Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 30 Οκτωβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 30 /10/2023.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σου;

 

ΚΡΙΟΣ

Τα πας καλά στη δουλειά σου, αλλά να προσέξεις περισσότερο τη συμπεριφορά σου. Δεν μπορούν όλοι οι συνεργάτες σου να ανεχθούν τα ξεσπάσματά σου. Επιπροσθέτως και για σένα δεν είναι καλό, γιατί χάνεις συμμάχους και φίλους. Αν είσαι δεσμευμένος, κάνε μια έκπληξη στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις πολλές προκλήσεις. Διάλεξε την καλύτερη.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Θα σε προβληματίσει μια νέα επαγγελματική πρόταση. Έχεις κουραστεί να περιμένεις κάτι και θέλεις να αλλάξεις πλεύση. Να μείνεις εκεί που ξέρεις ότι έχεις γερούς συμμάχους. Η νέα πρόταση είναι μεν φαντεζί, αλλά μήπως είναι «περιτύλιγμα»; Αν είσαι δεσμευμένος, θα κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βάλε τους δικούς σου όρους και μην κολλήσεις σε συναισθηματισμούς σε μια νέα επαγγελματική πρόταση. Θα δεις ότι κάπου πάνε να σε ρίξουν και αυτό θα σε τσαντίσει, αλλά θα αποφύγεις να το δείξεις. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε το ταίρι σου γιατί έχει προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε και από μια επαγγελματική συνάντηση θα προκύψει έρωτας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να μην ενθουσιαστείς αν έρθει αναπάντεχα στα χέρια σου ένα καλό ποσό από μια νέα επαγγελματική συναλλαγή, αλλά συνέχισε την καλή δουλειά, γιατί οι συνεργάτες σου έχουν «επενδύσει» σε σένα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει σε ό,τι κάνεις. Αν είσαι αδέσμευτος, πλησίασε το άτομο που έχεις βολιδοσκοπήσει με θάρρος και αποφασιστικότητα.

 

ΛΕΩΝ

Να μην πείθεσαι από «αυλοκόλακες» και δες τα πράγματα καθαρά. Τα οικονομικά σου πάνε καλά, αλλά χρειάζεται αυτοσυγκράτηση. Ξοδεύεις αρκετά για την προβολή σου. Συγκρατήσου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου δεν αντέχει ότι το κριτικάρεις συνεχώς. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα επαγγελματικό ραντεβού εξελίσσεται γρήγορα σε ερωτική σχέση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το διαδίκτυο θα αποδειχθεί σωτήριο για νέους πελάτες, αρκεί να προσέξεις πολύ ποιους θα εμπιστευτείς. Να ελέγξεις καθετί που αφορά τους νέους συνεργάτες σου. Μην επενδύσεις περισσότερα από όσα αντέχει το ταμείο σου. Αν είσαι δεσμευμένος, κάνε μια ήρεμη συζήτηση με το ταίρι σου για να λύσεις ένα πρόβλημα. Από φιλικό περιβάλλον έρχεται έρωτας κεραυνοβόλος.

 

ΖΥΓΟΣ

Τα λόγια είναι εύκολα, οι πράξεις δύσκολες, οπότε προσγειώσου στη δουλειά και μην ενθουσιάζεσαι. Μια επαγγελματική πρόταση που θα σου γίνει θέλει προσοχή. Έχει πολλή χρυσόσκονη, αλλά κρύβονται παγίδες. Αν είσαι δεσμευμένος, μην «κουκουλώνεις» τα προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις «λιμάνι», αλλά παίζεις αριστερά και δεξιά. Επικεντρώσου σε έναν στόχο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάνε μεθοδευμένες κινήσεις και εμπιστεύσου συνεργάτες που ξέρουν καλά τη δουλειά. Έχεις οικονομικά ανοίγματα που θέλουν προσοχή και άμεσους διακανονισμούς. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά. Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα συζητάς με το ταίρι σου ένα πρόβλημα που σας ταλαιπωρούσε. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται κάτι καλό.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχεις τρέξει πολύ τον τελευταίο καιρό και έχεις σταθεροποιήσει κάποια πράγματα, αλλά δεν αρκεί. Κάποιοι σου υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια, αλλά όταν γίνει η στραβή θα σε αφήσουν εκτεθειμένο. Πρόσεχε. Στα αισθηματικά σου αν είσαι δεσμευμένος θέλεις να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος, οι νέες γνωριμίες ευνοούνται.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η δουλειά σου πάει καλά, καθώς έχουν αρχίσει να αποδίδουν κάποια σχέδια που έβαλες σε εφαρμογή εδώ και λίγο καιρό. Είσαι πολύ οργανωτικός στη δουλειά, κάτι που εκτιμούν οι συνεργάτες σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αναβάλεις μια συζήτηση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν θέλεις σχέση γιατί είσαι αφοσιωμένος στη δουλειά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέλεις όλα να γίνονται γρήγορα και επιτυχημένα και αυτό τις περισσότερες φορές δεν είναι εφικτό, οπότε παρατάς την προσπάθεια. Πρόσεξε μήπως πάνω στη βιασύνη σου κάνεις ένα σημαντικό λάθος. Να είσαι ήρεμος και να επιμένεις σε ό,τι ξεκινάς. Αν είσαι δεσμευμένος, δείχνεις τρυφερότητα στο ταίρι σου και το… απογειώνεις. Αν είσαι αδέσμευτος, «παίζεις» στο διαδίκτυο.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Έχεις ανοιχτεί σε πολλά μέτωπα και θα πρέπει να αρχίσεις να κλείνεις τρύπες. Μην αφήνεις χρέη να μαζεύονται και να είσαι συνεπής στους διακανονισμούς σου. Πρόσεξε, γιατί κάποιοι θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν την καλή σου καρδιά. Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι πολύ δοτικός με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μη βλέπεις κάθε γνωριμία σαν έρωτα.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου