Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου 21 και 22 Οκτωβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς το Σαββατοκύριακο

KΡΙΟΣ

Έχεις την τάση να ξεκινάς κάτι με ενθουσιασμό χωρίς να εξετάζεις όλες τις παραμέτρους και μετά να πελαγώνεις. Μην το κάνεις αν πρώτα δεν έχεις οργανώσει καλά τα σχέδιά σου,  ξέροντας με ποιους θα συνεργαστείς. Σίγουρα,πάντως, θα σε βοηθήσουν οι κοινωνικές σου επαφές να πετύχεις ένα στόχο που θεωρείς ότι είναι δύσκολος. Είσαι πλέον αποφασισμένος να μην «κουκουλώσεις» αδυναμίες και να προχωρήσεις χωρίς… βαρίδια. Στις συναισθηματικές σου σχέσεις, αν έχεις κουραστεί, μπορεί και να τα τινάξεις όλα στον αέρα, γιατί έχεις δώσει πολλές ευκαιρίες. Αν είσαι αδέσμευτος, μια χαλαρή γνωριμία σε ευχαριστεί, χωρίς να σε πιέζει με ευθύνες. Αυτή την εβδομάδα θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις, οπότε δεν θέλεις κάτι δεσμευτικό.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας συνάδελφος ή καλός συνεργάτης σε υποστηρίζει και «βάζει πλάτη» για ένα θέμα που σε απασχολούσε εδώ και καιρό.Θα εκπλαγείς ευχάριστα, καθώς θα προχωρήσει ένα θέμα σου στη δουλειά που είχε «βαλτώσει» εδώ και καιρό. Οι συνεργάτες σου ξέρουν την αξία σου και την αφοσίωσή σου, οπότε μη δώσεις σημασία σε κάποιους που προσπαθούν να σε διαβάλουν. Δεν θα τα καταφέρουν.Κάνε τη δουλειά σου και με το πείσμα που σε διακατέχει, θα πετύχεις. Στα αισθηματικά σου θα σε προβληματίσει έναπρόσωπο που επιστρέφει στη ζωή σουζητώντας δεύτερη ευκαιρία. Μην υποκύψεις. Αν είσαι αδέσμευτος, θα βρεις την ευτυχία σε κάτι εντελώς διαφορετικό από εσένα. Το έχεις ανάγκη. Μηδιστάσεις, γιατί έτσι θα απεγκλωβιστείς από κάτι παλιό.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με το που ξεκινάει η εβδομάδα, θα έχεις τη Νέα Σελήνη επάνω σου ως ζώδιο του Μεταβλητού Σταυρού, οπότε σήμερα τα νεύρα σου θα είναι «στο κόκκινο». Ηρέμησε γιατί μπορεί να διαλύσεις σχέσεις τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Προσπάθησε να δεις και τη θετική πλευρά των πραγμάτων,καθώς έχεις βάλει πολλές υποθέσεις σου σε τάξη. Επίσης, αρχίζεις συζητήσεις για κάτι καινούριο, αλλά με τη Νέα Σελήνη σήμερα μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις γιατί μπορεί να παραπλανηθείς. Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να προσέξειςκαι να μην παίξεις σε… διπλό ταμπλό. Το ταίρι σου καιροφυλακτεί. Αν είσαι αδέσμευτος, θα υπάρξει ενδιαφέρον από άτομο στο φιλικό σου περίγυρο. Ξεκίνησε και βλέπεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η έντονη προσπάθεια που έκανες στον επαγγελματικό τομέα σε έχει κουράσει. Ίσως, μάλιστα, έβαλες έναν υψηλό στόχο που βλέπεις ότι ίσως δεν θα πραγματοποιηθεί και αυτό σε γεμίζει απογοήτευση. Μην αγχώνεσαι και το κυριότερο μην αρχίσεις τη μουρμούρα στους γύρω σου, αλλά αφοσιώσου στη δουλειά και προσπάθησε να βρεις νέες πηγές εσόδων. Οι συνεργάτες σου θα σε βοηθήσουν να ανοιχτείς περισσότερο στη δουλειά. Εμπιστεύσου τους. Τα αισθηματικά σου, είτε είσαι δεσμευμένος είτε ελεύθερος, θα κυλήσουν ομαλά, αν δεν σε πιάσει η… μαυρίλα σου. Προσπάθησε να ζήσεις ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου και μην είσαι καχύποπτος συνεχώς. Αν είσαι αδέσμευτος,φλερτάρεις και έχεις αρκετές ευκαιρίες να βρεις κάτι καλό.

 

ΛΕΩΝ

Αυτή την βδομάδα μην ανοίγεσαι σε οικονομικές δαπάνες, ειδικά αν έχεις χρέη που πρέπει να βάλεις σε μια σειρά. Θα τα καταφέρεις αν χειριστείς το ζήτημα με ψυχραιμία, κόβοντας τα περιττά έξοδα που κάνεις κυρίως για να προβάλεις την καλή σου εικόνα προς τα έξω. Μην ακούς τους κόλακες και αφοσιώσου σε πράγματα ουσίας. Να κάνεις νέο προγραμματισμό και να τον ακολουθήσεις πιστά. Αν είσαι δεσμευμένος, δημιούργησε μια πιο ζεστή, ανανεωτική ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος, δώσε ιδιαίτερη προσοχή στις νέες γνωριμίες, ειδικά μέσα από το διαδίκτυο. Θα έχεις αρκετές ευκαιρίες, αλλά θα πρέπει να κοιτάξεις τι σου ταιριάζει στην καθημερινότητά σου. Ηρεμία και συντροφικότητα χρειάζεσαι τώρα. Οπότε πράξε ανάλογα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τη Δευτέρα «βάλλεσαι» από τη Νέα Σελήνη, οπότε θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος –άλλωστε, φημίζεσαι γι’ αυτό- και να μην κάνεις κινήσεις πανικού. Να θυμάσαι ότι οι αλλαγές δεν είναι πάντα για κακό. Μάλιστα, θα δεις πως αργότερα θα χαίρεσαι που τα πράγματα δεν έμειναν στάσιμα. Μια επαγγελματική αναποδιά θα γίνει αφορμή για μια… αλλαγή πλεύσης που αργότερα θα σου αποφέρει κέρδος. Πήγαινε με τη ροή των πραγμάτων κι όχι ενάντια. Αν είσαι δεσμευμένος, θα βγουν στη φόρα χρόνια προβλήματα. Μην ξεκαθαρίσεις τώρα κάτι, αν φυσικά δεν θέλεις να τιναχτεί η σχέση σου στον αέρα. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που βολιδοσκοπείς καιρό.

 

ΖΥΓΟΣ

Μια νέα οικονομική συμφωνία σε βγάζει από δύσκολη θέση, αλλά θα πρέπει να προσέξεις να βάλεις τους δικούς σου όρους. Το καλύτερο είναι να κάνεις τιςσχετικές συζητήσεις στα μέσα της εβδομάδας, όταν θα έχει φύγει η επιρροή της Νέας Σελήνης της Δευτέρας. Αν και δεν σε επηρεάζει άμεσα, φρόντισε να κάνεις καλή διαχείριση στα οικονομικά σου. Στα αισθηματικά σου, θέλεις με πάθος να ερωτευτείς. Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να δώσεις νέα ώθηση στη σχέση σου, πιο ερωτική. Θα τα καταφέρεις, καθώς θα δεις μεγάλη ανταπόκριση από το ταίρι σου, που περίμενε καιρό να του δώσεις σημασία. Αν είσαι αδέσμευτος, θα περάσεις καλά με ένα νέο πρόσωπο, οπότε προχώρησέ το.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είσαι επιφυλακτικός με τις νέες γνωριμίες και αυτό σε σώζει από τις κακοτοπιές που αυτή την εβδομάδα θα είναι αρκετές. Μην προχωρήσεις σε μια συμφωνία, γιατί θα δεις αργότερα ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως στα παρουσίαζαν.Προτιμότερο είναι να συνεργαστείς με έναν παλιό, έμπειρο συνεργάτη που ξέρει καλά τη δουλειά και με τον οποίο τα πάτε καλά. Μόνο έτσι θα έχεις κέρδος. Αν είσαι δεσμευμένος, γίνεσαι και πάλι… φωτιά και λαύρα για το ταίρι σου και εκείνο για σένα. Αν είσαι αδέσμευτος, βγαίνεις στη… γύρα και αποφασίζεις ότι δεν θέλεις να μείνεις άλλο μόνος. Θα φλερτάρεις αρκετά, αλλά θα πρέπει να ανοιχτείς περισσότερο, αν θέλεις να υπάρξει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Συνέχισε δυναμικά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα που έρχεται θα έχει αποκαλύψεις και θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος για να τις δεχτείς και να πάρεις οριστικές αποφάσεις. Όμως μην αντιδράσεις εν θερμώ. Απομόνωσε τους «εχθρούς» και τους κουτσομπόληδες, χωρίς να φτάσεις σε καβγά. Ένας ισχυρός φίλος και συνεργάτης σου θα σου φανεί πολύτιμος. Μην ξοδεύεις χρήματα σε αβέβαιες επενδύσεις. Κάνε νέοπρογραμματισμό και απομάκρυνε τους κόλακες. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις σύμπνοια με το ταίρι σου, αρκεί να μην αρχίσεις τις ζήλιες. Αν είσαι αδέσμευτος,θα επιδοθείς σε αυτό που ξέρεις να κάνεις πολύ καλά: το φλερτ. Δεν θέλεις κάτι μόνιμο, οπότε κάτι «χαλαρό» θα σε ανανεώσει. Δες το σαν παιχνίδι, που τόσο σου αρέσει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις κάνει καλό προγραμματισμό, οπότε θα προχωρήσεις ακάθεκτος στην επιτυχία. Η εβδομάδα αυτή θέλει προσοχή για τυχόν εξαπατήσεις, οπότε ακολούθησε τη διαίσθησή σου. Να προσέξεις γιατί το λάθος ενός συνεργάτη σου θα το χρεωθείς εσύ και θα πρέπει να δουλέψεις περισσότερο, ενώ θα στενοχωρηθείς που θα χάσεις ένα χρηματικό ποσό. Να είσαι ψύχραιμος και θα βρεις τρόπο να το καλύψεις. Αν είσαι δεσμευμένος, θα προσπαθήσεις να μιλήσεις με το ταίρι σου για κάποια πράγματα που σε ενοχλούν και δεν θέλεις να διαιωνίζονται. Αν είσαι αδέσμευτος, θα φλερτάρεις διακριτικά ένα πρόσωπο στη δουλειά και θα εκπλαγείς ευχάριστα, καθώς θα ανακαλύψεις ότι η… σπίθα υπήρχε εδώ και καιρό. Μπορεί πριν να μην τολμούσες, όμως τώρα είναι ώρα να προχωρήσεις δυναμικά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα δεν είναι κατάλληλη για να κάνεις τις μεγάλες αλλαγές που ονειρεύεσαι στη δουλειά σου. Κάνε σωστό προγραμματισμό, κλείσε λογαριασμούς του παρελθόντος, φτιάξε ένα οργανόγραμμα και βρες τους κατάλληλους συνεργάτες. Μόνο έτσι θα δεις πραγματικά τι περιθώρια έχεις για να ανοιχτείς σε κάτι καινούριο. Όπως και να’χει, όμως, μην επιχειρήσεις μεγαλύτερο οικονομικό άνοιγμα απ’ ό,τι αντέχεις και μη δανειστείς. Να μετριάσεις την υπεραισιοδοξία σου. Αν είσαι δεσμευμένος, αλλάζεις τη ρουτίνα και κάνεις το ταίρι σου να σε δει με άλλο μάτι. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις αποφασίσει ότι θέλεις να βάλεις τέρμα στα ανούσια φλερτάκια και ψάχνεις «λιμανάκι». Μόνο μη σε παρασύρει η τάση σου γιαανεξαρτησία, γιατί θα μείνεις πάλι μόνος.


ΙΧΘΥΕΣ

Μην αγχώνεσαι και μη σπέρνεις τον πανικό στη δουλειά, γιατί πιθανότατα θα κάνεις ένα λάθος που δεν θα μπορεί να διορθωθεί. Δεν είναι καιρός για οικονομικές απώλειες. Να ζητήσεις τη βοήθεια ενός συνεργάτη σου που τον εμπιστεύεσαι και ο οποίος γνωρίζει καλά τη δουλειά σας. Θα σου δώσει μια ιδέα που ούτε καν τη φανταζόσουν και θα ξεφύγεις από ένα οικονομικό αδιέξοδο που σε ταλαιπωρεί. Διαφύλαξε τα κεκτημένα σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην ξεσπάς με ζήλιες στο ταίρι σου. Δείξε του τρυφερότητα και ρομαντισμό κι εκείνο θα σου το ανταποδώσει στο διπλάσιο. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα φλερτ εξελίσσεται σε σοβαρή σχέση. Μην αρχίσεις τα πολλά «θέλω» με το καλημέρα σας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου