Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου 14 και 15 Οκτωβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη σήμερα, μαζί με την έκλειψη Ηλίου, σε… ταρακουνάει, κι έτσι θα έχεις λυμένο το ζωνάρι σου για καβγά. Οι συνεργάτες σου σε υποστηρίζουν, αλλά έχουν κουραστεί με την κυκλοθυμική σου διάθεση. Μια συμφωνία ανατρέπεται, κι αν δεν φροντίσεις να οργανώσεις κάτι άλλο, θα βρεθείς σε αδιέξοδο. Δες τι σου προσφέρουν κάποιες προτάσεις που έχεις στο συρτάρι σου και προχώρα ανάλογα. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις… σκαμπανεβάσματα στη σχέση με το ταίρι σου. Μείνε ήρεμος. Αν είσαι αδέσμευτος, μια ξαφνική πρόσκληση σε επαγγελματικό περιβάλλον φέρνει στο δρόμο σου έναν έρωτα-φωτιά. Μην προχωρήσεις αν δεν σιγουρευτείς πως είσαι έτοιμος για σχέση, γιατί αυτό το πρόσωπο δεν θέλει «παιχνιδάκια».

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιοι θα προσπαθήσουν να σου βάλουν… τρικλοποδιά και να σε μπλέξουν σε μια διαμάχη στη δουλειά. Μην τους κάνεις το χατίρι, έστω κι αν χρειαστεί να γυρίσεις την πλάτη σου σε έναν καλό συνάδελφο. Καλύτερα να μείνεις στο παρασκήνιο, γιατί μπορεί μεν η Νέα Σελήνη με την έκλειψη Ηλίου να μη σε «χτυπάει», αλλά δεν παύει να σου δείχνει ότι είναι καιρός να σταθμίσεις ποιοι είναι πραγματικά υποστηρικτικοί και καλοί φίλοι. Αν είσαι δεσμευμένος, θα κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου και θα λυθεί μια παρεξήγηση που βάραινε σαν σκιά τη σχέση σας. Θα ξαναζήσεις στιγμές πάθους. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται γνωριμία με διάρκεια. Ζήσε τη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να προσέξεις γιατί αν κάνεις ένα λάθος από τα νεύρα σου, αυτό μπορεί να σου στοιχίσει μια καλή συνεργασία. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή, γι’ αυτό μην εμπιστεύεσαι τρίτους που λένε ότι θα βγάλουν… κουνέλια από τα καπέλα τους. Εσύ θα κληθείς μετά να σώσεις την κατάσταση. Σήμερα θα σου δοθούν πολλές υποσχέσεις, αλλά λίγες μόνο θα τηρηθούν, οπότε μη δίνει βάση σε πολλά. Η Νέα Σελήνη με έκλειψη Ηλίου δεν υποστηρίζει τις… επεκτατικές σου τάσεις στη δουλειά, γι’ αυτό ηρέμησε και περίμενε την κατάλληλη ευκαιρία. Αν είσαι δεσμευμένος, πλησίασε περισσότερο το ταίρι σου. Μην είσαι επικριτικός σε ό,τι κάνει. Αν είσαι αδέσμευτος, θα πάρεις αρνητική απάντηση από κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μη στενοχωριέσαι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι αναποδιές, λόγω της Νέας Σελήνης που μαζί με την έκλειψη Ηλίου σε… βαράει κατακούτελα, θα σε κάνουν να αρχίσεις τημουρμούρα, αλλά ένας φίλος ή συνεργάτης θα σε συνεφέρει. Έχεις καταφέρει αρκετά στη δουλειά σου, οπότε δεν πρέπει να σκέφτεσαι αρνητικά. Επίσης, έχεις επαγγελματικές προτάσεις και, αντί να καθίσεις να εξετάσεις ποια είναι η πιο συμφέρουσα, εσύ γκρινιάζεις. Είναι καιρός να αλλάξεις συμπεριφορά. Θα νιώσεις συναισθηματικά και ψυχικά αναστατωμένος, ειδικά αν έχεις εμπιστευτεί μυστικά σου σε φιλικά πρόσωπα. Όμως αυτό θα σου γίνει μάθημα ώστε να «κουμπωθείς». Μη μουρμουράς στο ταίρι σου, γιατί θα προκληθείκαβγάς. Αν είσαι αδέσμευτος, πλησίασε το άτομο που έχεις βολιδοσκοπήσει και μίλα του.

ΛΕΩΝ

Κάνε αυστηρό σχεδιασμό και προγραμματισμό,ώστε να μπορέσεις να αντεπεξέλθεις σε επιπλέον έξοδα. Το σίγουρο είναι ότι η εβδομάδα που έρχεται θα σου φέρει και ζημιές αλλά και κέρδη,αν προσέξεις με ποιους συνεργάζεσαι. Η σημερινή Νέα Σελήνη, μαζί με έκλειψη Ηλίου,σε κάνει να σκεφτείς τι φταίει και δεν κατάφερες να κερδίσεις την εύνοια ενός ισχυρού συμμάχου. Το να δείχνεις ότι είσαι πιο έξυπνος κάποιες φορές ενοχλεί και το πληρώνεις. Αν είσαι δεσμευμένος, θα λύσεις προβλήματα που δημιούργησαν τρίτοι στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια συνάντηση θα σου φτιάξει τη διάθεση. Πιθανότατα, πρόκειται για έρωτα από το παρελθόν που επανέρχεται δριμύτερος. Αν έχεις υπόλοιπα, ζήσε τον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια επαγγελματική πρόταση που θα σου γίνειχρειάζεται προσοχή και ξεκαθάρισμα, αλλά δεν αποκλείεται να σε συμφέρει, έστω και μακροπρόθεσμα. Οπότε, μην την απορρίψεις χωρίς να εξετάσεις σε βάθος τι σου προσφέρουν. Το σίγουρο είναι πως σήμερα με τη Νέα Σελήνη και με την έκλειψη Ηλίου δεν υπάρχει περίπτωση να πέσουν υπογραφές, οπότε έχεις χρόνο να δεις τι σε συμφέρει. Μια συμβουλή έμπειρου συνεργάτη σου θα σε βγάλει από ένα αδιέξοδο. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θα έχει παράπονα, οπότε κάνε του κάποια χατίρια. Αν φλερτάρεις με τη μοναξιά, δεν θα είναι για πολύ. Νέα γνωριμία έρχεται. Δεν αναζητάς κάτι επιφανειακό. Για να έρθει όμως το δέκα το καλό,πρέπει να αφεθείς.

ΖΥΓΟΣ

Πάρε εσύ τα «ηνία» της δουλειάς. Μην είσαι συναισθηματικός και προσπαθείς να «ζυγίσεις» λάθη και σωστά συνεργατών σου. Στη δουλειά χρειάζεται ψυχρή λογική, ειδικά σήμερα που βάλλεσαι από τη Νέα Σελήνη και την έκλειψη Ηλίου. Όποιες αποφάσεις πάρεις σήμερα θα σε βαρύνουν επαγγελματικά σε βάθος χρόνου, γι’ αυτό πρόσεξε. Στα συναισθηματικά σου, δημιουργούνται σύννεφα πάνω από τη σχέση σου και έρχεται… καταιγίδα. Κάνε ήρεμο διάλογο. Αν είσαι αδέσμευτος, μην εμπιστεύεσαι ό,τι σου λένε. Μια καινούρια γνωριμία θα σε εντυπωσιάσει. Προχώρα αργά και μην διστάσεις να δείξεις τις προθέσεις σου. Να είσαι όμως ειλικρινής και, αν δεν έχεις ξεκαθαρίσει με προηγούμενη σχέση σου, μην παίξεις σε δύο ταμπλό. Φέρσου τίμια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια επαγγελματική πρόταση φαντάζει συμφέρουσα, αλλά αν το ψάξεις καλά, θα δεις ότι μόνο μπελάδες θα σου φέρει, οπότε μη βιάζεσαι. Με την επιρροή της Νέας Σελήνης και της ταυτόχρονης έκλειψης Ηλίου θα σκεφτείς με ποιον τρόπο μπορείς να καταλάβεις ποιοι είναι ακόμα έμπιστοι συνεργάτες σου, καθώς σκέφτεσαι ένα νέο άνοιγμα. Μη βιαστείς και κάνε αυστηρό προϋπολογισμό. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε υποστηρίζει σε όλα, οπότε σταμάτα να είσαι ζηλιάρης. Αν είσαι αδέσμευτος, το πρόσωπο που βολιδοσκοπείς εδώ και καιρό θα έρθει πιο πολύ κοντά σου. Σου αρέσει αυτό, γιατί θέλεις ένα «λιμανάκι», καθώς σε λίγο θα πιάσουν και τα κρύα και λατρεύεις το χουχούλιασμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να αφήσεις για λίγο στην άκρη την υπεραισιοδοξία και την παρορμητικότητα σου,γιατί δεν θα σου βγει σε καλό. Δεν είναι ώρα να διώξεις από κοντά σου πολύτιμους συμμάχους που σου έχουν σταθεί στα δύσκολα μόνο και μόνο από υπερβολική αυτοπεποίθηση. Έχεις υψηλούς στόχους, αλλά καλύτερα είναι αυτές τις μέρες να ασχοληθείς μόνο με τρέχουσες υποχρεώσεις. Κλείσε παλιούς οικονομικούς λογαριασμούς για να μην έχεις «βαρίδια» που σε αγχώνουν. Στα αισθηματικά σου μην είσαι καχύποπτος, γιατί το ταίρι σου είναι δίπλα σου και δεν αντέχει άλλο τα ξεσπάσματα της ζήλιας σου. Αν είσαι αδέσμευτος, οι νέες γνωριμίες ευνοούνται. Να είσαι όμως προσεκτικός, ακόμα κι όταν απλά «παίζεις». Μην εμπιστεύεσαιεύκολα, αν δεν περάσει καιρός. Ψάξε το καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλά τα έχεις πάει στη δουλειά, γιατί είσαι οργανωτικός και προνοητικός, οπότε μην αγχώνεσαι για το επόμενο βήμα σου. Μπορεί η Νέα Σελήνη, με την έκλειψη Ηλίου, να σε «χτυπάει» για τα καλά, αλλά ξέρεις πώς να ελιχθείς ώστε να μην έχεις μεγάλη χασούρα στα οικονομικά σου. Μια απογοήτευση από στενό συνεργάτη σου θα τη δοκιμάσεις, αλλά σκέψου καλά την απόφαση που θα πάρεις, γιατί θα είναι τελειωτική. Αν είσαι δεσμευμένος, να είσαι ψύχραιμος και τρυφερός με το ταίρι σου, που έχει παράπονα γιατί είσαι εργασιομανής. Όλα θα πάνε καλά και θα γίνει ανανέωση στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν εμπιστεύεσαι εύκολα. Όμως ο έρωτας δεν ρωτάει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όταν σε πιάνει η υπεραισιοδοξία σου και η επιπολαιότητά σου δεν ακούς κανέναν. Είτε τεμπελιάζεις, είτε κάνεις το δικό σου μόνο και μόνο για να πείσεις τον εαυτό σου πως όλα τα ξέρεις. Να σκεφτείς πόσο πάλεψες για να φέρεις μια ισορροπία και να σταματήσεις να σκορπάς αριστερά και δεξιά ό,τι μάζεψες με κόπο. Οι συνεργάτες σου σου κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, αλλά εσύ βαδίζεις στον όλεθρο. Συγκεντρώσου και προσγειώσου. Αν είσαι δεσμευμένος, δώσε σημασία στο ταίρι σου γιατί το έχεις εγκαταλείψει. Αν είσαι αδέσμευτος,δημιουργείς ονειρικές καταστάσεις στο μυαλό σου. Αν σου αρέσει κάτι, ζήσε το και σταμάτα να… παίζεις σε πολλά μέτωπα. Κουράζεσαι άδικα.

ΙΧΘΥΕΣ

Έχεις το ελάττωμα να μαζεύεις γύρω σου πρόσωπα που δεν μπορούν να σου προσφέρουν κάτι ωφέλιμο. Αυτό το κάνεις είτε από ανασφάλεια είτε από φιλευσπλαχνία. Μην αφήνεις όμως «παράσιτα» να δηλητηριάζουν την καλή δουλειά που έχεις κάνει εδώ και καιρό. Κράτα μόνο ό,τι είναι χρήσιμο στη ζωή σου και απαλλάξου από τα «βαρίδια». Έτσι θα προχωρήσεις με αποφασιστικότητα, γιατί αν δεν το κάνεις, κινδυνεύουν τα κεκτημένα σου. Στα επαγγελματικά σου,  προβλέπεται να ανέλθεις και μάλιστα σύντομα. Αν είσαι δεσμευμένος,όλα πάνε καλά και έχεις σύμπνοια με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, «παίζεις» στο διαδίκτυο και έχεις αρκετές γνωριμίες για να διαλέξεις. Μην ενθουσιάζεσαι εύκολα και πρόσεχε. Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου