Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου 7-8/10

ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

KΡΙΟΣ

Περίεργη και με… σκαμπανεβάσματα είναι η εβδομάδα που έρχεται. Σχέσεις επαγγελματικές ή προσωπικές που έχουν γερά θεμέλια όχι μόνο θα συνεχίσουν να υπάρχουν, αλλά θα αποδώσουν και πολλά οφέλη, ενώ αυτές που έχουν σαθρά «υποστυλώματα» θα διαλυθούν σαν χάρτινος πύργος. Να περιμένεις καλές και προσοδοφόρες συζητήσεις στα οικονομικά σου και προώθηση νέων σχεδίων, αρκεί να στηριχτείς σε συνεργάτες που πραγματικά θέλουν το καλό σου και όχι σε πρόσφατες,τυχαίες συνεργασίες. Στις συναισθηματικές σου σχέσεις το ταίρι σου σε στηρίζει και σε βοηθάει να ξεπεράσεις μια δυσκολία. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία σε προβληματίζει, αλλά και σε χαροποιεί. Προχώρα και μην υπολογίζεις τις γνώμες τρίτων, γιατί σε ζηλεύουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα κάνεις μια συμφέρουσα επαγγελματική συμφωνία σε κάτι που το «κυνηγούσες» εδώ και καιρό. Μη βιαστείς να πανηγυρίσεις, γιατί πρέπει να ρίξεις πολλή δουλειά για να δεις ότι θα έχεις το κέρδος που υπολογίζεις. Στα αισθηματικά σου θέλεις να κάνεις καθετί για το ταίρι σου, καθώς νιώθεις ότι σε στηρίζει και στα καλά και στα άσχημα και το επιβραβεύεις δείχνοντάς του την αγάπη σου και τη στοργή σου. Αν είσαιαδέσμευτος, θα βρεις την ευτυχία σε μια μετακίνησή σου. Θα είναι κάτι εντελώς αντίθετο με εσένα, αλλά δεν λένε ότι τα ετερώνυμα έλκονται; Προσπάθησέ το και θα δεις ότι στις διαφορές κρύβεται η γοητεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να αναζητήσεις έμπιστα, έμπειρα άτομα που θα σε βοηθήσουν σε ένα νέο σχέδιόσου που θα σε βγάλει από την οικονομική ένδεια. Μην καθυστερήσεις να το βάλεις σε εφαρμογή, γιατί υπάρχουν και ανταγωνιστές. Μια στενοχώρια από ένασυνεργάτη σου δεν θα την αποφύγεις. Θα αποχωρήσει αφήνοντάς σε να βγάλεις τα… κάστανα από τη φωτιά. Μη φοβάσαιόμως, γιατί θα τα καταφέρεις χωρίς να καείς. Μόνο μην πιστέψεις κάποιους που θα σου κάνουν τους φίλους εκ των υστέρων. Αν είσαι δεσμευμένος,ανανεώνεις τη σχέση σου με ένα ταξιδάκι. Αν είσαι αδέσμευτος, θα υπάρξει ενδιαφέρον από άτομο στο φιλικό σου περίγυρο. Προχώρα το. Θα δεις ότι τελικά ήταν κρυφός έρωτας που σου ταιριάζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να ανασκουμπωθείς και να τα βάλεις όλα κάτω μέσα στο Σαββατοκύριακο, γιατί με το που θα μπει η νέα εβδομάδα, θα σου ανοίξει ένας καινούριος επαγγελματικόςδρόμος κι ένα σχέδιό σου θα αρχίσει να υλοποιείται εκεί που δεν το περιμένεις. Έχεις κάνει όλη την απαραίτητη προεργασία για να πάει καλά. Μόνο μην αρχίσεις την γκρίνια, γιατί θα γρουσουζέψεις μόνος σου όλο αυτό που πας να στήσεις. Οι συνεργάτες σου σε υποστηρίζουν, αρκεί να μη μουρμουράς,γιατί τους εκνευρίζεις. Στα αισθηματικά σου προσπάθησε να ζήσεις ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου και μην είσαι καχύποπτος συνεχώς. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις και έχεις ευκαιρίες να βρεις κάτι καλό.

ΛΕΩΝ

Μιλάς πολύ αριστερά και δεξιά και κομπάζεις, κι αυτό δεν θα σου βγει σε καλό. Μαζέψου! Μια οικονομική συμφωνία θα «κλείσει» με τους καλύτερους όρους. Μόνο πρόσεξε τη συμπεριφορά σου προς τους συνεργάτες σου. Είσαι υπερφίαλος και αυτό δεν θα σου βγει σε καλό. Για να προχωρήσεις, θέλεις ισχυρούς συμμάχους. Αν είσαι δεσμευμένος, δημιούργησε μια πιο ζεστή, ανανεωτική ατμόσφαιρα. Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις αρκετές ευκαιρίες,αλλά θα πρέπει να κοιτάξεις τι είναι αυτό που ταιριάζει περισσότερο στις συναισθηματικές σου ανάγκες. Με το να κάνεις «αυλή» από θαυμαστές, δεν κερδίζεις κάτι. Θέλεις κάτι σταθερό, που θα σε ανανεώσει. Θα το βρεις μέσα από επαγγελματικές γνωριμίες και ραντεβού για δουλειά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με καλόπιστο διάλογο θα καταφέρεις να βγεις από τη δύσκολη θέση στην οποία θα βρεθείς λόγω ενός συναδέλφου στη δουλειά, ενώ ακολουθεί μια εβδομάδα όπου θα έχεις και αρκετές ευκαιρίες. Να προσέξεις όμως με ποιον θα συνεργαστείς σε κάτι καινούριο, γιατί κάποιοι θα προσπαθήσουν να σου πουλήσουν… φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Αν είσαι δεσμευμένος, προχώρα σε συζήτηση χωρίς εντάσεις και δείξε τρυφερότητα και κατανόηση στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που βολιδοσκοπείς εδώ και καιρό. Το φλερτ θα γίνει σχέση, αλλά πρόσεξε γιατί το να δίνεις σημασία στη λεπτομέρεια πολλές φορές εκνευρίζει. Προχώρα διακριτικά και δες τα θετικά στοιχεία μιας νέας γνωριμίας.

ΖΥΓΟΣ

Μέσα στην εβδομάδα κυνήγησε ένα όνειρό σου και θα καταλάβεις ότι δεν είναι τόσο μακριά όσο νομίζεις. Θα πρέπει όμως να κάνεις θυσίες γι’ αυτό. Μη ζητάς να είναι όλοι ικανοποιημένοι, γιατί αυτό δεν γίνεται και μη «ζυγίζεις» συνεχώς τα πράγματα από φόβο μήπως… σπάσεις τααυγά. Θέλει ρίσκο για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Προχώρα δυναμικά. Στα αισθηματικά, αν είσαι δεσμευμένος, να δώσεις νέα ώθηση στη σχέση σου, ενώ η απόκτηση απογόνου είναι πιθανή. Αν είσαι αδέσμευτος, θα περάσεις καλά με ένα νέο πρόσωπο που φαίνεται ότι ήρθε για να μείνει, αν δεν αρχίσεις τα… τσιλημπουρδίσματά σου. Προσγειώσου και κάνε ό,τι πρέπει για να διατηρήσεις τη σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα που έρχεται φέρνει ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου. Κοίταξε νααρπάξεις την καλύτερη ευκαιρία χωρίς πολύ σκεπτικισμό. Καλά στα λέει ένας συνεργάτης σου ή το ταίρι σου. Με το να κλείνεσαι στο καβούκι σου, δεν κερδίζεις κάτι. Χάνεις πολύτιμο χρόνο και χρήσιμους συμμάχους. Αν είσαι δεσμευμένος, γίνεσαι και πάλι… φωτιά και λάβρα για το ταίρι σου, το οποίο σε ακολουθεί με ενθουσιασμό. Αν είσαι αδέσμευτος, θα φλερτάρεις πολύ και θα έχεις μεγάλες πιθανότητες να γνωρίσεις ένα νέο έρωτα, αρκεί να μην αρχίσεις την… ανάκριση. Πέρνα όμορφα, ζήσε τις στιγμές και όπου σε βγάλει. Δεν υπογράφουμε «σύμφωνα αγάπης».Σημασία έχει να απολαύσεις το ταξίδι του έρωτα, χωρίς να σκέφτεσαι το μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συνέχισε την καλή δουλειά που κάνεις,ακόμα κι αν χρειαστεί να κάνεις γενναίες εκκαθαρίσεις. Αν το αφήσεις, θα διαιωνίζεις το πρόβλημα και με «βαρίδια» δεν θα πας μπροστά. Τα οικονομικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα με σωστό προγραμματισμό. Θα δώσεις ιδιαίτερη σημασία στην οικογένειά σου, γιατί νιώθεις ότι λόγω πολλής δουλειάς την έχεις παραμελήσει. Η υπεραισιοδοξία σου σε βοηθάει να ξεπεράσεις τις αναποδιές, αλλά και να τα βολέψεις με κάποια μικροέξοδα μέσα στην εβδομάδα. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις σύμπνοια με το ταίρι σου και τρυφερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, θα επιδοθείς σε αυτό που σου αρέσει: το φλερτ. Θα κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες, αν και απ’ ό,τι φαίνεται, δεν είσαι διατεθειμένος γιασταθερή σχέση τώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις πολλές και καλές ευκαιρίες, που θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, ειδικά αν έχεις περάσει πρόσφατα μια οικονομική «αιμορραγία».Μην ακούς μεγάλα λόγια και χτίσε σκαλί σκαλί τη νέα σου ιδέα, όπως εσύ ξέρεις πολύ καλά να κάνεις. Να έχεις υπομονή, γιατί τα κέρδη δεν θα έρθουν αμέσως. Ξέρεις όμως ότι είναι καλή επένδυση αυτό που θα αποφασίσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θα σε ακούσει μόνο αν του μιλήσεις με ηρεμία και τρυφερότητα. Ένα πρόβλημα θα λυθεί και θα είστε πάλι μέλι και ζάχαρη. Αν είσαι αδέσμευτος, θα φλερτάρεις διακριτικά ένα πρόσωπο και θα εκπλαγείς ευχάρισταανακαλύπτοντας ότι ήρθε για να μείνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα επαγγελματικά σου δεν σε πολυαπασχολούν και τα έχεις βάλει στον… αυτόματο πιλότο. Έχεις καταφέρει να βάλεις μια σειρά, αλλά τα οικονομικά σου χρειάζονται ακόμα προσοχή. Επιπλέον, οι συνεργάτες σου δεν είναι όλοι τόσο έμπιστοι όσο δείχνουν. Κοίταξε να τους απομονώσεις, πριν να είναι αργάκαι σου κάνουν περισσότερο κακό στη δουλειά σου ή σου «κλέψουν» μια ιδέα σου. Αν είσαι δεσμευμένος, αλλάζεις τηρουτίνα με ερωτική διάθεση. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις αποφασίσει ότι θέλεις να βάλεις τέρμα στα ανούσια φλερτάκιακαι ψάχνεις λιμανάκι. Θα το βρεις, αν δεν αρχίσεις τις δηλώσεις περί ελευθερίας των σχέσεων, γιατί το άλλο πρόσωπο θα φοβηθεί ότι δεν είσαι σταθερός χαρακτήρας και μπορεί να σε εγκαταλείψει.

ΙΧΘΥΕΣ

Τακτοποίησε οικονομικές εκκρεμότητες,καθώς την εβδομάδα που έρχεται αυτό θα μπορεί να γίνει πιο εύκολα, και βάλε τις βάσεις για κάτι νέο που οραματίζεσαι. Μην κάνεις όμως δύο πράγματα ταυτόχρονα τη δεδομένη στιγμή, δηλαδή και συμμάζεμα και άνοιγμα. Πρωτίστως φρόντισε αυτά που έχεις αποκτήσει με κόπο, γιατί κάποιοι θέλουν να σου βάλουν… τρικλοποδιά. Μην πέσεις στην παγίδα τους. Έχε τα μάτια σου δεκατέσσερα. Αν είσαι δεσμευμένος, θα είσαι πολύ γλυκός με το ταίρι σου, ενώ ένα ταξιδάκι θα απογειώσει την ερωτική σας διάθεση. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα φλερτ εξελίσσεται σε σοβαρή σχέση.Όμως μην αρχίσεις να… βομβαρδίζεις το ταίρι σου με απαιτήσεις και ζήλιες. Να είσαι ολιγαρκής.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου