Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 10 Οκτωβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 10/10/2023.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σου;

 

ΚΡΙΟΣ

Μην αναπολείς το παρελθόν, ούτε να στενοχωριέσαι για συνεργάτες σου που εγκατέλειψαν το… πλοίο. Σου «σέρβιραν» πολύ ψέμα, οπότε καλά έκαναν και έφυγαν. Έχεις θαυμάσιες ιδέες προς υλοποίηση και δεν πρέπει να υποκύψεις σε μια συναισθηματική αδυναμία σου. Αν είσαι δεσμευμένος, δες τα καλά που σου προσφέρει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε και όπου βγει.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα προσόντα σου στη δουλειά πάνε «περίπατο». Ωστόσο, αυτό δεν θα κρατήσει πολύ, καθώς υπάρχουν άτομα που αναγνωρίζουν την αξία σου και σου δίνουν ευκαιρίες. Θα δικαιωθείς, γι’ αυτό μη βιαστείς να πας αλλού. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αφήνεις το ταίρι σου στην αμφιβολία. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις, αλλά δεν αποφεύγεις την απογοήτευση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ξέρεις να… μεταμορφώνεσαι γρήγορα. Έτσι, ενώ θέλεις να φαίνεσαι μοντέρνος, γυρνάς στο παλιομοδίτικο στιλ, κάτι που αρέσει. Στη δουλειά θα… πετάξεις το μπαλάκι των ευθυνών σε άλλους. Σκέψου όμως ότι, αν το καταλάβουν, θα χάσεις πολύτιμους συμμάχους. Το ταίρι σου θέλει προσοχή και τρυφερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις όρεξη για φλερτ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες, αλλά θα ξεφύγεις σε… μια αγκαλιά. Στη δουλειά σου το παρασκήνιο οργιάζει, αλλά καλύτερα να μην μπλεχτείς σε μια διαμάχη. Μείνε θεατής, γιατί θα σε ανακατέψουν πριν καν το καταλάβεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου έχει παράπονα -και δικαίως-, γιατί είσαι μέσα στην γκρίνια. Αν είσαι αδέσμευτος, μην το παίζεις θύμα.

ΛΕΩΝ

Πρόσεξε να μη χάσεις χρήματα και μάλιστα από πρόσωπο που εμπιστεύεσαι στη δουλειά. Στηρίξου στο ένστικτό σου και μην αδιαφορήσεις για τα σημάδια που φανερώνουν «προδοσία». Πρόλαβε τη λάθος κίνηση. Αν είσαι δεσμευμένος, μη ζητάς πολλά από το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, χαμήλωσε τον πήχη των απαιτήσεών σου και κάτι θα έρθει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να προσέξεις τις συναναστροφές σου στη δουλειά, γιατί μπορεί να θελήσουν να σε ξεγελάσουν σε μια νέα συνεργασία. Να διπλοτσεκάρεις ένα έγγραφο και ιδιαίτερα τα ψιλά γράμματα. Βάλε δικούς σου όρους, που θα είναι υπέρ σου. Έτσι θα αποφύγεις προβλήματα στο μέλλον. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε βοηθάει. Αν είσαι αδέσμευτος, ψάχνεις το τέλειο.

ΖΥΓΟΣ

Θα δυσκολευτείς να βάλεις στο περιθώριο έναν καλό σου συνεργάτη που μαθαίνεις ότι παίζει σε… διπλό ταμπλό. Είναι καλό να μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, αλλά πρόσεχε. Ζήτα βοήθεια από ισχυρούς συμμάχους που πιστεύουν σε σένα. Αν είσαι δεσμευμένος, αποζητάς στοργή από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις για να «σπάσεις» τη μοναξιά, τίποτα περισσότερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χρειάζεται προσοχή στα εργασιακά σου, όπου δεν μπορείς να εμπιστεύεσαι κανέναν, ακόμα και στενούς συνεργάτες. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφήσεις ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες. Με το να «οχυρώνεσαι» δεν λύνεις τα προβλήματα. Τα διαιωνίζεις. Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλείς εντάσεις, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, κλείνεσαι στο καβούκι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένας συνεργάτης που σε έχει ξαναπροσεγγίσει κινείται μόνο συμφεροντολογικά. Αν σου προτείνει οικονομική συνεργασία, διάβασε καλά τα ψιλά γράμματα. Αν δεν σε συμφέρει, προχώρα παρακάτω. Μπορεί να κερδίσεις λιγότερα, αλλά δεν θα έχεις μπελάδες. Αν είσαι δεσμευμένος, μη ζηλεύεις γιατί γίνεσαι καταπιεστικός. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις μόνο για το «παιχνίδι».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προχώρα τα σχέδιά σου χωρίς να μπεις σε κλίκες. Κάνε τη δουλειά σου και άσε τους άλλους να τα βρουν μόνοι τους. Να προσέξεις τα οικονομικά σου και μην παρεκκλίνεις από τον προγραμματισμό σου. Η οργάνωση θα σε βοηθήσει να αποφύγεις μια κακοτοπιά. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου έχει παράπονα. Αν είσαι αδέσμευτος, προτιμάς τη μοναξιά

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην αρχίσεις κάτι καινούριο πριν κλείσεις παλιά μέτωπα. Καλά σ’ τα λένε οι συνεργάτες σου, αλλά δεν ακούς κανέναν και θα χάσεις χρήματα. Μην ασχοληθείς με πράγματα που δεν γνωρίζεις. Στα προσωπικά ζητήματα μάλλον δεν ξέρεις πού πατάς και πού βαδίζεις. Αν είσαι δεσμευμένος, αφέσου στο ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις αλλά όχι σοβαρά.

ΙΧΘΥΕΣ

Να… μαζέψεις το χέρι σου, γιατί με το «δίνε – δίνε» θα έχεις θέμα οικονομικό. Κάποιοι μπορεί να εκμεταλλευτούν την καλή σου την καρδιά! Μην τους αφήσεις να το κάνουν. Αν δεν σκληρύνεις τώρα, αργότερα θα έχεις πρόβλημα στα οικονομικά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς όμορφα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, δεν προχωράει μια νέα γνωριμία και στενοχωριέσαι.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου