Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 25 Οκτωβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 25 /10/2023.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σου;

 

KΡΙΟΣ

Σε έχει πιάσει μια έντονη ανασφάλεια και θέλεις να επιβληθείς στους συνεργάτες σου. Μην το κάνεις γιατί θα χαλάσεις σχέσεις χρόνων. Άκουσέ τους και θα καταλάβεις ότι κάπου έχουν δίκιο. Αν είσαι δεσμευμένος, άφησε την καχυποψία σου στην άκρη και κάνε συζήτηση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μη φοβάσαι να προχωρήσεις σε σχέση, αλλά ζήτα έργα, όχι μόνο λόγια.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχεις πολλή όρεξη για να ασχοληθείς με υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Οι άλλοι ξέρουν πως μπορούν να στηριχτούν πάνω σου και αυτό σε κάνει ακόμα πιο δυναμικό, ώστε να καταφέρεις να ξεπεράσεις δυσκολίες. Επίσης, θα καταφέρεις να λύσεις προβλήματα που έχεις με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, προκύπτει έρωτας από το εργασιακό περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νιώθεις ότι όλοι θέλουν να σου βάλουν… τρικλοποδιές. Ηρέμησε. Δες καθαρά. Υπάρχουν συνεργάτες που ενδιαφέρονται για σένα και για τη δουλειά σου. Μην τους βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι. Αν είσαι δεσμευμένος, να επικεντρωθείς σε κοινούς στόχους που έχεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν ξέρεις τι ψάχνεις. Βρες τα πρώτα με σένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα θελήσεις να κλειστείς στον εαυτό σου, αλλά τα επαγγελματικά σου θέματα δεν σε αφήνουν να ηρεμήσεις. Πρέπει να κοιτάξεις σοβαρά τα οικονομικά σου, γιατί χρειάζεται να βρεις νέες πηγές εσόδων. Το διαδίκτυο προσφέρει δυνατότητες. Αν είσαι δεσμευμένος, μην έχεις συναισθηματικά ξεσπάσματα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, απόφυγε ένα πρόσωπο που επιστρέφει, γιατί σύντομα θα πληγωθείς.

ΛΕΩΝ

Οι συνεργάτες σου είναι «σύμμαχοι» σε μια καινούρια ιδέα σου, οπότε μην τους απογοητεύσεις. Θα έχεις επιτυχία μόνο αν κατέβεις από το… καλάμι σου. Πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου. Συνεργάσου. Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια αναποδιά στη δουλειά -πιθανότατα με ένα συνεργάτη που θα κάνει κάποιο λάθος- θα σε αναστατώσει. Να εμπιστευτείς το ένστικτό σου και όλα θα πάνε καλά. Έχεις δουλέψει πολύ, οπότε μπορείς να αντιμετωπίσεις και πιθανές δυσκολίες. Θα χαρείς κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις μαζί με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία θα σου αλλάξει οπτική.

ΖΥΓΟΣ

Σκέψου με ψύχραιμο τρόπο πώς θα προχωρήσεις κάποιες επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, αλλά μην κάνεις τώρα ανοίγματα. Συγκέντρωσε νέους συνεργάτες που θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν και κάνε καλό προγραμματισμό, ώστε να μην πάει κάτι λάθος. Αν είσαι δεσμευμένος, θα περάσεις συντροφικά. Αν είσαι αδέσμευτος, θα σε πλησιάσει ένα νέο πρόσωπο, αλλά για λίγο. Απόλαυσέ το κι όσο πάει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα οικονομικό θέμα θα έρθει στο προσκήνιο. Να εμπιστευτείς το ένστικτό σου κι έναν καλό συνεργάτη. Οι εξελίξεις θα σε δικαιώσουν, όχι όμως αμέσως. Να έχεις υπομονή και να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Αυτό έχει αρνητικό αντίκτυπο. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν θέλεις τώρα ερωτικά «μπλεξίματα». Προτιμάς τη μοναξιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχεις μαζέψει γύρω σου «αυλοκόλακες» και μπορεί να κάνεις λάθος εκτιμήσεις στη δουλειά. Η υπεραισιοδοξία σου κάποιες φορές αγγίζει τα όρια της επιπολαιότητας, οπότε πρόσεξε γιατί θα χάσεις μια ευκαιρία. Αν είσαι δεσμευμένος, μη γίνεσαι καχύποπτος με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου για να διαλέξεις. Μην είσαι πλεονέκτης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποιοι συνεργάτες σου θα θελήσουν να σε παραπλανήσουν σε ένα εργασιακό θέμα, γι’ αυτό να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Μην ανοιχτείς οικονομικά και μάλιστα σε κάτι καινούριο. Ευτυχώς, η καχυποψία σου θα σε σώσει ξανά. Αν είσαι δεσμευμένος, μην εγκαταλείπεις το ταίρι σου γιατί δουλεύεις πολύ. Αν είσαι αδέσμευτος, μην εμπιστευτείς πρόσωπο με την πρώτη ματιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα προκύψει πρόβλημα σε μια εμπορική συμφωνία, ενώ και η επικοινωνία δεν θα είναι καλή. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και μην τσακωθείς με ένα συνεργάτη σου, γιατί αυτός είναι η «γέφυρα» για να καταφέρεις να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Αν είσαι δεσμευμένος, άφησε το ταίρι σου να σε ηρεμήσει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις ζήτηση.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάποιες φορές έχεις πείσμα στον τρόπο που φέρεσαι και αυτό δεν αρέσει στους συνεργάτες σου. Μην το παρακάνεις και… ξεκαβάλα από το «καλάμι» σου, που προκύπτει από την ανασφάλειά σου. Αν συνεργαστείς με παλιούς συνεργάτες σου, θα έχεις επιτυχία. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε τρυφερότητα στο ταίρι σου και ζήστε τις στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος, ζητάς πολλά.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου