Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 17 Οκτωβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 17/10/2023.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σου;

 

ΚΡΙΟΣ

Το ότι θα αποφασίσεις να μην ανεχθείς άλλο τοξικές καταστάσεις θα σε φέρει σε σύγκρουση συμφερόντων στη δουλειά, καθώς ένας συνεργάτης σου δεν εννοεί να καταλάβει ότι έχεις το πάνω χέρι. Μην πτοηθείς, ούτε να συμβιβαστείς με ημίμετρα. Αξίζεις τα καλύτερα και μπορείς να τα έχεις. Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι κτητικός. Αν είσαι αδέσμευτος, χαλάρωσε σπίτι.

ΤΑΥΡΟΣ

Να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σε ανατροπές ή αλλαγές στη δουλειά. Θα είναι προσωρινό και μέσα από αυτό θα προκύψει κάτι καλό για σένα. Να χρησιμοποιήσεις τους ισχυρούς σου «συμμάχους», γιατί αξίζεις να πας πιο πάνω και να κερδίσεις αυτό που ονειρεύεσαι. Αν είσαι δεσμευμένος, κάνε έρωτα, όχι πόλεμο, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, δεν είναι μέρα για γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟI

Τα προβλήματα είναι προσωρινά στα οικονομικά σου, αλλά θα σε προβληματίσουν. Θα συγκρουστείς με ένα συνεργάτη σου, γιατί θα καταλάβεις πως «παίζει» κι αλλού επαγγελματικά. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε γιατί θα ξεσπάσει καβγάς με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, νιώθεις απογοητευμένος με τη στασιμότητα στην προσωπική σου ζωή. Φλέρταρε και κάπου θα βγει. Εξάλλου, αναζητάς κάτι χαλαρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να μη συμβιβαστείς με κάτι λιγότερο από αυτό που αξίζεις και κράτησε την καλή εικόνα που έχεις στην αγορά εργασίας. Μη σε πιάνει πανικός και μη μουρμουράς, γιατί ήδη έχεις καταφέρει πολλά. Θα έρθει και η καλή επαγγελματική πρόταση. Αν είσαι δεσμευμένος, μη φέρνεις δυσκολίες στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μη φλερτάρεις χωρίς όρια.

ΛΕΩΝ

Θα βρεις λύση σε ένα οικονομικό πρόβλημα, χωρίς να χρειαστεί να συμβιβαστείς με μια επαγγελματική πρόταση που δεν θα αποδώσει όπως περιμένεις. Ένας καλός σου συνεργάτης θα λειτουργήσει «πυροσβεστικά» για σένα. Εμπιστεύσου τον. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αρχίσεις γκρίνια. Αν είσαι αδέσμευτος, μη γυρίσεις σε παρελθοντικό έρωτα. Θα πληγωθείς και μετά πώς θα μαζέψεις τα κομμάτια σου;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα υπάρξουν κουτσομπολιά στη δουλειά, αλλά εσύ μείνε μακριά από αυτά και κάνε το σωστό. Μπορεί να χάσεις ένα συνεργάτη ή φίλο, αλλά είναι προτιμότερο από το να «αμαυρώσεις» τη δική σου εικόνα. Μείνε σε αυτά που ξέρεις να κάνεις καλά. Αν είσαι δεσμευμένος, μια… αναμπουμπούλα δεν θα την αποφύγεις, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μην ξεκινήσεις κάτι.

ΖΥΓΟΣ

Ηρέμησε και κάνε οικονομικό προγραμματισμό. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να περισώσεις πράγματα και να μπορέσεις να κάνεις διορθωτικές κινήσεις. Αν χρησιμοποιήσεις σωστά το ίντερνετ, μπορεί να αποδειχτεί μια καλή νέα πηγή εσόδων. Αν είσαι δεσμευμένος, μια αποκάλυψη θα σε κλονίσει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, απογοητεύεσαι από ένα φλερτ που δεν προχωράει. Υπάρχει κάποιο ψέμα, οπότε πήγαινε παρακάτω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με το να κλείνεσαι στον εαυτό σου δεν βοηθάει σε κάτι. Συζήτησέ το με καλούς συνεργάτες σου που εμπιστεύεσαι. Υπάρχουν περιθώρια για διορθωτικές κινήσεις στη δουλειά, αρκεί να μη σε πιάσει πανικός. Σκέψου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αρχίσεις καβγά γιατί θα επέλθει οριστική ρήξη ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα δεν προσφέρεται για εξόδους και φλερτ. Καλύτερα, μείνε σπίτι να χαλαρώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πληρώνεις λάθη του παρελθόντος και το ξέρεις. Όμως, επειδή δουλεύεις πολύ, σύντομα θα τα ξεπεράσεις και θα βρεις λύσεις. Μόνο μη σε πιάνει η υπεραισιοδοξία σου με την πρώτη επιτυχία. Αν είσαι δεσμευμένος, πες «όχι» σε έναν παράνομο έρωτα. Αν είσαι ελεύθερος, μην εξιδανικεύεις αμέσως ανθρώπους. Κάτι καινούριο που έρχεται θα πρέπει να το εξετάσεις καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μη βιαστείς να κλείσεις μια οικονομική συμφωνία, γιατί κάποιοι θα επιδιώξουν να σου βάλουν… τρικλοποδιά. Άκουσε τη συμβουλή ενός φίλου. Ευτυχώς, δεν… παίρνεις εύκολα φωτιά, οπότε θα προσέξεις τα ψιλά γράμματα και όρους που δεν σε συμφέρουν προτού υπογράψεις. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, μην ελπίζεις ότι σήμερα θα προκύψει κάτι καλό. Αν θέλεις, φλέρταρε απλά…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένας συνεργάτης σου δεν σου τα λέει καλά. Το έχει δίπορτο και εξαιτίας του ίσως χάσεις μια επαγγελματική προσφορά που κυνηγούσες καιρό. Όμως, θα αποκαλυφθεί. Μην τσακωθείς μαζί του, αλλά φρόντισε να τον απομονώσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλείς εντάσεις, γιατί οι ισορροπίες μπορούν να ανατραπούν! Αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία που ήλπιζες να εξελιχθεί σε σχέση δεν είναι τόσο… διαθέσιμη όσο δείχνει.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην ακούς κάποιους που σου λένε να πάρεις ρίσκο σε κάτι που δεν το γνωρίζεις. Να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί παραμονεύουν ανταγωνιστές. Θέλεις να κάνεις ένα ταξιδάκι, αλλά δυστυχώς η πολλή δουλειά ανατρέπει τα σχέδιά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις ρομαντική διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος, μην εκτίθεσαι σε λάθος ερωτικές ιστορίες.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου