Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 1 Νοεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 1/11/2023.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Νιώθεις ότι είσαι έτοιμος να εκραγείς! Αν και η σημερινή Νέα Σελήνη δεν σε επηρεάζει, έχεις δυσκολίες οικονομικές που πρέπει να παλέψεις. Πρόσεξε μόνο μην κάνεις λάθη στη δουλειά, γιατί τότε τα πράγματα δεν θα διορθώνονται. Αν είσαι δεσμευμένος, δώσε σημασία στο ταίρι σου γιατί το έχεις παραμελήσει. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται κάτι καλό αλλά για λίγο. Ζήσε το.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η σκληρή Νέα Σελήνη σού δείχνει τα… ζόρικα από την πρώτη μέρα του μήνα. Προδοσίες και ανατροπές σε σχέδιά σου αλλά και μεγάλη ασυνεννοησία θα σε ταράξουν. Προσπάθησε να μη δείξεις εγωιστική συμπεριφορά στον άνθρωπό σου, γιατί προμηνύεται καβγάς και οριστική ρήξη. Αν είσαι αδέσμευτος, επιτέλους θα προσέξεις ένα πρόσωπο από τον χώρο της δουλειάς.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να μη βιαστείς να διαδώσεις την ιδέα σου αριστερά και δεξιά, γιατί καραδοκούν ανταγωνιστές και θα μείνεις μετέωρος. Θα στενοχωρηθείς, γιατί μια αλλαγή σχεδίων θα στοιχίσει και στην τσέπη και στη δημοτικότητά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε στο ταίρι σου πόσο το υπολογίζεις με μια πράξη αγάπης. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται ερωτική επανασύνδεση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την γκρίνια δεν διορθώνεται το οικονομικό σου πρόβλημα, οπότε κοίτα να συμμαζέψεις τα χρέη σου και να ριχτείς στη δουλειά. Ένας νέος προγραμματισμός θα βοηθήσει. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε μη χαλάσεις την ερωτική βραδιά. Αν είσαι αδέσμευτος, μην μπλέκεις από μοναξιά σε ερωτικές ιστορίες που δεν οδηγούν πουθενά.

 

ΛΕΩΝ

Ως ζώδιο του Σταθερού Σταυρού μια λαχτάρα από τη «σκληρή» Νέα Σελήνη θα την πάρεις σε θέμα που αφορά το σπίτι ή τη δουλειά σου. Στηρίξου σε παλιούς καλούς συνεργάτες σου ή στο ταίρι σου. Αν είσαι δεσμευμένος, τα δύσκολα οικονομικά δεν αφήνουν περιθώρια για χαρές. Αν είσαι αδέσμευτος, σου… χτυπάει την πόρτα μια νέα γνωριμία που υπόσχεται έντονες συγκινήσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια νέα ιδέα που σου έχει κολλήσει στο κεφάλι είναι καλύτερα να την αφήσεις για αργότερα, αφού πρώτα εξασφαλίσεις συμμάχους. Ευτυχώς είσαι ψύχραιμος, οπότε θα καταφέρεις να κρατηθείς σε μια…. στραβοτιμονιά στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, μια συζήτηση με το ταίρι σου πιθανότατα θα καταλήξει σε καβγά. Αν είσαι αδέσμευτος, μην είσαι ευκολόπιστος.

 

ΖΥΓΟΣ

Επαγγελματικές ευκαιρίες έχεις, αλλά με πανικό δεν μπορείς να δεις καθαρά. Όπως επίσης και με το να πολυζυγίζεις τα πράγματα χάνεις πολύτιμο χρόνο και ευκαιρίες. Προχώρα κάνοντας προγραμματισμό και αρκετή οικονομία. Αν είσαι δεσμευμένος, μη ζητήσεις τώρα εξηγήσεις από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις μια ενδιαφέρουσα ερωτική εξομολόγηση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δύσκολη η πρώτη μέρα του μήνα με τη Νέα Σελήνη να σε «χτυπάει» κατακούτελα. Κάποιοι θέλουν να σου βάλουν… τρικλοποδιά. Ευτυχώς που από τη φύση σου είσαι καχύποπτος και ίσως προλάβεις να γλιτώσεις κάποια πράγματα. Μην τσακωθείς, γιατί τώρα δεν θα έχεις το πάνω χέρι. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, πιθανότατα θα έχεις επανασύνδεση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να μην ακούς τρίτους και εμπιστεύσου το ένστικτό σου. Μη δανείσεις χρήματα, γιατί θα τα χάσεις. Κάνεις πολλά επαγγελματικά ανοίγματα ταυτόχρονα και αυτό εγκυμονεί κινδύνους για την επιτυχία των σχεδίων σου. Προχώρα βήμα βήμα. Αν είσαι δεσμευμένος, πάψε να… λοξοκοιτάς, θα αποκαλυφθείς! Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε με την ψυχή σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να κοιτάξεις πάλι ένα επαγγελματικό σχέδιό σου, γιατί ακόμα και από εσένα, που είσαι της λεπτομέρειας, κάτι έχει ξεφύγει. Εμπιστεύσου έναν παλιό συνεργάτη, γιατί έχει κάτι καλό να σου προτείνει. Χρειάζεται όμως καλό προγραμματισμό. Αν είσαι δεσμευμένος, μη γίνεσαι κτητικός. Αν είσαι αδέσμευτος, επικεντρώσου σε μια νέα γνωριμία από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να προσέξεις, γιατί η Νέα Σελήνη «χτυπάει» τα οικονομικά σου. Μην κάνεις μεγαλόπνοα και ανεδαφικά προς το παρόν επαγγελματικά σχέδια. Πρόσεξε, γιατί πάνω στον ενθουσιασμό σου μπορεί να εμπιστευτείς λάθος άτομα και να χάσεις χρήματα. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε τα συναισθηματικά ξεσπάσματα. Αν είσαι αδέσμευτος, το πρόσωπο που διεκδικείς σου κρύβει πράγματα.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Έχεις καταφέρει κάποια πράγματα στη δουλειά, οπότε κάνε ένα πλάνο και συνέχισε για τον επόμενο στόχο. Όμως μην παρεκκλίνεις οικονομικά, γιατί σε πιάνουν οι ευαισθησίες σου και θέλεις να ικανοποιήσεις όλους όσοι σου κλαίγονται. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ψάχνεις κάτι ανέφικτο. Άλλαξε ρότα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου