Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 24 Οκτωβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 24/10/2023.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σου;

 

ΚΡΙΟΣ

Πρόσεξε τα οικονομικά σου γιατί έχεις αρχίσει και κάνεις σπατάλες και σύντομα θα το μετανιώσεις. Άκου συνεταίρους, φίλους ή το ταίρι σου που σου λένε να γίνεις φειδωλός. Μπορείς να αρχίσεις κάτι καινούργιο αλλά μην επενδύσεις αμέσως πολλά χρήματα. Αν είσαι δεσμευμένος η σχέση σου ανανεώνεται, ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα έχεις μια συναρπαστική γνωριμία.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οικονομικές εκκρεμότητες τακτοποιούνται εύκολα και σου φεύγει αρκετό άγχος. Κατά τα άλλα, θέλεις να προλάβεις να επιλύσεις πρακτικά θέματα και υποχρεώσεις. Η καλή σου δουλειά αναγνωρίζεται αλλά στενοχωριέσαι που αυτό δεν μεταφράζεται και σε καλύτερες οικονομικές απολαβές. Αν είσαι δεσμευμένος όλα… ζάχαρη, ενώ αν είσαι ελεύθερος χορταίνεις φλερτ.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η κοινωνικότητά σου χτυπάει κόκκινο και όλοι σε θέλουν στην παρέα τους. Πρόσεχε μόνο μην παρασυρθείς σε αλόγιστα έξοδα. Τα οικονομικά σου πάνε καλά, αλλά και λίγη σύνεση δεν βλάπτει, ειδικά τώρα που ξεκινάς κάτι καινούργιο. Έχεις σημαντικούς συμμάχους. Αν είσαι δεσμευμένος όλα τα χατίρια γίνονται από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος είσαι ακαταμάχητος.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα κάνεις έξοδα για την οικογένειά σου αλλά αυτό θα σου δώσει χαρά. Η ιδέα ενός συνεργάτη σού έχει «καρφωθεί» στο μυαλό και αποφασίζεις να την υλοποιήσεις σε συνεργασία μαζί του. Μην γκρινιάζεις ότι έχεις πολλή δουλειά. Το θέλεις. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου δεν αντέχει την γκρίνια σου. Αν είσαι ελεύθερος παίζει επανασύνδεση.

 

ΛΕΩΝ

Θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες στα επαγγελματικά σου. Αν θέλεις να κάνεις κάποια συμφωνία, μην αφήσεις τη σημερινή ημέρα να περάσει. Μπορεί η πρόταση να γίνει κάπως ασυνήθιστα αλλά μην περιμένεις επισημότητες. Αν είσαι δεσμευμένος εναρμονίζεσαι πλήρως με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος μπαίνουν καινούργια άτομα στη ζωή σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα αισθάνεσαι πιο σίγουρος με τον εαυτό σου και σε αυτό έχει παίξει ρόλο ότι είσαι πιο άνετος οικονομικά. Έτσι θα προχωρήσεις μια νέα επαγγελματική συμφωνία που πολύ σύντομα θα σου αποφέρει κέρδος. Κινήσου με πρόγραμμα. Αν είσαι δεσμευμένος να περιμένεις ότι το ταίρι σου θα σε παρασύρει στο πάθος. Αν είσαι ελεύθερος έρχεται νέα γνωριμία.

 

ΖΥΓΟΣ

Ένας καβγάς μπορεί να σου στοιχίσει αρκετά επαγγελματικά και συναισθηματικά. Ηρέμησε, δες τι έχεις καταφέρει και προχώρα να επιλύεις ένα ένα τα θέματα. Βάλε προτεραιότητες και άκου συνεργάτες που σε νοιάζονται. Αν είσαι δεσμευμένος μην είσαι ζηλιάρης και υπερβολικός στις απαιτήσεις σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα απογειωθείς με μια νέα γνωριμία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι συνθήκες σήμερα σε ευνοούν για να απομακρύνεις τυχόν «αποστάτες» που κάνουν κακό στη δουλειά σου. Μην μπεις στη διαδικασία να εξηγήσεις ή να τσακωθείς. Απλώς ή απομακρύνσου από τοξικούς ανθρώπους ή απομάκρυνέ τους με συνοπτικές διαδικασίες. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε στηρίζει, ενώ αν είσαι ελεύθερος μην επενδύσεις σε μια νέα γνωριμία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα πετύχεις να γίνεις το επίκεντρο της παρέας και όλοι να σε θαυμάζουν. Συνέχισε έτσι και θα έχεις σύντομα μεγάλη επιτυχία. Μόνο να ελέγξεις την υπεραισιοδοξία σου γιατί πάνω στον ενθουσιασμό σου μπορεί να κάνεις λάθος εκτιμήσεις σε συνεργάτες. Αν είσαι δεσμευμένος μην κάνεις ζήλιες στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος επικεντρώνεσαι σε μια νέα κατάκτηση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαι μπροστά σε νέες προσοδοφόρες συνεργασίες. Συνεχίζεις την καλή δουλειά που κάνεις και βάζεις μπροστά ένα νέο σχέδιό σου. Συνεργάτης σου το έχει βάλει σκοπό να μάθει τα σχέδιά σου. Ευτυχώς που από τη φύση σου είσαι φειδωλός στα λόγια. Αν είσαι δεσμευμένος μην αφήσεις το ταίρι σου να έχει υποψίες. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται έρωτας κεραυνοβόλος.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όλοι θαυμάζουν το μυαλό σου και το χιούμορ σου. Θέλεις να πάρεις ένα οικονομικό ρίσκο κι αν το έχεις οργανώσει καλά θα πετύχει. Αλλιώς, καλύτερα άφησέ το για αργότερα. Έχεις δίπλα σου καλούς συνεργάτες για να σε συμβουλέψουν. Αν είσαι δεσμευμένος δώσε ιδιαίτερη σημασία στο ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος έρχονται νέες συναρπαστικές γνωριμίες.

 

ΙΧΥΘΕΣ

Προσπάθησε να μην εμπιστεύεσαι εύκολα τους άλλους. Οι ανταγωνιστές καιροφυλακτούν. Είσαι όμως και δυνατός, οπότε θα τους τη βγεις στη… στροφή και θα πετύχεις μια οικονομική πρόταση που κι άλλοι κυνηγάνε εδώ και καιρό. Αν είσαι δεσμευμένος μην καβγαδίσεις – λύσε τις διαφορές σου στον ερωτικό τομέ. Αν είσαι ελεύθερος κερδίζεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου