Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 16 Οκτωβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 16 /10/2023.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σου;

 

ΚΡΙΟΣ

Κάποιοι παράγοντες θα λειτουργήσουν θετικά για να επιλύσουν προβλήματα στη δουλειά σου. Μια είδηση που περιμένεις -πιθανότατα για προαγωγή- θα έρθει και θα σε γεμίσει χαρά. Ένας εχθρός σου νικιέται κατά κράτος. Θα πει διάφορα, αλλά δεν θα τον ακούσει κανείς. Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι μέρα για αγκαλιές. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα φλερτ γίνεται γρήγορα σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα σου γίνει μια πρόταση που δεν θα είναι στα γνώριμα «νερά» σου, αλλά καλό είναι να την αποδεχτείς. Μην το σκεφτείς πολύ, διότι θα… περάσει το τρένο. Καλός είναι ο ρομαντισμός, αλλά στα επαγγελματικά χρειάζεται ψυχρή λογική. Αν είσαι δεσμευμένος, φαίνεται ότι έχεις βρει τη «χρυσή τομή» στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται γνωριμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλείσαι να πάρεις ένα ρίσκο στη δουλειά, αλλά ένας συνεργάτης σου θα εκφράσει τις επιφυλάξεις του. Άλλαξέ του τη γνώμη με τη διπλωματία σου. Δεν είναι καιρός να χάνεις «συμμάχους». Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις τη στήριξη από το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ένα φλερτ δεν θα έχει συνέχεια. Προχώρα παρακάτω και έρχεται το καλύτερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας καλός φίλος σου ή συνεταίρος που τον εμπιστεύεσαι θα σε βοηθήσει να δεις σοβαρά μια επαγγελματική πρόταση. Να πάρεις το ρίσκο και να το προχωρήσεις. Οι ευκαιρίες δεν περιμένουν. Αν είσαι δεσμευμένος, θα δεχτείς απέραντη αγάπη, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μη βιάζεσαι για σχέση. Δεν θέλεις να είσαι μόνος, αλλά μην κάνεις πρόχειρες επιλογές.

ΛΕΩΝ

Ένα επαγγελματικό πρόβλημα θα κληθείς να το λύσεις «πυροσβεστικά» και θα τα καταφέρεις. Από τη λύση που θα δώσεις θα έχεις κι επιπλέον όφελος, ενώ οι συνεργάτες σου θα σε θαυμάσουν περισσότερο. Αν είσαι δεσμευμένος, «αράζεις» σε μια αγκαλιά. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις μόνο για το «παιχνίδι». Ξεκαθάρισε τα πράγματα από την αρχή, αλλιώς θα έχεις πρόβλημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ηρέμησε και προχώρα τα σχέδιά σου. Αν είσαι πιο επικοινωνιακός και ανοιχτός στις προκλήσεις, θα έχεις επιτυχία και στα ερωτικά. Στα επαγγελματικά σου, μια συγκυρία σε κάνει κυρίαρχο σε μια υπόθεση διένεξης και οι συνεργάτες σου σε θαυμάζουν. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσφερε αγάπη στο ταίρι σου, καθώς το έχεις παραμελήσει. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται κάτι καλό.

ΖΥΓΟΣ

Τα πας καλά στη δουλειά και συνέχισε αυτά που θέλεις να κάνεις. Πήγαινε με το ρεύμα του ποταμού και θα πετύχεις κάτι καλό. Κάτι θα γίνει και όλα τα αρνητικά θα εξαφανιστούν. Θα το καταλάβεις ότι έχεις πραγματικούς «συμμάχους» στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις ηρεμία. Αν είσαι αδέσμευτος, θα φλερτάρεις, αλλά τίποτα δεν θα σε γεμίζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διεκδίκησε τώρα αυτά που θέλεις και αξίζεις. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να πετύχεις ένα σχέδιό σου που πιστεύεις ότι έχει «ναυαγήσει», ενώ απλώς έχει αναβληθεί. Και αυτό διότι η αστοχία ενός ανταγωνιστή σου θα λειτουργήσει υπέρ σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θέλει να δοκιμάσετε κάτι καινούριο. Αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία σε απογειώνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα σε ευνοεί στη δουλειά και μέσα από μια συγκυρία αλλά και με την ευγλωττία σου κερδίζεις στις διαπραγματεύσεις. Η υπεραισιοδοξία σου σε βοηθάει να κερδίσεις πράγματα που άλλοι θα θεωρούσαν αδύνατα. Αν είσαι δεσμευμένος, όλα κυλούν ομαλά. Μην αφήσεις τρίτους να μπουν στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις και διασκεδάζεις. Συνέχισε έτσι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις καταφέρει να βάλεις σε σωστό δρόμο τα επαγγελματικά σου και σήμερα σχεδιάζεις τις επόμενες κινήσεις σου. Η τύχη σε ευνοεί. Θα βρεις τους ιδανικούς «συμμάχους» που θα σε βοηθήσουν να ανελιχθείς στην αγορά εργασίας κάπου που δεν ήλπιζες. Αν είσαι δεσμευμένος, θα δώσεις λύση σε ένα θέμα που σε βασανίζει. Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται κάτι καλό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να προσέξεις, επειδή κινδυνεύεις να τινάξεις τον προϋπολογισμό σου στον αέρα! Δέξου συμβουλές και άσε την υπεραισιοδοξία σου. Σε αυτό βοηθάει ένας συνεργάτης που σου προτείνει κάτι πολύ καλό. Μη χάσεις την ευκαιρία. Αν είσαι δεσμευμένος, θέλεις να αφεθείς στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, έχεις βάλει ψηλά τον πήχη και δεν σου αρέσει τίποτα.

ΙΧΘΥΕΣ

Να μην περιμένεις το… μάννα εξ ουρανού, αλλά να στραφείς σε έμπιστους συνεργάτες που μπορούν να σε βοηθήσουν. Ένα χρόνιο πρόβλημα στη δουλειά μπορεί να βρει τη λύση του. Μην το ξεχάσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, σταμάτα τις ζήλιες. Αν είσαι αδέσμευτος, θα οδηγηθείς σε μια δυνατή ερωτική ένωση. Μην ελπίζεις όμως σε κάτι μακροχρόνιο, διότι θα πληγωθείς.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου