Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 31 Οκτωβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 31 /10/2023.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σου;

 

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα φέρνει ξαφνικές ανατροπές στη ζωή σου. Μην αγχώνεσαι, γιατί είναι προσωρινές και κάποιες για το καλό σου. Οι φίλοι σου, οι συνεργάτες σου και το ταίρι σου θα είναι δίπλα σου σε ό,τι αποφασίσεις. Στα συναισθηματικά σου μην έχεις νεύρα, ενώ αν βολιδοσκοπείς ένα πρόσωπο, τα μηνύματα είναι ευνοϊκά. Προχώρησε δυναμικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Να μη δίνεις σημασία σε ανταγωνιστές που προσπαθούν να σε πλήξουν. Δεν θα καταφέρουν τίποτα γιατί εσύ έχεις πάρει φόρα. Κάποιες αναταράξεις στα επαγγελματικά δεν πρέπει να σε πτοήσουν. Ξέρεις να κάνεις κάτι καλά, οπότε αφοσιώσου σε αυτό. Θα τα καταφέρεις. Στην προσωπική σου ζωή, θα φερθείς με υπευθυνότητα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος, μια γνωριμία υπόσχεται σταθερότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι η παρορμητικότητα στα επαγγελματικά σου, γιατί θα πέσεις σε λάθη. Να φροντίσεις να κάνεις καλό προγραμματισμό και μη δώσεις βάση σε λόγια τρίτων που δεν θέλουν πάντα το καλό σου. Στα συναισθηματικά σου απόφυγε τις κόντρες και τους ανούσιους καβγάδες, ενώ αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ και κατακτήσεις. Απόλαυσέ το.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρόσεξε να μην τσακωθείς με συνάδελφό σου γιατί θα χάσεις έναν ισχυρό σύμμαχο. Με το να γκρινιάζεις δεν θα λυθεί ένα πρόβλημα. Προσπάθησε να βρεις μια πηγή εσόδων, έστω κάνοντας περικοπές. Δώσε προσοχή στη συναισθηματική σου ασφάλεια. Αν είσαι αδέσμευτος, θα μαγέψεις ένα πρόσωπο που έρχεται για να μείνει. Μη διστάσεις. Ζήσε το και όπου βγει.

ΛΕΩΝ

Οικονομικά θα έχεις προβλήματα γιατί δεν συνεργάζεσαι με τους άλλους και δεν ακούς τους συναδέλφους σου. Κάνεις του κεφαλιού σου και ο υπέρμετρος εγωισμός σου δεν σε αφήνει να παραδεχτείς ότι κάνεις λάθη. Ρίξου στη δουλειά και φρόντισε να πάρεις τη γνώμη καλών σου συνεργατών. Το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις πολλές νέες γνωριμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχεις μια επαγγελματική επιτυχία χάρη στη σκληρή δουλειά σου. Αυτό δεν θα χαροποιήσει ένα συνεργάτη σου που θα προσπαθήσει να σου βάλει… τρικλοποδιά. Απομόνωσέ τον εγκαίρως. Στα συναισθηματικά σου μην κατακρίνεις το ταίρι σου γιατί είναι στο «τσακ» να σου κουνήσει το μαντίλι. Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται νέος έρωτας κεραυνοβόλος. Μην τον χάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Να μην ξεφύγεις κάνοντας παράλογα έξοδα για την καλοπέρασή σου και γι’ αυτούς που αγαπάς. Θα το μετανιώσεις αργότερα. Μη βάλεις μπροστά ένα σχέδιό σου για καινούριο ξεκίνημα. Προστάτεψε τα κεκτημένα σου από ανταγωνιστές. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου είναι γεμάτο πάθος. Αν είσαι αδέσμευτος, βρίσκεις το μεγάλο έρωτα. Μόνο μη… χτυπάς και αλλού. Θα χάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στα οικονομικά σου θα έχεις λίγο άγχος για έξοδα του σπιτιού. Θα κλειστείς και πάλι στο… καβούκι σου γιατί θέλεις να ηρεμήσεις και να πάρεις κάποιες σοβαρές επαγγελματικές αποφάσεις. Στα αισθηματικά σου μην παρασύρεσαι σε εντάσεις, ενώ αν είσαι ελεύθερος, κάνεις βήματα για επανασύνδεση. Αν το θέλεις πολύ, τόλμησέ το. Αλλιώς προχώρα παρακάτω χωρίς καθυστέρηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ρίξου στη δουλειά γιατί τελευταία βαριέσαι και παρατάς πράγματα στην τύχη τους. Έχεις ήδη καταφέρει κάποια πράγματα επαγγελματικά, αλλά θα πρέπει να προσέξεις τις νέες προκλήσεις που θα ακολουθήσεις. Καλύτερα κλείσε τις όποιες εκκρεμότητες. Αν είσαι σε σχέση, σήμερα θα κάνεις μια εποικοδομητική συζήτηση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ευνοούνται νέες γνωριμίες και κατακτήσεις. Προχώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έχεις κέρδη και θα σου φύγει το άγχος που σε «κυνηγάει» τις τελευταίες μέρες. Έχεις καταφέρει να βάλεις πράγματα σε σειρά, ενώ χάρη στην οργανωτικότητά σου προλαβαίνεις καταστάσεις. Θα καλύψεις οικονομικά έξοδα της οικογένειας ή κάποια ζημιά που θα παρουσιαστεί στη δουλειά. Άφησε το ταίρι σου να σε… ταξιδέψει. Αν δεν έχεις σύντροφο, ένα πρόσωπο σου αποκαλύπτεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να προσέξεις να μην τσακωθείς στη δουλειά για ανούσια πράγματα. Έχεις πάρει φόρα και θέλεις να τα κάνεις όλα τώρα κι έτσι δεν αποφεύγεις τα λάθη. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χάσεις χρήματα ή μια φιλία. Μη λειτουργείς απρογραμμάτιστα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα ρίξεις τα… δίχτυα σου σε πολλές μεριές.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ψυχολογική σου κατάσταση είναι αυτό που θέλεις να διορθώσεις και γι’ αυτό κινείσαι παρασκηνιακά για να δεις τι γίνεται. Ό,τι κι αν διαπιστώσεις, μείνε ψύχραιμος. Δεν είναι ώρα να χάνεις «συμμάχους», ούτε να κάνεις εχθρούς. Έχε τα μάτια σου δεκατέσσερα και κάλυψε τα νώτα σου. Μην είσαι ζηλιάρης, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μη βασίζεσαι σε μεγάλα λόγια.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου