Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 27 Οκτωβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 27 /10/2023.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σου;

 

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος της Συγκομιδής το Σάββατο αλλά και η Νέα Σελήνη την Τετάρτη 1η του μήνα χτυπούν ανελέητα (κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού Ταύρο, Λέοντα, Σκορπιό, Υδροχόο), γι’ αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε όλα. Στα επαγγελματικά, κοίτα να αφοσιωθείς στη δουλειά σου. Aν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρχει γκρίνια. Αν είσαι αδέσμευτος, μην ξεκινήσεις κάτι.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχεις έντονο άγχος, καθώς η Πανσέληνος της Συγκομιδής το Σάββατο (με έκλειψη Σελήνης!) και η Νέα Σελήνη με το «καλημέρα» του Νοεμβρίου θα παίξουν άσχημα με τα νεύρα σου. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε στοργή στο ταίρι σου και μην ξεσπάς πάνω του. Αν είσαι ελεύθερος, τίποτα δεν θα σου αρέσει, οπότε μην το ψάξεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ενώ οι περισσότεροι επηρεάζονται αρκετά από την Πανσέληνο, ευτυχώς εσένα σε σώζει ο διπλωματικός τρόπος που αντιμετωπίζεις τα γεγονότα. Ωστόσο, θα είσαι τόσο αγχωμένος που δεν θα καταφέρεις να δεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Αν είσαι δεσμευμένος, μην τσακωθείς γιατί θα είναι δύσκολο να το μαζέψεις, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται έρωτας κεραυνοβόλος.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια αναμπουμπούλα θα την περάσεις στη δουλειά σε οικονομικό επίπεδο, καθώς θα πρέπει να τακτοποιήσεις σοβαρές εκκρεμότητες. Με την Πανσέληνο της Συγκομιδής και τη Νέα Σελήνη την ερχομένη Τετάρτη, το πλανητικό σκηνικό είναι περίεργο. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου ξέρει πώς να σε ανακουφίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν είναι εβδομάδα για ερωτικό ρίσκο.

 

ΛΕΩΝ

Τα επαγγελματικά θα έχουν προβλήματα, γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή. Με την Πανσέληνο του Σαββάτου, με έκλειψη Σελήνης και τη Νέα Σελήνη την ερχόμενη Τετάρτη, ένα ηλεκτροσόκ θα το πάθεις! Πρόσεξε μην κάνεις λάθος κινήσεις από τον εκνευρισμό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε ενθαρρύνει. Αν είσαι αδέσμευτος, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα νιώθεις απογοήτευση, παρόλο που δεν βάλλεσαι άμεσα από το «σκληρό» πλανητικό σκηνικό. Προσπάθησε να βρεις την αισιοδοξία σου και να δεις ότι έχεις καταφέρει πολλά. Στη δουλειά, με τη βοήθεια καλών συνεργατών σου καταφέρνεις να αποφύγεις διάφορα αγκάθια. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις πολλά νεύρα και διάθεση για καβγά. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε.

 

ΖΥΓΟΣ

Η ψυχολογία σου θα έχει διακυμάνσεις, παρόλο που δεν σε επηρεάζει άμεσα το βαρύ πλανητικό σκηνικό. Μην ασχοληθείς με κάποιους στη δουλειά που θέλουν να αποχωρήσουν. Κανένας δεν μένει κάπου με το ζόρι. Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να μεταδώσεις θετική ενέργεια στο ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος αρέσεις. Προχώρα μπροστά και κάνε παιχνίδι.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η κούραση γίνεται πιο έντονη λόγω της επιρροής που δέχεσαι από την Πανσέληνο της Συγκομιδής μαζί με την έκλειψη Σελήνης. Με το που πας να συνέλθεις, την ερχόμενη Τετάρτη, 1η του μήνα, ξαναπέφτεις στα πατώματα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις ακαταμάχητη γοητεία αλλά καθόλου διάθεση για φλερτ.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στη δουλειά σου έχεις φροντίσει να βάλεις κάποια πράγματα στη σειρά, οπότε δεν αγχώνεσαι και τόσο. Ευτυχώς, το πλανητικό σκηνικό δεν σε επηρεάζει, οπότε φρόντισε για κάποια έξοδα που θα παρουσιαστούν και μην αγχώνεσαι, γιατί θα τα καταφέρεις. Αν είσαι δεσμευμένος, μην κάνεις ζήλιες στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, διασκέδασε και κάτι θα προκύψει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν και είσαι γενικά ψύχραιμος, αυτή τη φορά θα είσαι κάπως αγχωμένος και δεν αποκλείεται να κάνεις κινήσεις πανικού στη δουλειά. Πρόσεξε γιατί αν γίνει ένα λάθος δεν θα μπορείς να το μαζέψεις. Αν είσαι δεσμευμένος, βλέπεις τρυφερά και συντροφικά το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις και μπορεί να ενδώσεις σε μια σχέση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσηλώσου σε έναν στόχο και προσπάθησε να ηρεμήσεις, γιατί είσαι από τα ζώδια που βάλλονται από το πλανητικό σκηνικό των ημερών. Η δουλειά σου πάει καλά, αλλά εσύ δεν θέλεις να βαλτώνεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, δεν θα αργήσεις να προσελκύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Σε έχει πιάσει η τεμπελιά σου, ενώ θα πρέπει να κινηθείς γρήγορα και μεθοδικά. Στα οικονομικά σου αρχίζεις να βάζεις μια σειρά, αρκεί να μην παρασυρθείς σε σπατάλες. Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να είσαι χαλαρός και μην πιέζεις το ταίρι σου με τη ζήλια σου. Αν είσαι αδέσμευτος, κινήσου γρήγορα και στοχευμένα. Είσαι ονειροπόλος και τρυφερός.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου