Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 18 Οκτωβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 18/10/2023.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σου;

 

ΚΡΙΟΣ

Μια αναποδιά δεν θα την αποφύγεις στα επαγγελματικά σου. Μην πτοείσαι, όμως, καθώς ένα άλλο σχέδιό σου προχωράει γρήγορα. Έχεις καταφέρει να είσαι ηγέτης σε ό,τι κάνεις και να εμπνέεις τους γύρω σου. Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις χρόνο με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο που ήρθε για να μείνει.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι σίγουρο ότι οι συνεργάτες σου εκτιμούν την καλή δουλειά σου και ξέρουν πως, ό,τι και να γίνει, μπορούν να στηριχτούν επάνω σου γιατί θα κάνεις το καλύτερο. Μη στενοχωριέσαι που καθυστερεί κάτι στη δουλειά, γιατί έρχονται επιτυχίες. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς «ζάχαρη» με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, να είσαι άνετος με μια νέα γνωριμία, αν θέλεις να την κερδίσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην αφήσεις κάποιον συνεργάτη ή φίλο να σε επηρεάσει και κυρίως να σε εμποδίσει να χτίσεις γερές «συμμαχίες» για ένα καινούριο σχέδιο. Δείξε του ποιος έχει το πάνω χέρι και μην εγκαταλείψεις την προσπάθεια γιατί υπάρχουν δυσκολίες. Με τη διπλωματία σου καταφέρνεις πολλά. Αν είσαι δεσμευμένος, όλα πάνε καλά, κι αν είσαι αδέσμευτος, αφήνεσαι σε νέο πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να χειριστείς μια δύσκολη κατάσταση με διπλωματία και όχι με μουρμούρα. Το σίγουρο είναι πως οι συνεργάτες σου σε εκτιμούν και θέλουν να σου συμπαρασταθούν σε ό,τι καινούριο ξεκινήσεις. Περιορίσου σε τρέχουσες υποχρεώσεις, οι οποίες είναι αρκετές. Θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις τις περισσότερες, οπότε ηρέμησε. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς ένα ωραίο βράδυ. Αν είσαι αδέσμευτος, μια απροσδόκητη συνάντηση σε αιφνιδιάζει ευχάριστα.

ΛΕΩΝ

Να είσαι ήρεμος, καθώς όλα πάνε καλά στα επαγγελματικά σου και το ταμείο σου γεμίζει. Δεν χρειάζεται να δημιουργείς προβλήματα στους συνεργάτες σου με την έπαρσή σου, που διαλύει ό,τι κι αν φτιάξεις. Το ταίρι σου σε στηρίζει και θα πρέπει να του είσαι ευγνώμων. Αν είσαι αδέσμευτος, ο ρομαντισμός σε βοηθάει. Μην αρχίσεις τους εγωισμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα βρεις λύσεις σε διάφορα προβλήματα στη δουλειά, καθώς η σημερινή μέρα σε βοηθάει, όπως και οι άνθρωποι που είναι γύρω σου. Χρειάζεται να προσέξεις αρκετά στα οικονομικά. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αρχίσεις να επικρίνεις το ταίρι σου. Δείξε τρυφερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, εμφανίζεται νέα γνωριμία, αλλά θα υπάρξει πρόβλημα λόγω μεγάλης απόστασης. Δεν θα κρατήσει πολύ.

ΖΥΓΟΣ

Τα επαγγελματικά σου έχουν αρχίσει να μπαίνουν σε τάξη, οπότε σου φεύγει αρκετό άγχος. Να θυμάσαι ότι δεν μπορείς να τους έχεις όλους ικανοποιημένους. Να ακολουθήσεις αυτούς που έχουν δείξει την αφοσίωσή τους στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, τα πας καλά, αλλά μην αρχίσεις να… λοξοκοιτάς. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν θέλεις να αφεθείς σε κάτι νέο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην το παρακάνεις με την καχυποψία σου, γιατί δεν κρύβονται παντού εχθροί. Μην καθυστερήσεις να υπογράψεις μια οικονομική συμφωνία γιατί θα χάσεις. Εξέτασε καλά τους όρους. Δεν είναι απαραίτητο να υπογράψεις εδώ και τώρα. Μελέτησέ το. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε βγάζει από δύσκολη θέση, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία θα σε ενθουσιάσει. Να προχωρήσεις διακριτικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καταφέρνεις να πείσεις τους συνεργάτες σου για κάτι νέο που σκέφτεσαι. Σήμερα θα είναι πιο εύκολο, καθώς ένας από αυτούς, που έχει δύναμη, θα στρέψει το κλίμα υπέρ σου. Μην είσαι υπεραισιόδοξος και μη βιαστείς. Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα νέο πρόσωπο εισβάλλει στη ζωή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια οικονομική πρόταση φαίνεται ενδιαφέρουσα. Μην τη βάλεις στο συρτάρι γι’ αργότερα. Μελέτησέ την, κι αν ο συνεργάτης σου βιάζεται, βάλε και τους δικούς σου όρους και προχώρησέ το. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε στοργή και τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην έχεις ανασφάλειες και προχώρα με μια νέα γνωριμία που σου… κλείνει το μάτι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να έχεις το νου σου γιατί οι ανταγωνιστές σου παραμονεύουν. Μην ανακοινώνεις πουθενά τα σχέδιά σου γιατί θα τα δεις να υλοποιούνται από ανταγωνιστές. Κάνε μια συμφέρουσα συμφωνία, χωρίς άγχος. Αν είσαι δεσμευμένος, βασίσου στο ταίρι σου και στη βοήθειά του για να ξεπεράσεις τις εντάσεις στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος, γνωρίζεις ένα άτομο που θα σου φέρει αισιοδοξία.

ΙΧΘΥΕΣ

Μείνε μακριά από συγκρούσεις στη δουλειά και ακολούθησε τη διαίσθησή σου. Μην προσπαθήσεις να διαλέξεις «στρατόπεδο», γιατί το κλίμα θα είναι τεταμένο. Θα έρθει αργότερα η στιγμή που τα πράγματα θα κυλήσουν από μόνα τους, κι έτσι δεν θα αποκτήσεις «εχθρούς». Αν είσαι δεσμευμένος, θα ανανεώσεις τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία σε εντυπωσιάζει.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου