Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 26 Οκτωβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 26 /10/2023.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σου;

 

ΚΡΙΟΣ

Πρόσεξε μην τσακωθείς με συνεργάτες, γιατί η ρήξη θα είναι οριστική. Στη δουλειά το κλίμα… μυρίζει μπαρούτι. Συγκράτησε τα νεύρα σου. Δεν σου φταίνε οι άλλοι αν εσύ έχεις φορτωθεί πολλές υποχρεώσεις. Μη χάνεις πολύτιμους συμμάχους. Αν είσαι αδέσμευτος, εθελοτυφλείς και δεν λύνεις σοβαρά προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος, μην επιχειρήσεις επανασύνδεση. Θα πληγωθείς γιατί υπάρχει ψευτιά.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε περιμένουν τρέξιμο και κούραση. Πρέπει να σκεφτείς και τον εαυτό σου και να ξεκουραστείς, γιατί η υπερκόπωση δεν… χτυπάει καμπανάκι. Εξάλλου, τα πας καλά στη δουλειά και κάθε φορά θέλεις να κάνεις κάτι παραπάνω και καλύτερο, οπότε ηρέμησε. Αν είσαι δεσμευμένος, θα απομακρυνθείς από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις να μείνεις μόνος.

ΔΙΔΥΜΟI

Η επαγγελματική σου ζωή κινδυνεύει από ένα μυστικό. Ζήτησε βοήθεια από ένα ισχυρό φιλικό σου πρόσωπο, ώστε να σε καλύψει στα δύσκολα. Μη ρισκάρεις στη δουλειά ή σε τυχερά παιχνίδια. Μείνε στο παρασκήνιο και παρακολούθησε αντιδράσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις ένα ωραίο βράδυ, αν δεν σε πιάσουν τα νεύρα σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις για το «παιχνίδι».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα πιεστείς οικονομικά, τόσο σε θέματα που αφορούν την οικογένεια όσο και τη δουλειά. Θα βρεις όμως λύσεις, αν παραμείνεις ψύχραιμος και βάλεις προτεραιότητες. Δεν γίνονται όλα μαζί. Έχεις ήδη βάλει σε τάξη κάποια πράγματα, οπότε με προγραμματισμό όλα θα γίνουν. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι ελεύθερος, μην ξαναγυρίσεις στα παλιά. Προχώρα.

ΛΕΩΝ

Να προσέξεις τι λες και πού το λες, καθώς και όταν οδηγείς. Μην υπογράψεις σήμερα μια οικονομική συμφωνία. Κάπου υπάρχει μια παγίδα, που δεν θα μπορέσεις να τη δεις τώρα. Ίσως αργότερα με ηρεμία καταλάβεις τι πρέπει να αλλάξεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το έτερόν σου ήμισυ σε χαλαρώνει. Αν είσαι αδέσμευτος, μην πείτε αμέσως «ναι» σε μια επανασύνδεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου στη δουλειά, γιατί κάποιος θέλει να σου βάλει… τρικλοποδιά. Απομόνωσέ τον και δείξε του να καταλάβει ότι δεν είσαι εύκολος αντίπαλος. Στην ανάγκη, χρησιμοποίησε έναν ισχυρό συνεργάτη, που θα τον ενημερώσει ότι θα χάσει την εύνοιά του. Αν είσαι δεσμευμένος, θα περάσεις όμορφα. Αν είσαι αδέσμευτος, κάποιο πρόσωπο σου ετοιμάζει «χυλόπιτα».

ΖΥΓΟΣ

Απόφυγε περιττά έξοδα και αφιερώσου στη δουλειά σου, γιατί ένα λάθος θα… ελαφρύνει το πορτοφόλι σου. Θα αγχωθείς, αλλά αυτό μπορεί να διορθωθεί μόνο με πολλή δουλειά. Ένας συνεργάτης σου θα σου δείξει το δρόμο για μια νέα δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, φέρσου ψύχραιμα για να μη γίνει καβγάς. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν ξέρεις τι θέλεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να επιστρατεύσεις τη λογική σου γιατί με άγχος δεν προχωράει τίποτα. Οι οικονομικές υποχρεώσεις σήμερα θα σε πιέζουν, οπότε να παραμείνεις ψύχραιμος και να βάλεις προτεραιότητες. Έχεις συνεργάτες που μπορούν να σε βοηθήσουν, αρκεί να τους εμπιστευτείς. Αν είσαι δεσμευμένος, μη… λοξοκοιτάς γιατί το ταίρι σου καραδοκεί στη γωνία. Αν είσαι αδέσμευτος, μη το σκέφτεσαι καν για επανασύνδεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλή είναι η υπεραισιοδοξία και η ανεμελιά, όταν όμως δεν γίνονται προσβλητικές για τους άλλους. Δεν θα σε δικαιολογούν πάντα οι συνεργάτες σου και οι άνθρωποι που σε αγαπούν. Άλλαξε τρόπο συμπεριφοράς. Έχεις ήδη καταφέρει πολλά στη δουλειά σου, οπότε συνέχισε. Αν είσαι δεσμευμένος, μην κάνεις ζήλιες. Αν είσαι αδέσμευτος, μια φιλία θα γίνει έρωτας. Το θες πραγματικά;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι ανταγωνιστές σου περιμένουν στη γωνία να κάνεις το λάθος, οπότε σκέψου με την ψυχρή λογική που σε διακρίνει πώς πρέπει να αντιμετωπίσεις μια αναποδιά. Άλλωστε, είσαι συνηθισμένος να έχεις και δεύτερο σχέδιο, αν κάτι στραβώσει. Αν είσαι δεσμευμένος, μη μεταφέρεις ένταση στο σπίτι. Αν είσαι αδέσμευτος, μη φλερτάρεις απροκάλυπτα στη δουλειά γιατί θα εκτεθείς. Σε συζητούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να προσέξεις σήμερα τις μετακινήσεις σου. Αν πας ταξίδι, φρόντισε ώστε να έχεις οργανώσει τα πάντα για να μη βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Ασχολήσου καλύτερα με καθημερινές υποχρεώσεις και άφησε τις… αποδράσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου αντιδράει στην αχαλίνωτη ελευθερία σου. Αν είσαι αδέσμευτος, διάλεξε ένα στόχο, όχι πολλούς, αν δεν θέλεις να μείνεις μόνος.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα πρέπει να ξαναοργανώσεις κάποια πράγματα και να στρωθείς στη δουλειά, αν δεν θέλεις να έχεις μεγάλη ζημιά. Με το να ονειροπολείς, δεν λύνονται τα προβλήματα, αλλά πολλαπλασιάζονται. Έχεις καλούς συνεργάτες που θα σε βοηθήσουν. Αν είσαι δεσμευμένος, προστάτεψε τη σχέση ή το γάμο σου από τρίτα πρόσωπα. Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι σε λάθος έρωτα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου