Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 23 Οκτωβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 23 /10/2023.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σου;

 

ΚΡΙΟΣ

Έχεις κουράσει τους γύρω σου με τα κυκλοθυμικά σου ξεσπάσματα. Ηρέμησε. Να δώσεις τόπο στην οργή, γιατί αν γίνει… βαβούρα θα χάσεις έναν πολύτιμο σύμμαχο. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε καταλαβαίνει. Αν είσαι αδέσμευτος σε μια ξαφνική επαγγελματική πρόσκληση θα νιώσεις την καρδιά σου να χτυπά δυνατά. Ακολούθησέ τη χωρίς καθυστέρηση.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Πρέπει να ξεκουραστείς και το ξέρεις, αλλά η πολλή δουλειά δεν σε αφήνει. Επιπροσθέτως, νιώθεις ότι πρέπει να αναζητήσεις νέα πηγή εσόδων. Θα πρέπει όμως να κοιτάξεις και την προσωπική σου ζωή. Θα κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου και θα ανανεώσετε τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται νέα γνωριμία με μέλλον.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην ακούς τις γνώμες τρίτων που θέλουν να παραμείνεις στάσιμος. Κάνε τον προγραμματισμό σου, αλλά μην πάρεις ακόμα ρίσκο για ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο. Περίμενε ώστε να ωριμάσουν οι συνθήκες. Αν είσαι δεσμευμένος πλησίασε περισσότερο το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος ζήτα απαντήσεις από πρόσωπο που έχεις βολιδοσκοπήσει. Θα χαρείς με την απάντησή του.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όλοι χαίρονται αλλά εσύ έχεις πάντα έναν λόγο να μην ευχαριστιέσαι με τίποτα. Ηρέμησε και δες τι έχεις καταφέρει. Εμπιστεύσου τους συνεργάτες σου. Κάνε προγραμματισμό και συνέχισε την καλή δουλειά. Εξήγησε με νηφαλιότητα στο ταίρι σου ότι τα λόγια των τρίτων δεν είναι αληθινά. Αν είσαι αδέσμευτος πλησίασε το άτομο που θέλεις με αποφασιστικότητα.

 

ΛΕΩΝ

Να προσέξεις τα οικονομικά σου. Ξοδεύεις πολλά για το θεαθήναι και έχεις και μεγαλεπήβολα σχέδια. Σκέψου πρακτικά. Άκου και κανέναν καλό συνεργάτη σου. Δεν τα ξέρεις όλα. Αν είσαι δεσμευμένος θα λύσεις προβλήματα που δημιουργήθηκαν και θα περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος μια συνάντηση θα σου φτιάξει τη διάθεση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις βάλει κάποια πράγματα σε τάξη αλλά χρειάζεται ακόμα να προσέξεις τα οικονομικά σου και αυτά που σου τάζουν κάποιοι, που είναι μόνο μεγάλα λόγια. Εμπιστεύσου πολύ κοντινό σου συνεργάτη, ειδικά τώρα που σχεδιάζεις πράγματα. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου θέλει προσοχή. Φέρσου τρυφερά. Αν… φλερτάρεις με τη μοναξιά, ετοιμάσου για μεγάλη ερωτική έκπληξη.

 

ΖΥΓΟΣ

Να μην πείθεσαι με λόγια νέων προσώπων που σου υπόσχονται θαύματα. Συνέχισε την καλή δουλειά και κυρίως κλείσε πληγές του παρελθόντος. Μπορείς να κάνεις κάποιο οικονομικό διακανονισμό και να μην έχεις τόσο άγχος. Στα συναισθηματικά σου δημιουργούνται σύννεφα πάνω από τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος μην πέφτεις με τα μούτρα σε κάθε νέα γνωριμία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιοι δεν είναι τόσο ειλικρινείς μαζί σου και σου παρουσιάζουν μια άλλη εικόνα σε επικείμενη συνεργασία. Δεν είναι τώρα μέρες για υπογραφές. Φρόντισε να ασχοληθείς με επαγγελματικές υποθέσεις που έχεις παραμελήσει. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου στέκει στο πλευρό σου κι εσύ είσαι όλο ζήλιες. Αν είσαι αδέσμευτος το πρόσωπο που βολιδοσκοπείς σε αιφνιδιάζει θετικά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέλεις να αρχίσεις κάτι καινούργιο και πρέπει να βρεις ικανούς συμμάχους για την υλοποίησή του. Εξάλλου, έχεις ανοιχθεί σε πολλά μέτωπα στη δουλειά, γι’ αυτό πρέπει να προσέξεις μη χάσεις χρήματα. Η υπεραισιοδοξία σου πολλές φορές δεν βοηθάει. Στα αισθηματικά σου μην κάνεις άστοχες υποθέσεις και χαλάς τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος φλέρταρε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια ανατροπή σχεδίου -που θα την έχεις εξαιτίας ασυνεννοησίας ενός συνεργάτη σου- δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Έχεις ήδη πετύχει αρκετά, οπότε σταμάτα το άγχος και προχώρα παρακάτω χωρίς να κάνεις καβγάδες. Αν είσαι δεσμευμένος θα ανανεώσεις τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, σου έρχεται ένα ερωτικό δωράκι. Άνοιξέ το! Θα εκπλαγείς.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα οικονομικά σου να τα προσέξεις όπως επίσης και έναν συνεργάτη που σου το παίζει φίλος. Μην τον αφήσεις να σου βάλει τρικλοποδιά σε μια επικείμενη συνεργασία σου. Κράτα τα μυστικά σου για σένα και θα πετύχεις. Αν είσαι δεσμευμένος, άκου τις συμβουλές που σου δίνει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος παίζεις στο διαδίκτυο…

 

ΙΧΘΥΕΣ

Να προσέξεις τους ανταγωνιστές γιατί θα βρουν ευκαιρία να σου χαλάσουν στρωμένη δουλειά. Μη σκέφτεσαι μόνο τους άλλους αλλά προστάτευσε τον εαυτό σου και απομόνωσε αυτούς που αποτελούν βαρίδια στη ζωή σου. Αν είσαι δεσμευμένος όλα πάνε καλά, έχεις σύμπνοια με το ταίρι σου, αλλά μην αρχίσεις ζήλιες. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου