Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 12 Οκτωβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 12 /10/2023.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σου;

 

KΡΙΟΣ

Σταμάτα να σου φταίνε όλα… Τα πας καλά, γιατί τα βάζεις με την τύχη σου; Μην απομονώνεις τους συνεργάτες σου, γιατί όταν θα τους χρειαστείς, θα σου γυρίσουν την πλάτη. Αν είσαι δεσμευμένος, δεν χρειάζεται να αντιδράς με νεύρα. Αν είσαι αδέσμευτος, προτιμάς τη μοναξιά σου, αλλά ο έρωτας δεν ρωτάει. Θα προκύψει έρωτας έπειτα από καβγά.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις άγχος για τα οικονομικά και ιδιαίτερα για εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιήσεις. Θα τα καταφέρεις μια χαρά, ειδικά αν έχεις να κάνεις διακανονισμούς με δημόσιες υπηρεσίες ή συζήτηση για νέα εργασία. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, σκέφτεσαι να επιστρέψεις σε μια παλιά ιστορία. Μην το κάνεις. Θα πληγωθείς ξανά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να μην αφήσεις να «πετάξει» μια επαγγελματική ευκαιρία, γιατί κάποιοι σου δίνουν λάθος συμβουλές. Ένας συνεργάτης θέλει να σου… φάει την μπουκιά, γι’ αυτό θα βάλει «λυτούς και δεμένους» να σε πείσουν ότι δεν είναι συμφέρουσα η συμφωνία. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε τις «επαναστατικές» δηλώσεις, γιατί το ταίρι σου θα εκραγεί. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα καταφέρεις να φέρεις στα… νερά σου ένα δύσκολο ανταγωνιστή και να κλείσεις και μια νέα συμφωνία. Πρόσεξε μόνο τι λες και πού το λες, γιατί έχεις εχθρούς. Επίσης, σταμάτα να μουρμουράς, γιατί έτσι μόνος σου προκαλείς την ατυχία σου. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε γιατί κρυφές «αμαρτίες» θα βγουν στο φως. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέο πρόσωπο.

ΛΕΩΝ

Να μην είσαι γεμάτος έπαρση, αλλά να ακούς τους συνεργάτες σου, που ξέρουν τη δουλειά. Αν συνεχίσεις έτσι, θα αρχίσεις να χάνεις «συμμάχους» που τους έχεις ανάγκη. Μην ανοίξεις τώρα καινούρια εργασιακά μέτωπα. Μη σε πιάνει πανικός για τα οικονομικά σου, γιατί θα βρεις λύσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς ένα ειδυλλιακό βράδυ. Αν είσαι αδέσμευτος, διάλεξε με προσοχή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τον προηγούμενο καιρό δούλεψες πολύ κι αυτό φαίνεται. Αρχίζεις να έχεις κέρδη από επενδύσεις που έκανες. Μην πάρεις φόρα και κάλυψε τα νώτα σου, γιατί έχεις ανταγωνιστές που ζηλεύουν την άνοδό σου. Μην ανακοινώνεις τα σχέδιά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, πλησίασε τρυφερά το ταίρι σου, κι αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται γνωριμία που θα αλλάξει τη ζωή σου.

ΖΥΓΟΣ

Σύντομα θα δεις βελτίωση στα θέματα που σε απασχολούν. Φταις κι εσύ, γιατί άφησες ανεκμετάλλευτες ευκαιρίες. Τώρα, κοίτα μπροστά και μη σε πιάνει πανικός. Θα έχεις κι άλλες ευκαιρίες, οπότε να είσαι προσεκτικός. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αφεθείς σε μια παράνομη ερωτική ιστορία. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις και προκύπτει κάτι καλό. Ακολούθησέ το και, αν ταιριάζετε, προχώρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καιρός είναι να κοιτάξεις τα οικονομικά σου. Οι συνεργάτες σου σου κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, αλλά εσύ έχεις κλειστεί πάλι στο καβούκι σου. Ξεκόλλα και συνέχισε την καλή δουλειά που κάνεις. Βρες νέες πηγές εσόδων. Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα προτίμησε να χαλαρώσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, θα πλησιάσεις κάποιο πρόσωπο στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Προχώρα, αν σε ενδιαφέρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να αφοσιωθείς στη δουλειά σου και άσε τους άλλους να… βγάλουν το φίδι από την τρύπα σε ένα επαγγελματικό θέμα. Θα υπάρξει καβγάς, οπότε καλύτερα μείνε στο παρασκήνιο. Έχεις πολλή δουλειά και νέες προτάσεις. Σκέψου και δράσε ανάλογα. Αν είσαι δεσμευμένος, να περιορίσεις την τάση σου για κτητικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία σε… απογειώνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έκανες καλό προγραμματισμό, οπότε μη φοβηθείς μια αναποδιά στη δουλειά σου. Βγάλε από το συρτάρι σου μια πρόταση συνεργασίας και δες πώς μπορείς να επωφεληθείς χωρίς να καθυστερήσεις άλλο. Αν είσαι δεσμευμένος, αρκετές θα είναι σήμερα οι τριβές με το ταίρι σου. Μείνε ψύχραιμος. Αν είσαι αδέσμευτος, μια επανασύνδεση θα σε προβληματίσει. Πρόσεξε το ψέμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χρειάζεται να κάνεις νέο προγραμματισμό στα οικονομικά σου για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων. Η υπεραισιοδοξία βοηθάει, αρκεί να μη γίνεται η αιτία να παραβλέπεις πράγματα σημαντικά, όπως το ποιους θα εμπιστευτείς. Αν είσαι αδέσμευτος, μην παίζεις σε πολλά ταμπλό. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε υποστηρίζει, αρκεί να μην αρχίσεις τις… διακηρύξεις περί ελευθερίας.

ΙΧΘΥEΣ

Οι συνεργάτες σου σε εμπιστεύονται, αλλά υπάρχουν και κάποιοι που «πατάνε» στην ευαισθησία σου. Δεν σου λένε πάντα την αλήθεια, γι’ αυτό μην ξοδεύεις άσκοπα για να ευχαριστείς τους πάντες. Θα έχεις μια επιτυχία στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σου δείχνει στοργή. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις χωρίς αποτέλεσμα και αυτό σε πληγώνει. Μην πτοείσαι.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου