Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 11 Οκτωβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 11/10/2023.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σου;

 

ΚΡΙΟΣ

Θα συναντήσεις δυσκολίες σε ένα επαγγελματικό σχέδιό σου, οι οποίες όμως είναι προσωρινές. Πρόσεξε όσους σου δίνουν πολλές υποσχέσεις στη δουλειά σου. Κλείσε θέματα της καθημερινότητας που απασχολούν τη σχέση σου και προκαλούν εντάσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα πρόσωπο από τον εργασιακό σου χώρο σε βολιδοσκοπεί ερωτικά. Μην ενδώσεις γιατί πιθανότατα υπάρχει συμφέρον.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα πας καλά επαγγελματικά και σύντομα κάποια ιδέα σου θα γίνει πραγματικότητα, καθώς θα υπάρξει ένας «σύμμαχος» σε υψηλή θέση. Μην απογοητεύεσαι αν υπάρχουν εχθροί που σε ζηλεύουν. Θα… φάνε τη σκόνη σου. Ο αισθησιασμός και το πάθος κυριαρχούν στη σχέση σου, Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, ένα νέο πρόσωπο έρχεται για να σε… απογειώσει, αρκεί να το δεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα ταρακούνημα θα το… φας, γιατί νομίζεις πως όλοι καταλαβαίνουν τη διπλωματία σου. Πρόσεξε κόντρες, καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις επιθετικός με πρόσωπα που θεωρείς ότι προσπαθούν να σου επιβληθούν ή να σε ελέγξουν. Δεν σε συμφέρει να κάνεις εχθρούς στη δουλειά. Μην ξεκινήσεις καβγά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα φλερτ σε ανανεώνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να είσαι προετοιμασμένος για επιθετικές διαθέσεις προσώπων που μπορεί να σε βλέπουν ανταγωνιστικά. Μείνε ψύχραιμος, γιατί με ένα «στραβοπάτημα» θα χάσεις την καλή φήμη που έχεις και τώρα τη χρειάζεσαι περισσότερο από ποτέ. Μια επαγγελματική πρόταση χρειάζεται προσοχή. Μην παίρνεις αψήφιστα ό,τι σου λέει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία θα σε απογοητεύσει.

ΛΕΩΝ

Μην απογοητευτείς από μια αναποδιά που θα σου συμβεί. Κλείσε εκκρεμότητες σε ό,τι αφορά τις συνεργασίες σου και σιγουρέψου ότι δεν επηρεάζουν την επαγγελματική σου πορεία. Ψάξε για νέους συνεργάτες, που όμως θα σου δείξουν πράξεις και δεν θα είναι μόνο λόγια. Αν είσαι δεσμευμένος, άσε το ταίρι σου να σου μιλήσει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ένα νέο πρόσωπο σε ηρεμεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πρόσεξε να μη σε εκμεταλλευτούν κάποιοι επιτήδειοι στη δουλειά σου. Οικονομικά ζητήματα σε προβληματίζουν και μπορεί να σου προκαλούν ένταση. Χρησιμοποίησε όλα τα μέσα που έχεις για να αντισταθείς σε μια ζημιά που απειλεί το ταμείο σου. Το ταίρι σου σε βοηθάει να κρατηθείς όρθιος στα δύσκολα. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχονται νέα πρόσωπα και θα πρέπει να διαλέξεις.

ΖΥΓΟΣ

Προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένος σε ό,τι κάνεις. Θα είσαι κυκλοθυμικός, οπότε πρόσεξε τους καβγάδες. Μια διαμάχη με ένα συνεργάτη σου δεν θα σου βγει σε καλό. Φρόντισε να έχεις εναλλακτικές λύσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, μην επαναλαμβάνεις λάθη του παρελθόντος ενώ αν είσαι ελεύθερος, απόφυγε μια επανασύνδεση. Θα σου δημιουργήσει ανασφάλειες, οπότε θα απομακρυνθείς γρήγορα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αισιοδοξία που θα έχεις θα σε κάνει να έρθεις πιο κοντά σε κάποιους στόχους που έχεις βάλει εδώ και καιρό. Δεν θα είναι εύκολο να πείσεις κάποιους συνεργάτες για τις ιδέες σου, αλλά τουλάχιστον δώσε τους μια προοπτική για να το σκεφτούν. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται γνωριμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όλα θα σου φταίνε. Ηρέμησε και ασχολήσου με τρέχουσες υποχρεώσεις στη δουλειά, αλλιώς θα τσακωθείς με όλο τον κόσμο και δεν σε συμφέρει. Μια οικονομική πρόταση που θα σου γίνει σήμερα καλύτερα να την αφήσεις στο συρτάρι και να την εξετάσεις αργότερα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία σε εντυπωσιάζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορείς να θέσεις μακροπρόθεσμους στόχους και να βρεις τους συνεργάτες που θα σε πλαισιώσουν. Προχώρα και κάνε τον προγραμματισμό σου, όπως μόνο εσύ ξέρεις. Τα οικονομικά σου πάνε καλά, αλλά μην επενδύσεις πολλά σε μια καινούρια ιδέα. Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ένα νέο πρόσωπο σου κινεί το ενδιαφέρον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια ξαφνική επαγγελματική προσφορά σε βγάζει από οικονομικό αδιέξοδο. Αυτό θα σε απεγκλωβίσει από πιθανές εμμονές και επικριτική διάθεση προς τους συνεργάτες σου, που δεν σου φταίνε αν εσύ έχεις κάνει λάθη. Δούλεψε σκληρά για να πετύχεις το στόχο σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην ταλαιπωρείς το ταίρι σου με υποψίες, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται έρωτας.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα υπάρξουν διαφωνίες που θα επηρεάσουν το επαγγελματικό και το οικογενειακό σου περιβάλλον. Αν ανατραπεί μια οικονομική συμφωνία, να παραμείνεις ψύχραιμος. Δεν είναι το τέλος του κόσμου. Ηρέμησε γιατί θα μεταφέρεις νεύρα στο ταίρι σου, το οποίο σε φροντίζει και σε αγαπάει. Σταμάτα τις ζήλιες. Αν είσαι αδέσμευτος, μην επιμένεις σε μια γνωριμία που δεν ανταποκρίνεται.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου