Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 20 Οκτωβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 20 /10/2023.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σου;

 

ΚΡΙΟΣ

Θα έχεις σήμερα τύχη σε συζητήσεις, επαφές, νέες συμφωνίες, ενώ ένας συνεργάτης σου θα σου προτείνει κάτι που θα σε βγάλει από μια δύσκολη οικονομική θέση. Έτσι βρίσκεις λύση και ηρεμείς. Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ένα υπέροχο βράδυ. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις μήνυμα από νέο πρόσωπο. Ζήσε κάτι ωραίο και όπου βγει.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Μη σε προβληματίσει το παρασκήνιο που θα αποκαλυφθεί στη δουλειά σου. Αυτό εξυπηρετεί τα συμφέροντα και τους σκοπούς σου, οπότε άσ’ το να υπάρχει! Μην ανησυχείς. Μια νέα οικονομική συμφωνία έρχεται εξ ουρανού και σε απαλλάσσει από άγχος. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει και καταλαβαίνει τις ανησυχίες σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις πολλές ερωτικές επιλογές.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να μην ανοιχτείς σήμερα οικονομικά, γιατί υπάρχει κίνδυνος να χάσεις χρήματα. Μην κοντράρεσαι χωρίς λόγο με συνεργάτες σου. Ασχολήσου με τα τετριμμένα και προσπάθησε να κάνεις και κάποιο διακανονισμό που έχεις αφήσει. Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις συντροφικότητα, ρομαντισμό και αγάπη με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, κάτι καλό φαίνεται στον ορίζοντα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κλείνεις εκκρεμότητες και οικονομικές υποχρεώσεις που σε ταλαιπωρούσαν καιρό. Μην αφήσεις τίποτα στην τύχη του και διάλεξε τους συνεργάτες που θα υποστηρίξουν τα νέα σχέδιά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνετε την καθημερινότητα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, ήρθε η ώρα να «λάμψεις» και να εισπράξεις κομπλιμάν από ένα πρόσωπο που έρχεται για να μείνει.

 

ΛΕΩΝ

Είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε βοηθήσει στα επαγγελματικά σχέδιά σου. Μην παρασυρθείς από γνώμες τρίτων και δες τι σου προτείνει. Να κατέβεις από το… καλάμι σου και να προχωρήσεις σε μια συμφωνία που θα σε βοηθήσει οικονομικά. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σού κάνει μια ευχάριστη έκπληξη. Αν είσαι αδέσμευτος, ετοιμάσου για εξομολογήσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα εξομαλύνεις τις συγγενικές σου σχέσεις, καθώς ένας καβγάς που έκανες με δικό σου πρόσωπο είναι παρελθόν. Μάλιστα θα συζητήσεις για ένα περιουσιακό θέμα που σε «καίει» και θα αρχίσει να διαφαίνεται λύση. Αν είσαι δεσμευμένος, μη μεταφέρεις τα προβλήματα της δουλειάς στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος, έρωτας από το παρελθόν επιστρέφει.

 

ΖΥΓΟΣ

Οι συνεργάτες σου πίνουν νερό στο όνομά σου και έχεις ευχάριστα νέα σε μια μετακίνησή σου. Μια νέα συνεργασία είναι προ των πυλών. Να βιαστείς να υπογράψεις, γιατί ήδη ένας ανταγωνιστής έχει… φαγωθεί να σου πάρει τη δουλειά μέσα από τα χέρια. Αν είσαι δεσμευμένος, θα λύσεις μια παρεξήγηση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέος έρωτας. Προχώρα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα μπορέσεις σήμερα να κάνεις πιο εύκολα τις δουλειές σου και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου μια καινούργια επαγγελματική ιδέα που φαίνεται προσοδοφόρα. Μη σκέφτεσαι συνεχώς ότι όλοι είναι εχθροί σου. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε κόντρες. Φέρσου με τρυφερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, φρόντισε να κρατάς μικρό καλάθι σε νέες γνωριμίες. Ζήσε κάτι ωραίο και όπου βγει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ρίξου στη δουλειά χωρίς να γκρινιάζεις. Μόνο μη βιάζεσαι και κάνεις λάθη. Έχεις ανοιχτεί σε πολλά εργασιακά μέτωπα και τα νεύρα σου έχουν… χτυπήσει κόκκινο. Κλείσε μία μία τις εκκρεμότητες και ηρέμησε. Πας καλά οικονομικά. Αν είσαι δεσμευμένος, θα απολαύσεις μια παθιασμένη νύχτα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις μια ερωτική εξομολόγηση που θα σου αρέσει. Προχώρα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έχεις πολλή δουλειά, γιατί έχεις βάλει έναν στόχο και ήδη βλέπεις αποτελέσματα. Το βράδυ θα κλειστείς λίγο στον εαυτό σου για να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου και να δεις πώς πηγαίνουν τα σχέδιά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην ενδώσεις σε παράλληλη σχέση και δείξε στο ταίρι σου ότι δεν μετράει για σένα μόνο η δουλειά. Αν είσαι ελεύθερος, μην ενθουσιάζεσαι.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χρειάζεται να κάνεις νέο προγραμματισμό για να μην ξεφύγεις. Άκουσε τους συνεργάτες σου αλλά και το ταίρι σου. Σε διακατέχει υπεραισιοδοξία και δεν βλέπεις ότι κάποιοι πάνε να σου βάλουν… τρικλοποδιά και να χάσεις χρήματα. Πρόλαβέ τους στη… γωνία. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε νοιάζεται πολύ. Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις νέες κατακτήσεις για να διαλέξεις.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Θα καταφέρεις να κατατροπώσεις έναν εχθρό που το έπαιζε φίλος, καθώς θα αποκαλυφθεί μια σκευωρία του. Αυτό θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις ένα σχέδιό σου. Να προσέξεις ποιους θα διαλέξεις για συνεργάτες σου. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις ηρεμία με το ταίρι σου και σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, η ρομαντική διάθεσή σου θα φέρει ένα νέο πρόσωπο κοντά σου. Ακολούθησέ το.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου