Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 19 Οκτωβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Ζώδια αστρολογία

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 19 /10/2023.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σου;

 

ΚΡΙΟΣ

Θέλεις να κάνεις αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Έχεις αποφασίσει ότι ήρθε η ώρα να κάνεις ξεκαθαρίσματα. Μην αφήνεις αρρύθμιστες οικονομικές εκκρεμότητες. Θα μαζευτούν πάλι πολλά και ίδρωσες για να βάλεις κάποια τάξη. Πρόσεξε. Αν είσαι δεσμευμένος μην είσαι κτητικός. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα μην ελπίζεις σε τίποτα. Προτίμησε να μείνεις σπίτι.

ΤΑΥΡΟΣ

Nα προσέξεις τη συμπεριφορά σου σε συνεργάτες, φίλους και στο ταίρι σου. Κράτησε την ψυχραιμία σου σε ανατροπές ή αλλαγές συμπεριφορών στη δουλειά. Το ίδιο ισχύει και στα αισθηματικά σου. Κατάφερες πολλά μέχρι τώρα, θα ήταν κρίμα να τα καταστρέψεις όλα κάνοντας εχθρούς. Μην εξάπτεσαι. Αν είσαι αδέσμευτος η μέρα δεν ενδείκνυται για γνωριμίες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα οικονομικά σου χρειάζεται νέος προγραμματισμός, αν δεν θες να βρεθείς προ εκπλήξεων. Τα προβλήματα είναι προσωρινά αλλά θα πρέπει να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων. Χρησιμοποίησε τη διπλωματία σου και μια καλή γνωριμία σου. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε γιατί θα ξεσπάσει καβγάς. Αν είσαι αδέσμευτος νιώθεις απογοητευμένος από τη στασιμότητα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να διατηρήσεις την καλή εικόνα που έχεις στην αγορά γιατί κάποιοι θα προσπαθήσουν να την πλήξουν. Κοίταξε πώς θα «μπαλώσεις» κάποιες οικονομικές τρύπες που σε προβληματίζουν. Αν είσαι δεσμευμένος μη φέρνεις δυσκολίες στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μη φλερτάρεις γιατί δεν βγάζει κάπου. Κι αυτό γιατί με το «καλημέρα» λες τα προβλήματά σου.

 

ΛΕΩΝ

Κάποια έξοδα θα κληθείς να τα καλύψεις «πυροσβεστικά». Μείνε ψύχραιμος. Ένας καλός συνάδελφος σου δίνει χείρα βοηθείας και καταφέρνεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες. Άλλωστε είσαι πολύ δυνατός για να μείνεις με σταυρωμένα χέρια. Αν είσαι δεσμευμένος μην αρχίσεις γκρίνια. Αν είσαι αδέσμευτος μη γυρίσεις σε έρωτα από το παρελθόν. Θα πληγωθείς.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα υπάρξει πολύ κουτσομπολιό τόσο στη δουλειά όσο και στο οικογενειακό, φιλικό και οικογενειακό σου περιβάλλον. Μην μπεις σε αυτό και κάνε ό,τι εσύ θεωρείς σωστό. Καλύτερα είναι να μείνεις στο παρασκήνιο μέχρις ότου αποφασίσεις τι θα κάνεις. Αν είσαι δεσμευμένος μια αναμπουμπούλα δεν θα την αποφύγεις, ενώ αν είσαι αδέσμευτος μην ξεκινήσεις κάτι.

 

ΖΥΓΟΣ

Οι ανασφάλειές σου θα χτυπήσουν κόκκινο. Θα διαπιστώσεις ότι τα έσοδά σου είναι λιγότερα από τα έξοδά σου και θα σε πιάσει πανικός! Ηρέμησε και ζήτα βοήθεια από φιλικό σου πρόσωπο που ξέρει καλά τη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος μια αποκάλυψη θα σε κλονίσει αλλά είναι κακεντρέχεια τρίτων. Αν είσαι αδέσμευτος απογοητεύεσαι από ένα φλερτ.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προβλήματα σε επαγγελματικά και οικονομικά σου θέματα λύνονται μόνο με ψυχραιμία. Με το να μένεις αποστασιοποιημένος δεν κερδίζεις τίποτα. Καλά κάνουν οι άμεσοι συνεργάτες σου που σου κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Αν είσαι δεσμευμένος μην αρχίσεις καβγά, γιατί θα επέλθει οριστική ρήξη! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα ηρέμησε στο σπίτι.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πληρώνεις λάθη του παρελθόντος και το ξέρεις. Εμπιστεύθηκες λάθος ανθρώπους που σου φούσκωσαν τα μυαλά και τώρα δεν ξέρεις πώς να διορθώσεις την οικονομική ζημιά. Κάνε το καλύτερο στη δουλειά και βλέπεις πώς θα πάει. Σκέψου με ψυχρή λογική. Αν είσαι δεσμευμένος πες όχι σε έναν παράνομο έρωτα. Αν είσαι ελεύθερος μην εξιδανικεύεις ανθρώπους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να μην υπογράψεις μια οικονομική συμφωνία γιατί κάποιοι θέλουν να σου βάλουν τρικλοποδιά. Ευτυχώς είσαι πάντα επιφυλακτικός και ενδεχομένως θα δεις κάποια σημάδια που δεν θα σου αρέσουν. Αν είσαι δεσμευμένος μην ανοίξεις σοβαρή συζήτηση. Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα μην ελπίζεις ότι θα προκύψει κάτι καλό. Άλλωστε δεν έχεις όρεξη για γνωριμίες της μιας βραδιάς.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια απογοήτευση θα την πάρεις από έναν καλό συνεργάτη ή φίλο ο οποίος θα θελήσει ν’ αυτονομηθεί και θα σε προδώσει. Μην κρατήσεις κακία και κοίταξε πώς μπορείς να χειριστείς το θέμα για να μην έχεις ζημιά στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος πρόσεξε μην τσακωθείς. Αν είσαι αδέσμευτος μια γνωριμία αποδεικνύεται μόνο ονειροπόληση δική σου.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι μια αντιφατική μέρα. Ίσως θα γίνει ένα αναγκαίο ξεκαθάρισμα με συνεργάτη σου κι από την άλλη ένα παλιό χρέος θα σου επιστραφεί. Να προσπαθήσεις να είσαι ψύχραιμος και συγκράτησε όσο μπορείς τα έξοδά σου. Μην ακούς τρίτους. Αν είσαι δεσμευμένος πρόσεξε πώς μιλάς στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος μην εκτίθεσαι σε λάθος ερωτικές ιστορίες.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου