Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 9 Οκτωβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 9/10/2023.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σου;

 

ΚΡΙΟΣ

Έχεις κουραστεί και προκοπή δεν βλέπεις, ειδικά στο οικονομικό κομμάτι. Αυτό θα γίνει η αιτία να τσακωθείς με έναν συνεργάτη σου ή συνάδελφο. Πρόσεξέ τον, γιατί μιλάει εναντίον σου αριστερά και δεξιά. Αν είσαι δεσμευμένος, μίλα με το ταίρι σου για ένα πρόβλημα. Αν είσαι αδέσμευτος, παίρνεις απόφαση ότι θέλεις να βρεις ταίρι για δέσμευση.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αμφιταλαντεύεσαι αν πρέπει να κοιτάξεις αλλού στη δουλειά, καθώς μια νέα πρόταση είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Προχώρα γρήγορα, γιατί καλοί είναι οι συναισθηματισμοί, αλλά δεν γεμίζουν την κατσαρόλα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε περιβάλλει με πολλή αγάπη. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις με επιτυχία. Ξέρεις πλέον τι θέλεις, οπότε πετυχαίνεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να ξέρεις ότι δεν έχει χαθεί το παιχνίδι αν το παλέψεις. Μην απομακρύνεις τους συνεργάτες σου με την ψυχρότητά σου. Αυτοί θα σε βοηθήσουν στα δύσκολα. Χρειάζεται να δεις τα πράγματα με ψυχραιμία έπειτα από μια αναποδιά στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε καβγαδάκι. Αν είσαι αδέσμευτος, μη γυρίσεις σε μια παλιά αγάπη. Ξέφτισε. Προχώρα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχεις την τάση να βλέπεις παντού εχθρούς. Δεν είναι όμως πάντα έτσι. Δεν σε κυνηγάνε οι συνεργάτες σου αλλά το μυαλό σου που σκέφτεται διάφορα. Το ίδιο και στα συναισθηματικά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αγχώνεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, εμπιστέψου το καινούργιο χωρίς καθυστέρηση και προπαντός μην το παίζεις θύμα. Αυτό κουράζει.

 

ΛΕΩΝ

Είναι κρίμα τώρα που έχει μπει η δουλειά σε καλό δρόμο να τα ανατρέψεις όλα. Κι όμως δεν φέρεσαι με σύνεση και ξοδεύεις αλόγιστα μόνο και μόνο για να κάνεις επίδειξη. Σύνελθε! Τα οικονομικά σου θέλουν τόνωση. Αν είσαι δεσμευμένος, συζήτησε με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, λες «όχι» σε ανούσιες ερωτικές επαφές και γνωριμίες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν κάποιος συνεργάτης σου αντιδρά, κάνε καλόπιστο διάλογο στη δουλειά. Μην είσαι αρνητικός σε κάθε καινούργια ιδέα. Δες αν είναι εφαρμόσιμη. Έχεις δουλέψει πολύ, αλλά χρειάζεται μια ανανέωση. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς συντροφικά. Αν είσαι αδέσμευτος, μην μπερδεύεις τη φιλία με τον έρωτα. Αν το κάνεις, και θα απογοητευτείς και θα διαλύσεις μια σπάνια φιλία.

 

ΖΥΓΟΣ

Θα βρεθείς μπλεγμένος -χωρίς να φταις- σε μια ίντριγκα στον επαγγελματικό σου χώρο. Να προσέξεις, γιατί μπορεί να χάσεις την καλή εικόνα και την εύνοια που έχεις στη δουλειά σου. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε να παίξεις σε διπλό ταμπλό. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται γνωριμία από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ακολούθησε το καλό που σου έρχεται και κάνε προγραμματισμό πώς θα το προχωρήσεις. Μην απομονώνεσαι από τους συνεργάτες σου, όταν μάλιστα κάποιος έχει να σου προτείνει κάτι πολύ καλό. Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από διάλογο με το ταίρι σου έρχεστε πιο κοντά. Αν είσαι ελεύθερος, ένα πρόσωπο από το διαδίκτυο θα αποδειχθεί «θησαυρός».

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να μην πάρεις γρήγορες αποφάσεις και συμβουλέψου κάποιον στη δουλειά που του έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη. Η υπεραισιοδοξία σου πολλές φορές σε κάνει να… τρέχεις χωρίς να υπολογίζεις ότι έτσι μπορεί να χαλάσεις μια στρωμένη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, ζεις ωραίες στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις κάτι σταθερό, αλλά δειλιάζεις να δεσμευτείς. Προχώρα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάνε ξανά προγραμματισμό για να είσαι σίγουρος ότι κάτι δεν σου έχει ξεφύγει. Τα πράγματα είναι ακόμα λίγο δύσκολα στα οικονομικά σου, αλλά έχεις τον τρόπο να τα διορθώσεις. Κάνε ό,τι χρειάζεται, ακόμα και να αλλάξεις συνεργάτες. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς υπέροχα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις κάτι ιδιαίτερο. Ακολούθησέ το.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είσαι αισιόδοξος και αυτό το μεταδίδεις και στους άλλους. Όλοι σε εμπιστεύονται, παρόλο που σε θεωρούν -και είσαι- υπεραισιόδοξο. Μια αποτυχία σε κάνει να ανασκουμπωθείς αλλά όχι για πολύ. Βγαίνεις ξανά δραστήριος στη μάχη. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου έχει παράπονα. Αν είσαι αδέσμευτος, σκέφτεσαι ότι πρέπει να νοικοκυρευτείς, αλλά φοβάσαι τη δέσμευση.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Να μην μπλέκεις σε θέματα που δεν σε ενδιαφέρουν στη δουλειά. Άλλωστε έχεις πολλά δικά σου να διεκπεραιώσεις και τα άφησες πολύ καιρό χωρίς οργάνωση. Κάνε αυτό που πρέπει και οργανώσου. Αν είσαι δεσμευμένος, σταμάτα να είσαι ζηλιάρης. Αν είσαι αδέσμευτος, το γεγονός ότι είσαι συνεσταλμένος και ρομαντικός αρέσει. Θα σε διεκδικήσουν αρκετά πρόσωπα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου