προχωρήσεις. Είναι σημαντικό να εμπιστευθείς τους συνεργάτες σου πριν υπογράψεις μια επαγγελματική συμφωνία. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα. Αν είσαι δεσμευμένος να είσαι τρυφερός και δοτικός όπως και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται γνωριμία. Εμπιστεύσου το καινούργιο αλλά μην το παίζεις θύμα.

 

ΛΕΩΝ

Να προσγειωθείς και να συνεργαστείς με πρόσωπα εμπιστοσύνης που έχουν κάτι αξιόλογο να σου προτείνουν. Μη διαστάσεις να πάρεις αποφάσεις με ρίσκο γιατί μόνο έτσι θα δεις το ταμείο σου να γεμίζει. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος πες «όχι» σε ανούσιες ερωτικές επαφές και γνωριμίες γιατί θέλεις κάτι σταθερό.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα οικονομικά σου πάνε καλά αλλά θα πάνε και καλύτερα καθώς εδώ και καιρό δουλεύεις ένα σχέδιο που θα σου αποδώσει γρήγορα κέρδη. Αυτό που έχει σημασία είναι να διαλέξεις τους κατάλληλους συνεργάτες και να παρουσιάσεις την πρότασή σου. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου θέλει στοργή. Αν είσαι αδέσμευτος περνάς καλά με νέα γνωριμία.

 

ΖΥΓΟΣ

Να προσέξεις μην τα «σπάσεις» με έναν συνεργάτη και χαλάσεις μια φιλία χρόνων. Μείνε στο παρασκήνιο και δες πώς θα ξεφύγεις από μια εμπόλεμη κατάσταση. Μπόρα είναι θα περάσει. Ασχολήσου με τρέχοντα πρακτικά θέματα στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος απόφυγε να παίξεις σε διπλό ταμπλό. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται γνωριμία από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην κλείνεσαι στο καβούκι σου και χρησιμοποίησε τη διαίσθησή σου για μια νέα ιδέα που σου προτείνεται. Κάποιοι συνεργάτες σου είναι δοκιμασμένοι και μπορούν να σου προσφέρουν λύση σε οικονομικό θέμα που σε προβληματίζει. Αν είσαι δεσμευμένος έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος πρόσωπο από το διαδίκτυο θα σε ενθουσιάσει. Πρόσεχε!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανοίξου τόσο όσο σε παίρνουν τα οικονομικά σου σε κάτι καινούργιο στη δουλειά σου. Ταυτόχρονα, μην αφήνεις και τις καθημερινές υποχρεώσεις στη δουλειά που τρέχουν και χρειάζονται διεκπεραίωση. Αν είσαι δεσμευμένος ζεις ωραίες στιγμές και ανανεώνεσαι. Αν είσαι αδέσμευτος αποφασίζεις ότι πλέον δεν σε καλύπτουν περιπέτειες της μια βραδιάς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις έναν μοναδικό τρόπο να προφυλάσσεσαι από τις κακοτοπιές. Έτσι δύσκολα θα πειστείς από κάτι καινούργιο που θα σου προταθεί. Ένας συνεργάτης σου θα προσπαθήσει να σε πείσει. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος έχεις ανεβάσει τον πήχη – κατέβασέ τον αν δεν θέλεις να μείνεις για πολύ ακόμα μόνος.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αισιοδοξία σου σε βοηθάει να αντιμετωπίσεις την όποια αντιξοότητα. Σχεδιάζεις νέα πράγματα και σήμερα κάνεις ένα μικρό βήμα για να τα ξεκινήσεις, κάτι που σχεδιάζεις εδώ και καιρό. Αν συνεχίσεις έτσι, θα καταφέρεις σύντομα να έχεις κέρδος. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου ζητάει προσοχή. Αν είσαι αδέσμευτος σκέφτεσαι ότι πρέπει να «νοικοκυρευτείς».

 

ΙΧΘΥΕΣ

Να σκεφτείς με τη λογική και όποιος σου κάνει νερά, απομάκρυνέ τον. Έχεις παλέψει πολύ στη δουλειά, οπότε μην αφήσεις να υπάρχουν «εχθροί» πίσω από την πλάτη σου. Αν χρειαστεί, χρησιμοποίησε ισχυρούς συμμάχους ώστε να καταλάβουν ότι δεν αστειεύεσαι. Αν είσαι δεσμευμένος σταμάτα να είσαι κτητικός. Αν είσαι αδέσμευτος έχεις μεγάλη ζήτηση και γίνεται συζήτηση.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου